nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam... av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram win
Prvo ugasi NOD u sevisima. Start>Run, ukucaj services.msc> NOD32 Kernel Service stavi na disabled. Butuj u Safe mode i deinstaliraj ga sa Revo Uninstaller. Posle očisti sve Eset i NOD u pise u registru.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
probavao sam ga iskljuciti sa msconfig,ili cisti da ga u task menadzeru iskljucim...tokom removinga komp mi je totalno s*eban.... nemogu nista da otvorim, jedva da mi se kursor misa mrdne
Ja sam na starom kompu punom virusa imao sledecu situaciju cim instaliram AVG, ne mogu nista da pokrenem, onda ja lepo odem tamo gde sam instalirao AVG i lepo ga izbrisem shift+del i resetujem komp i sve radi kao podmazanao, pokusaj ti to.
:: Ja sam na starom kompu punom virusa imao sledecu situaciju cim instaliram AVG, ne mogu nista da pokrenem, onda ja lepo odem tamo gde sam instalirao AVG i lepo ga izbrisem shift+del i resetujem komp i sve radi kao podmazanao, pokusaj ti to :: :: Pozdrav :: :: ::
Reci sta si uradio. Posle ovoga gledaj kako ti se ponasa XP, ako se lose ponasa reinstall, a u onom mom prethodnom slucaju (u vezi AVG-a), kada sam instalirao NOD32 koji takodje pravi taj eset komp je bloknuo, nista na desktopu ili bilo gde ne mogu da klikcem.
javicu vam,skinuo sam i c cleaner i taj revo pa cemo da vidimo
rad je od coveka napravio majmuna
:: Reci sta si uradio. Posle ovoga gledaj kako ti se ponasa XP, ako se lose ponasa reinstall, a u onom mom prethodnom slucaju (u vezi AVG-a), kada sam instalirao NOD32 koji takodje pravi taj eset komp je bloknuo, nista na desktopu ili bilo gde ne mogu da klikcem :: :: Pozdrav :: :: ::
Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
:: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
Pa sto torent i sto bussines edition ??? Pogledaj objasnjenje u ovoj temi, nikad problem sa takvim programom, ovo sa torenta kerin djoka to je sam trojanac a ne AV.
:: torrent,moj doc :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
Pa kad neces da slusas(kao ja tebe za k850) hehe,batali ta sranja sa torrenta,ako hoces link ka 10000000% ispravnoj verziji NOD-a i proverenoj 100000000puta koja radi na 1000000 racunara do sada i nikada ni jedan problem,javi se pa ti bacim link na mail,ja licno upload-ovao na rapid sa detaljnim objasnjenjem za podesavanje i instalaciju(podesavanje av-a je 99% posla) Inace to sto si skinuo je neka viruscina ili neki maliciozni program koji dosadasnji av programi NE detektuju.zato ne mozes da ga obrises.
:: torrent,moj doc :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
*bi ga, s*ebace njega nov win,a tvoj ce bit kad stigne ploca iz makedonije....mali je ovaj svet
:: Pa kad neces da slusas(kao ja tebe za k850) hehe,batali ta sranja sa torrenta,ako hoces link ka 10000000% ispravnoj verziji NOD-a i proverenoj 100000000puta koja radi na 1000000 racunara do sada i nikada ni jedan problem,javi se pa ti bacim link na mail,ja licno upload-ovao na rapid sa detaljnim objasnjenjem za podesavanje i instalaciju(podesavanje av-a je 99% posla) Inace to sto si skinuo je neka viruscina ili neki maliciozni program koji dosadasnji av programi NE detektuju.zato ne mozes da ga obrises :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: torrent,moj doc :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
Re: Re: Re: Re: Re: eset busines edition razara xp..
17.06.2009. 18:15
status: user broj poruka: 3053
Znam,cuo sam se sa Milanom danas,rekao mi je za plocu iz makedonije,zamolio sam ga samo da bude fon ove nedelje gotov,jer stvarno ne mogu vise da cekam,cenu mu pada sto duze stoji kod vas u servisu a gubim vec dosta na njemu. imam gde da nadjem drugu plocu(cena je paprena),ali ipak se trudim da ispostujem vas,jer sam kod vas prvo dosao... Nadam se da ce biti uskoro,jer sam prodao D 880 DUOS-a pa sad crkavam sa menjanjem kartica svakih par sati na jednom fonu>sm-02>
:: *bi ga, s*ebace njega nov win,a tvoj ce bit kad stigne ploca iz makedonije....mali je ovaj sve :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Pa kad neces da slusas(kao ja tebe za k850) hehe,batali ta sranja sa torrenta,ako hoces link ka 10000000% ispravnoj verziji NOD-a i proverenoj 100000000puta koja radi na 1000000 racunara do sada i nikada ni jedan problem,javi se pa ti bacim link na mail,ja licno upload-ovao na rapid sa detaljnim objasnjenjem za podesavanje i instalaciju(podesavanje av-a je 99% posla) Inace to sto si skinuo je neka viruscina ili neki maliciozni program koji dosadasnji av programi NE detektuju.zato ne mozes da ga obrises :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: torrent,moj doc :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: :: :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
ako imas slobodno resavaj....mi smo hteli da te ispostujemo,ko i svakoga drugog,ali kad je nema da je je*es
:: Znam,cuo sam se sa Milanom danas,rekao mi je za plocu iz makedonije,zamolio sam ga samo da bude fon ove nedelje gotov,jer stvarno ne mogu vise da cekam,cenu mu pada sto duze stoji kod vas u servisu a gubim vec dosta na njemu. imam gde da nadjem drugu plocu(cena je paprena),ali ipak se trudim da ispostujem vas,jer sam kod vas prvo dosao... Nadam se da ce biti uskoro,jer sam prodao D 880 DUOS-a pa sad crkavam sa menjanjem kartica svakih par sati na jednom fonu>sm-02 :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: *bi ga, s*ebace njega nov win,a tvoj ce bit kad stigne ploca iz makedonije....mali je ovaj sve :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: Pa kad neces da slusas(kao ja tebe za k850) hehe,batali ta sranja sa torrenta,ako hoces link ka 10000000% ispravnoj verziji NOD-a i proverenoj 100000000puta koja radi na 1000000 racunara do sada i nikada ni jedan problem,javi se pa ti bacim link na mail,ja licno upload-ovao na rapid sa detaljnim objasnjenjem za podesavanje i instalaciju(podesavanje av-a je 99% posla) Inace to sto si skinuo je neka viruscina ili neki maliciozni program koji dosadasnji av programi NE detektuju.zato ne mozes da ga obrises :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: torrent,moj doc :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: :: :: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: :: :: :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
Znam,ako ovo vase bude ove nedelje super,samo sam zamolio Milana da mi iskreno kaze jel moze ili ne moze,i sta god da bude odgovor ja se necu ljutiti,samo bi zeleo da znam jel moze da bude ili ne,da bi mogao da napravim plan za dalje. Ako moze,ja cekam,nije frka. ovo sto imam ja je u BG-u i kosta duplo nego kod vas... Mada bi iskreno voleo da ga vi zavrsite jer ste ga vi i zapoceli...
:: ako imas slobodno resavaj....mi smo hteli da te ispostujemo,ko i svakoga drugog,ali kad je nema da je je*e :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Znam,cuo sam se sa Milanom danas,rekao mi je za plocu iz makedonije,zamolio sam ga samo da bude fon ove nedelje gotov,jer stvarno ne mogu vise da cekam,cenu mu pada sto duze stoji kod vas u servisu a gubim vec dosta na njemu. imam gde da nadjem drugu plocu(cena je paprena),ali ipak se trudim da ispostujem vas,jer sam kod vas prvo dosao... Nadam se da ce biti uskoro,jer sam prodao D 880 DUOS-a pa sad crkavam sa menjanjem kartica svakih par sati na jednom fonu>sm-02 :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: *bi ga, s*ebace njega nov win,a tvoj ce bit kad stigne ploca iz makedonije....mali je ovaj sve :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: Pa kad neces da slusas(kao ja tebe za k850) hehe,batali ta sranja sa torrenta,ako hoces link ka 10000000% ispravnoj verziji NOD-a i proverenoj 100000000puta koja radi na 1000000 racunara do sada i nikada ni jedan problem,javi se pa ti bacim link na mail,ja licno upload-ovao na rapid sa detaljnim objasnjenjem za podesavanje i instalaciju(podesavanje av-a je 99% posla) Inace to sto si skinuo je neka viruscina ili neki maliciozni program koji dosadasnji av programi NE detektuju.zato ne mozes da ga obrises :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: torrent,moj doc :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Aj ti meni reci odakle si skinuo tu verziju eset busines edition-a? jel to neka krekovana verzija ili je sa maticnog eset-ovog sajta skinuta trial verzija :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nemogu da ga izbrisem sa kompa...sto puta od jutros pokusavam.. :: :: :: :: :: :: :: av mi jednostavno ugusi sistem...postoji li neki porgram kojim mogu da ga unistim jer nebih ponovo da instaliram wi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
Format pa novi Xp...ili vista A, sto se tice Nod-a... Koristim ga vec tri godine i do sada nisam imao ni jedan jedini problem sa njim. Za svo to vreme nisam imao apsolutno ni jedan problem sa virusima (shto zbog Nod-a, shto zbog cinjenice da pazim shta skidam sa neta). Inace, nikad nisam skidao crack-ove i patch-eve za njega jer zamisli anti-virusni program koji je krekovan. Strasno Znaci, lepo skines trial verziju sa zvanicnog sajta, nadjes serial i to je to. Ima da radi k`o zmaj
... a pre 2-3 dana sam na MajorGeeks-u primetio...
17.06.2009. 23:45
status: user broj poruka: 10997
program koji skenira komp i nudi otklanjanje svih anti malware programa ukljucujuci i AV-iruse. Mrzelo me da ga skidam a ni link nisam zabelezio. Potrazi tamo. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@MaliAbner hvala za seriale @bax2003 upravo uradjeno sve sto si naveo... momci hvala i puno pozdrava
:: :: :: Format pa novi Xp...ili vista :: A, sto se tice Nod-a... Koristim ga vec tri godine i do sada nisam imao ni jedan jedini problem sa njim :: Za svo to vreme nisam imao apsolutno ni jedan problem sa virusima (shto zbog Nod-a, shto zbog cinjenice da pazim shta skidam sa neta) :: Inace, nikad nisam skidao crack-ove i patch-eve za njega jer zamisli anti-virusni program koji je krekovan. Strasno :: Znaci, lepo skines trial verziju sa zvanicnog sajta, nadjes serial i to je to. Ima da radi k`o zmaj
:: @bax200 :: upravo uradjeno sve sto si naveo.. :: momci hvala i puno pozdrav :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: :: :: Format pa novi Xp...ili vista :: :: A, sto se tice Nod-a... Koristim ga vec tri godine i do sada nisam imao ni jedan jedini problem sa njim :: :: Za svo to vreme nisam imao apsolutno ni jedan problem sa virusima (shto zbog Nod-a, shto zbog cinjenice da pazim shta skidam sa neta) :: :: Inace, nikad nisam skidao crack-ove i patch-eve za njega jer zamisli anti-virusni program koji je krekovan. Strasno :: :: Znaci, lepo skines trial verziju sa zvanicnog sajta, nadjes serial i to je to. Ima da radi k`o zmaj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.