Skinem navedeni program sa njihovog sajta i rekoh dok je trial da proverim sistem. Prilikom prvog restarta ucita wallpaper i stane. Niti ikonica, niti start dugmeta, ikonica programa koji su ucitani, sata (dole desno).
Jedino sto radi je Ctrl+Alt+delete -> Task Manager, pa rucno ucitavanje jednog po jednog programa koji mi trebaju. Tako sam ucitao i Firefox da se konsultujem sa znalcima.
Prvo sam ucitao UnHackMe Uninstall, ali mi to nije pomoglo. Jednostavno ne ucita desktop kad dize WinXP. Zna li neko sta treba da pokrenem i gde, da bih imao funkcionalan desktop? Ili instalacioni CD u drajv, pa reinstal (ne svidja mi se ovo zbog zeznutog backup-a koji prethodno treba peske odraditi.
Nijedan servis ne podiže `Desktop`, kod tebe explorer.exe ima problem da se startuje iz nekog razloga. Probaj da kod ALT-CTRL-DEL pokreneš ručno explorer.exe iz C:Windowsexplorer.exe i dobiješ ceo shell.
Onda protandrljaj sa Malwarebytes Anti-Malware.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Trebalo bi da je normal start-up, ne selective. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ali ne znam sta da trazim. Deinstalirao sam sranje koje me slupalo. Ali posle restarta opet ne podigne desktop :: :: Koji Win servis podize desktop, da probam rucno da ga pokrenem :: :: Probacu da proverim te stvari iz Win-a rucno pokrecuci ih :: :: Pozdrav.
Verujem da bi jako voleo da resis problem i nastavis sa koriscenjem tog sistema, ali ja sam pre za varijantu koja ce ti ustedeti i vreme i zivce a to je - format! Lepo ti prebaci sve podatke koji su ti potrebni na sigurno pa format i clean install sistema i uzivaj.
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ne znam kako da rucno dodjem do opcije za iskljucenje System Restore-a. Nomemory imas ideju :: :: Ovo je da covek popiz*i. Na Alt+Tab menjam aplikacije, sve nekako fercera, aliiiiiii... :: :: Pozdrav.
Unhack Me je najjaci program na svetu za unistavanje rootkit-a,i uopste ga ne treba izbegavati!!! Ako si ga skinuo sa maticnog sajta onda nema teorije da ti je u instalaciji bio neki virus,maliciozni kod i sl... Ja bi rekao da si ti vec imao viruse koje ti je kasnije nasao malwarebytes a da ti virusi cim `osete` instalaciju nekog programa koji moze da ih nadje i unisti,automatski ti zakucaju sistem...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Skinem navedeni program sa njihovog sajta i rekoh dok je trial da proverim sistem. Prilikom prvog restarta ucita wallpaper i stane. Niti ikonica, niti start dugmeta, ikonica programa koji su ucitani, sata (dole desno) :: :: Jedino sto radi je Ctrl+Alt+delete -> Task Manager, pa rucno ucitavanje jednog po jednog programa koji mi trebaju. Tako sam ucitao i Firefox da se konsultujem sa znalcima :: :: Prvo sam ucitao UnHackMe Uninstall, ali mi to nije pomoglo. Jednostavno ne ucita desktop kad dize WinXP. Zna li neko sta treba da pokrenem i gde, da bih imao funkcionalan desktop? Ili instalacioni CD u drajv, pa reinstal (ne svidja mi se ovo zbog zeznutog backup-a koji prethodno treba peske odraditi :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav :: :: PS. UnHackMe izbegavajte u sirem luku.
Juce sam pustio full scan Malwerbytes-ovog Antimalware-a i jutros vidim da je opet nasao iste dve stvari. Pogledam a on mi prijavljuje da je iskljucen `Security center`, tj. da me ne obavestava o Win update-u i o antivirusi podesavanjima (sto sam ja iskljucio). Tako da tek sada ne znam sta da mislim.
A inace, skinuo sam ga sa sajta proizvodjaca. Ne znam da li sam imao nesto, rekoh `ajde da proverim. I setio sam se da sam slicnu situaciju imao prosle godine ~oktobra, kad sam istim programom skucao masinu i posle reinstalirao Win.
To sto ti je nasao malwarebytes NISU virusi!!! Tebe nesto drugo zeza. Ako hoces da saznas sta je u pitanju,nadji od nekog instalaciju UnhackMe programa koja radi vec neko duze vreme kod nekog na kompu(ako se ne snadjes poslacu ti ja moju instalaciju na mail,provereno radi)pa ako se ponovi to sto se dogodilo,to znaci da verovatno imas vec neki rootkit na hardu koji sprecava instalaciju programa koji ga moze naci i obrisati(pametni rootkit)tako sto ti zezne windows da totalno pobrljavi,a obicno obaranje windowsa NECE obrisati rootkit a naravno ni jedan antivirus ne vidi rootkit-e,jer oni koriste koriste enkripciju i jos sto cuda da se zamaskiraju u druge legalne fajlove pa ih zato antivirusii ne vide... Formatiranje harda takodje nece resiti problem vec samo low level format,pa onda nov vin. nakon instalacije sistema instaliraj samo osnovne drajvere pa onda unhackme,pa prati sta se desava na butovanju nakon svakog restarta kompa,jer moze biti da imas rootkit u nekoj instalaciji od nekog programa koji koristis,pa ako imas, unhack me ce ga naci na butovanju cim instaliras taj program tj cim rootkit pokusa da udje u tvoj komp... Srecno,ovo je malo veca zezancija ali sta da se radi...javi sta si uradio...
:: Juce sam pustio full scan Malwerbytes-ovog Antimalware-a i jutros vidim da je opet nasao iste dve stvari. Pogledam a on mi prijavljuje da je iskljucen `Security center`, tj. da me ne obavestava o Win update-u i o antivirusi podesavanjima (sto sam ja iskljucio). Tako da tek sada ne znam sta da mislim :: :: A inace, skinuo sam ga sa sajta proizvodjaca. Ne znam da li sam imao nesto, rekoh `ajde da proverim. I setio sam se da sam slicnu situaciju imao prosle godine ~oktobra, kad sam istim programom skucao masinu i posle reinstalirao Win :: :: Pozdrav.
nije problem ali moras mi dati mail na koji da posaljem direktno ceo program kao attachment. ovako preko maila PC Berze mozes samo tekst da saljes ne moze attachment.
:: doco, posalji provereni UnHackMe na mail. Pa cu cim ugrabim malo vremena da se poigram sa sistemom :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.