Zelim da cujem iskustva zbog prelaska sa 2009 na 2010( sa ver 8 na ver 9). Zna li neko neki dobar link za kljuceve? Cujem da ver 9 moze da koristi kljuceve sa ver 8. Da li je to tacno?
Manje smara ali i dalje me nervira. NOD32 (ESS ili samo AV) V4 + Login V3 i Bog da te vidi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Mozhe na mail taj log in v3 boris.staletic@gmail.com Hvala :: :: Manje smara ali i dalje me nervira :: NOD32 (ESS ili samo AV) V4 + Login V3 i Bog da te vidi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: ::
Ali pre nego sto posetis doticnu adresu moras da pauziras protekciju jer ti Kaspersky nece dati da udjes ne sajt (Jer je mnogo pametan zna da hocemo da ga zajebemo za kljuceve) Pozdrav
kolje performanse ( quad na 3,6 i 4 giga rama na 1100 + win 7 ) samo puca
:: :: Zelim da cujem iskustva zbog prelaska sa 2009 na 2010( sa ver 8 na ver 9). Zna li neko neki dobar link za kljuceve? Cujem da ver 9 moze da koristi kljuceve sa ver 8. Da li je to tacno?
U pitanji je NOD Enabler, greška u pisanju, al svejedno rešava problem genijalno. Poslao na mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Mozhe na mail taj log in v3 boris.staletic@gmail.co :: Hval :: :: :: :: Manje smara ali i dalje me nervira :: :: NOD32 (ESS ili samo AV) V4 + Login V3 i Bog da te vidi :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: ::
@ GAMER4LIFE Nemam nameru da se prepucavam, ali izguglaj malo i videces da sam upravu. Koristim kaspersky vec 4-5 god. I siguran sam da je tako znaci 8 je 2009, a 9 je 2010 iako nema neke logike po brojevima, ali nema to nikakve veza. Veruj mi 300% sam siguran.
KIS 2010...Odlican.Svaka preporuka. Pouzdaniji i brzi od NODa. Na XPu 64 mi je instaliran KIS 2010,a na XP 32 KAV 2009... Uvek sam imao poverenja Kaspersky i nikad me nije izneverio.
I ja koristim Kaspersky nekoliko godina i imam samo pozitivna iskustva, bukvalno ni jednom se nije desilo sa zakaze. Kao sto rekoh, u pravu si i za obelezavanje, 2009 je 8 a 2010 je 9!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.