Imam veeeliki problem sa ovim spyware-om ``ms18_word, reader_s.exe, reader_c.exe`` (ovo su fajlovi koji se pokrecu u pozadini). Ne mogu da se ulogujem jer kad god kucam pass i pritisnem enter on mi vrati na login prozor i tako u krug.
Ako se neko susreo sa ovim virusom ili cime vec ili zna resenje neka javi.
Nisi nam rekao skoro ništa, ono što se nalazi ispred dot-exe-a (.exe) očigledno je samo bezvezni naziv koji virus sam sebi nadeva iz nasumičnog spiska kako bi zavarao gluplje korisnike (kojima su extenzije sakrivene pa nisu u stanju da razlikuju word dokument od izvršnog fajla virusa) i gluplje antiviruse i antigamadne programe. Jedini pravi trag je to što te zayebava pri login-u... Sve što možeš da uradiš je neki live cd sa antivirom ili Hiren`s pa live xp... da bi mogao da pristupiš podacima, a onda, ili čišćenje s tim live cd-om ili preko drugog računara, ili, format C... pa Jovo-nanovo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.