E ovako u sveze instaliran Windows upao mi je zli Remove System Security Virus sa zlim posledicama : 1.Ne mozem da uchitam ni jedan .exe file....Uzas 2.Promenio mi pozadinu za neku ruznu plavu gadnu koja neshto upozorava.. 3.Disable mi Task Manadger,Automatic System update... 4.I sakrio mi ikonice sa Desktopa lol :P 5.Disable System Restore Zjuuuuuuuuuu 6.I pored tog zlog virusa ne znam dal od njega ili posebno mi upade ok 90 malware,spyware agenata, zli kompjuter se sav pogubio.... 7.I ko zna shta sve josh :(
Reshenje
Ev ovako sad :) Virus ima 1 manu a to je Ima shortcut do svog glavnog System Security programa koji onemogucuje ikakvu radnju na PC-u, 1.sve shto sam ja uradio je desni klik na zlu prechicu, nashao exe file :P...I stavio shortcut foldera na Desktop, 2.zatim restart computer i pre no shto se virus aktivirao na Startup-u :) ja sam ga obrisao(Onemogucio) i posle sam mogao da otvaram .exe file-ove i onda polako pochinje uklanjanje tih nekih stvarchica....
Eh sad Reshio sam mnoge problem i 1,2,3,4,5,6 samo ne znam da li je mozda ostalo josh neshto u registriju i kako bih mogao da uklonim te probleme...
Uh!Ne mogu ni da pretpostavim kakva je to borba bila,muska zasigurno Ako ti sistem dobro radi,onda nemas brige.Ako se pojavi poblem,tek tada se `ceprka` po registriju na osnovu problema koji imas.Za sada je skoro pa nemoguce proceniti koj kljuc je ok,a koj ne.Eventualno neki od reg clinera,sto nije preporucljivo.Meni je to poslednja solucija posle kraha win-a,posle sledi boot from cd i ona 2 sata pacenja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.