Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Anitivirus + firewall?
STRANA 1 OD 1
mkukic Anitivirus + firewall? 27.04.2009. 17:15 T17054

status: user
broj poruka: 2591
Upravo sam instalirao Win 7 build 7100 x64. E sad kad sam hteo da instaliram ESET Smart security 3.0.684 koji je inace radio na build-u 7000 kaze da program nije kompatibilan sa ovim windowsom. Vrlo sam zadovoljan ovim paketom (posebno sto je sve u jednom resenje) pa me zanima sta mi preporucujete kao zamenu za njega. Da li opet neko `celokupno resenje` ili posebno av + firewall? Nemojte samo Kasperski jer sam ga probao ranije i nenormalno je dosadan i sve mu je sumnjivo a i jede prilicno resurse. Isto vazi i za BitDefender... Sta kazete na kombinaciju Avast + Comodo?

Hvala svima!
mkukic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika SKINI ESS 4.XXX ZA 64 BITA 27.04.2009. 17:19 #110586

broj poruka: 1133
KOD MENE RADI BEZ IKAKVOG PROBLEMA ALI NA 32 BITA

evo ovde skini

http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=1076640
mkukic Re: SKINI ESS 4.XXX ZA 64 BITA 27.04.2009. 17:23 #110588

E to sam zaboravio da napomenem... Probao sam ESS 4.xxx ali mi je pravio probleme ranije - blokirao konekciju totalno, usporavao dosta komp...

mkukic

::
:: KOD MENE RADI BEZ IKAKVOG PROBLEMA ALI NA 32 BIT
gile23 Re: Re: SKINI ESS 4.XXX ZA 64 BITA 27.04.2009. 17:38 #110598

broj poruka: 9121
Pa pogledaj ima li ESS 3.0 za 64 bita, mora da ima.

Pozdrav!

:: E to sam zaboravio da napomenem... Probao sam ESS 4.xxx ali mi je pravio probleme ranije - blokirao konekciju totalno, usporavao dosta komp..
:: mkuki
:: ::
:: :: KOD MENE RADI BEZ IKAKVOG PROBLEMA ALI NA 32 BIT
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika neznam sta je to kod vas 27.04.2009. 17:39 #110599

ALI JA NIKAD NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA SA NODOM ILI BILO KOJIM DRUGIM PROGRAMOM

KOD MENE BAS LEPO SARADJUJU WIN 7 I ESS 4

PROBAJ NEKI DRUGI BUILD EVO OVAJ JE NAJNOVIJI GORE STO SAM DAO TAMO IMAS SVE VRSTE NODA. IMAS 32 BITA I 64 BITA I IMAS ESS I ESET ANTIVIRUS TO NIJE ISTO
philaemos Re: Anitivirus + firewall? 27.04.2009. 17:45 #110601

broj poruka: 2743
Comodo mi nije radio na Sedmici, Zone Alarm mi je trazio SP1, a NOD Antivirus 4 radi

:: Upravo sam instalirao Win 7 build 7100 x64. E sad kad sam hteo da instaliram ESET Smart security 3.0.684 koji je inace radio na build-u 7000 kaze da program nije kompatibilan sa ovim windowsom. Vrlo sam zadovoljan ovim paketom (posebno sto je sve u jednom resenje) pa me zanima sta mi preporucujete kao zamenu za njega. Da li opet neko `celokupno resenje` ili posebno av + firewall? Nemojte samo Kasperski jer sam ga probao ranije i nenormalno je dosadan i sve mu je sumnjivo a i jede prilicno resurse. Isto vazi i za BitDefender... Sta kazete na kombinaciju Avast + Comodo
:: Hvala svima
:: mkukic
mkukic ... 27.04.2009. 17:46 #110602

@Gile23 Instalirao sam x64 verziju ali za nju kaze da nije kompatibilna sa ovim windowsom, a kazem sa buildom 7000 je radio. Nije radio kao prekrekovana verzija, ali sam nasao kljuc pa je tako legalizovao...

@Nenika Skinuo sam ESS 4 i sad cu da ga instaliram. Reci mi samo koji si od onih programa uzeo da bi `legalizovao` ess?
mkukic

nenika Re: ... 27.04.2009. 17:55 #110606

:: @Gile23 Instalirao sam x64 verziju ali za nju kaze da nije kompatibilna sa ovim windowsom, a kazem sa buildom 7000 je radio. Nije radio kao prekrekovana verzija, ali sam nasao kljuc pa je tako legalizovao..
:: @Nenika Skinuo sam ESS 4 i sad cu da ga instaliram. Reci mi samo koji si od onih programa uzeo da bi `legalizovao` ess

kad instaliras onda reset pa probaj da ga updejtujes ako nece javi mi ako nedobijes serijski ili gde da skines serijski.
mkukic Re: Re: ... 27.04.2009. 18:01 #110611

Evo uspeo sam da ga instaliram i preko jednog od onih sajtova sam nasao key i `legalizovao` ga. Za sad radi sve normalno - nema blokiranja neta i usporavanja kompa...

Hvala!
mkukic

:: :: @Gile23 Instalirao sam x64 verziju ali za nju kaze da nije kompatibilna sa ovim windowsom, a kazem sa buildom 7000 je radio. Nije radio kao prekrekovana verzija, ali sam nasao kljuc pa je tako legalizovao..
:: :: @Nenika Skinuo sam ESS 4 i sad cu da ga instaliram. Reci mi samo koji si od onih programa uzeo da bi `legalizovao` ess
:: :: mkuki
:: kad instaliras onda reset pa probaj da ga updejtujes ako nece javi mi ako nedobijes serijski ili gde da skines serijski.
Berettaxx Nod 27.04.2009. 23:46 #110695

broj poruka: 385
kako se legalizuje posto nikad nisam koristio ESET uopste???
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti

mkukic Re: Nod 28.04.2009. 00:31 #110700

Proveri mail!
mkukic

:: kako se legalizuje posto nikad nisam koristio ESET uopste??
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Berettaxx Re: Re: Nod 28.04.2009. 00:38 #110702

broj poruka: 385
Hvala pokusacu sad sam na Avast-u ali me ne sluzi bas najbolje...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti

:: Proveri mail
:: :: kako se legalizuje posto nikad nisam koristio ESET uopste??
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs