ma jok, cisto da pitam, posto znam da je Panda oduvek bio vrh AV, ali nikada nisam uspevao da ga izlecim, to je bila nemoguca misija :) ja inace koristim ESET, medjutim instalirao sam na 10ak kompova Aviru, i odlican je, mislim i bolji od ESET-a, tako da razmisljam malo o promeni . . .
medju AV programima. Neko vreme se pojavljivao u sklopu bundled software-a uz neke maticne pl., i u vise navrata sam se osvedocio da `propusta` kao busna kanta. Ovaj `cloud` je osiromasena verzija, sa izuzetno jadnim i neuverljivim graf. interfejsom.
Da li ima negde Portable verzija Panda antivirusa ili ovog Cloud da ne moram da ga instaliram vec samo kao provera vec postojeceg?
Drugo da li je Nod32 2.70.39 u kombinaciji sa windows xp sp3 dobra zastita na starim kompovima jer je laganica za te koje ne trpe stogod komplikovanije od antivirusa?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.