E ovako moj drug ima na svom racunaru Kaspersky antivirus,ali problem je sto nema internet i ne moze da ga update-uje...Moze li ikako da mu ja skinem update faj npr. kao ovaj...
Ovaj fajl kad skinem je rar-ovan i kad ga otpakujem izadje mali milion nekih fajlova...Da li je moguce da te fajlove kopira negdje u instalacionom folderu kasperskog i da tako bude update-ovan...???
Koliko se secam dok sam jos koristio kaspersky bila je opcija u settingsu kod update-a da se bira izmedju servera i direktorijuma,treba samo da prebaci da cita sa hard diska.Verovatno i sada moze kod ovih novijih verzija,ali bolje neka to potvrdi neko jos ko koristi kaspersky sada. __________________________
Evo uspeo sam da nadjem,uglavnom samo treba kod source-a update-a da se doda folder iz kojeg zelim da update-ujem antivirus...U svakom slucaju hvala...
Independence is a state of mind
:: Koliko se secam dok sam jos koristio kaspersky bila je opcija u settingsu kod update-a da se bira izmedju servera i direktorijuma,treba samo da prebaci da cita sa hard diska.Verovatno i sada moze kod ovih novijih verzija,ali bolje neka to potvrdi neko jos ko koristi kaspersky sada :: _________________________ :: :: Que Dios Reparta Suerte. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.