Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
MBAM :-)
STRANA 1 OD 1
MACHINE MBAM :-) 19.06.2009. 20:07 T18142

status: user
broj poruka: 5704
Ovo je POrtable verzija sa portableappz i u bazu su stavili iz Malwarebytesa da to pronalazi kao malware pod nazivom `Ne kradite nas softver` :)))

http://img3.imageshack.us/i/58675521.jpg/

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Hehe! 19.06.2009. 23:44 #122390

broj poruka: 6645
Više nego simpatično, nije nešto što izaziva oprečne reakcije, a ipak pokušavaju da zaštite svoju intelektualnu svojinu (što je jednako delotvorno kao i da prete).

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

rasha44 Re: 20.06.2009. 00:09 #122401

broj poruka: 1492
Ja sam na to naleteo kad sam ga prvi put instalirao sa lošim `lekom`. Posle sam ga provalio i sad stalno koristim `Real time` modul. Izbacio sam Ad-Aware, koji sam godinama koristio.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

mkukic ... 20.06.2009. 00:18 #122404

broj poruka: 2591
Kad se program `registruje` i ukljuci real time modul da li postoji mogucnost da dodje do koskanja izmedju njega i noda koji imam instaliran na sistemu i da li zauzima dosta memorije tada?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

rasha44 Re: ... 20.06.2009. 00:22 #122405

Ne bi trebalo. Ja ga koristim uz NOD32 2.70.39. Na njihovom sajtu piše da je jedan od retkih programa koji se ne svađa sa AV (bilo kojim).
Do sada mi se pokazao kao vrlo efikasan.

Nightbird

:: Kad se program `registruje` i ukljuci real time modul da li postoji mogucnost da dodje do koskanja izmedju njega i noda koji imam instaliran na sistemu i da li zauzima dosta memorije tada
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
mkukic ... 20.06.2009. 01:05 #122407

A kad je ukljucen taj real time modul i stalno drlja u pozadini zajedno sa nodom jel usporava dodatno kompjuter (vidno)? Jel trosi dosta memorije?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

rasha44 Re: ... 20.06.2009. 01:27 #122411

Ne osećaš uopšte da je prisutan. Evo ti, uveri se sam.
http://img269.imageshack.us/my.php?image=processexplorer.jpg

Nightbird

:: A kad je ukljucen taj real time modul i stalno drlja u pozadini zajedno sa nodom jel usporava dodatno kompjuter (vidno)? Jel trosi dosta memorije
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic OK! 20.06.2009. 01:56 #122415

Hvala rasho44 na informacijama!

pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs