Da li neko ima patch koji ce da crackuje ovo ili neko drugo reshenje (posebno mi treba potpuno osposobljen internet u mrezi, a i update bi bilo lepo da omam omogucen)
Pogledaj mail. Pogledaj http://nsanedown.com/ Moja preporuka je da instaliras Eset Anti Virus samo, jer se meni licno ne svidja kako ESS radi posao. U mail-u imas fix koji restartuje trial verziju, normalno se update-uje, a EAV mozes skinuti sa linka gore. (Mozda ce temu admini izbrisati) ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Pa niste bre narkomani da fiksate NOD ili ESS, za njega samo potrazite na netu user i pass dobicete bar stotinu linkova ka sajtovima koje cak ne morate ni da posetite nego iskoristite ono sto vam se ponudi pored linkova. Probas ako radi radi, ako ne onda probas drugi neki ce sigurno raditi bar tri meseca, kad prodje tri meseca onda ga ponovo napunis novim i to ti je to.
@simbalola poslato @MaliAbner, ako hoce moze i tako, samo je cimanje da trazis user i pass kad god isteknu, ovako jednom install zveknes i ne razmisljas.
Za seriale nod123.cn ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Ovako jednom instal zveknes i popijes koj zna sta... Mislite o tome...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: @simbalola poslat :: @MaliAbner, ako hoce moze i tako, samo je cimanje da trazis user i pass kad god isteknu, ovako jednom install zveknes i ne razmisljas :: :: Za seriale nod123.c :: __________________________________________________________________ :: Succumb To The Superio :: ::
Eh sad, pa ne bih ja slao nesto za sta nisam siguran da je clean. Provereno radi, imate taj fix na nsane.com Odatle je i onaj famozni nsane fix za 2.7 koji radi jos uvek savrseno. drugim recima zove se mara fix i radi odlicno. Naravno da ga vidi kao PROBABLY trojanca, ali nije. I kod mene je pizdela cetvorka, ali radi bez problema. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Instalirao Nod32 v.4.0.424 ubacio Fix izvrsio update krenuo na PCberzu da se pohvalim,ali cvrc ne moze log na forum neda nod.Ukratko, brisi v4 vrati v2.7 i pevaj!
Moze, moze, itekako moze, evo sad je kod mene na XP sistemu ESS v4.0.314 i radi sve bez lekica samo serial i pass...
Ich mne ne mrzi da svakih par meseci ubacim novi broj covece to je svega desetak sekundi.
:: Instalirao Nod32 v.4.0.424 ubacio Fix izvrsio update krenuo na PCberzu da se pohvalim,ali cvrc ne moze log na forum neda nod.Ukratko, brisi v4 vrati v2.7 i pevaj :: :: ::
Ako moze salji na mail sajt za serial i pass.Probao sam desetak pass-ova i nece,i napisi setovanje nod-a da mi ne blokira logovanje.Koristim i ZA pro 7 mozda se kolju.
Ako moze salji na mail sajt za serial i pass.Probao sam desetak pass-ova i nece,i napisi setovanje nod-a da mi ne blokira logovanje.Koristim i ZA pro 7 mozda se kolju.
Upravo tako ali cak ni to ne mora. Kao sto sam vec jednom ili vise puta rekao dovoljno je da se u nekom od pretrazivaca ukucati Nod32 + user + pass... Na bar sest hitova ces dobiti user i pass, i moram dodati da su uocljivi iz predsoblja.
:: Za one koji ne znaju gdje da nadju username i password.. :: :: http://nod321.com :: :: Stranica je na kineskom jeziku, ali se lijepo vidi username i password i izbacuju svaki dan nove.. :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
:: Za one koji ne znaju gdje da nadju username i password.. :: :: http://nod321.com :: :: Stranica je na kineskom jeziku, ali se lijepo vidi username i password i izbacuju svaki dan nove.. :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.