Upravo sam instalirao Win 7 build 7100 x64. E sad kad sam hteo da instaliram ESET Smart security 3.0.684 koji je inace radio na build-u 7000 kaze da program nije kompatibilan sa ovim windowsom. Vrlo sam zadovoljan ovim paketom (posebno sto je sve u jednom resenje) pa me zanima sta mi preporucujete kao zamenu za njega. Da li opet neko `celokupno resenje` ili posebno av + firewall? Nemojte samo Kasperski jer sam ga probao ranije i nenormalno je dosadan i sve mu je sumnjivo a i jede prilicno resurse. Isto vazi i za BitDefender... Sta kazete na kombinaciju Avast + Comodo?
Pa pogledaj ima li ESS 3.0 za 64 bita, mora da ima.
Pozdrav!
:: E to sam zaboravio da napomenem... Probao sam ESS 4.xxx ali mi je pravio probleme ranije - blokirao konekciju totalno, usporavao dosta komp.. :: :: mkuki :: :: :: :: :: KOD MENE RADI BEZ IKAKVOG PROBLEMA ALI NA 32 BIT :: :: :: :: ::
ALI JA NIKAD NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA SA NODOM ILI BILO KOJIM DRUGIM PROGRAMOM
KOD MENE BAS LEPO SARADJUJU WIN 7 I ESS 4
PROBAJ NEKI DRUGI BUILD EVO OVAJ JE NAJNOVIJI GORE STO SAM DAO TAMO IMAS SVE VRSTE NODA. IMAS 32 BITA I 64 BITA I IMAS ESS I ESET ANTIVIRUS TO NIJE ISTO
Comodo mi nije radio na Sedmici, Zone Alarm mi je trazio SP1, a NOD Antivirus 4 radi _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Upravo sam instalirao Win 7 build 7100 x64. E sad kad sam hteo da instaliram ESET Smart security 3.0.684 koji je inace radio na build-u 7000 kaze da program nije kompatibilan sa ovim windowsom. Vrlo sam zadovoljan ovim paketom (posebno sto je sve u jednom resenje) pa me zanima sta mi preporucujete kao zamenu za njega. Da li opet neko `celokupno resenje` ili posebno av + firewall? Nemojte samo Kasperski jer sam ga probao ranije i nenormalno je dosadan i sve mu je sumnjivo a i jede prilicno resurse. Isto vazi i za BitDefender... Sta kazete na kombinaciju Avast + Comodo :: :: Hvala svima :: mkukic
@Gile23 Instalirao sam x64 verziju ali za nju kaze da nije kompatibilna sa ovim windowsom, a kazem sa buildom 7000 je radio. Nije radio kao prekrekovana verzija, ali sam nasao kljuc pa je tako legalizovao...
@Nenika Skinuo sam ESS 4 i sad cu da ga instaliram. Reci mi samo koji si od onih programa uzeo da bi `legalizovao` ess? mkukic
:: @Gile23 Instalirao sam x64 verziju ali za nju kaze da nije kompatibilna sa ovim windowsom, a kazem sa buildom 7000 je radio. Nije radio kao prekrekovana verzija, ali sam nasao kljuc pa je tako legalizovao.. :: :: @Nenika Skinuo sam ESS 4 i sad cu da ga instaliram. Reci mi samo koji si od onih programa uzeo da bi `legalizovao` ess :: mkuki :: ::
kad instaliras onda reset pa probaj da ga updejtujes ako nece javi mi ako nedobijes serijski ili gde da skines serijski.
Evo uspeo sam da ga instaliram i preko jednog od onih sajtova sam nasao key i `legalizovao` ga. Za sad radi sve normalno - nema blokiranja neta i usporavanja kompa...
Hvala! mkukic
:: :: :: :: :: @Gile23 Instalirao sam x64 verziju ali za nju kaze da nije kompatibilna sa ovim windowsom, a kazem sa buildom 7000 je radio. Nije radio kao prekrekovana verzija, ali sam nasao kljuc pa je tako legalizovao.. :: :: :: :: @Nenika Skinuo sam ESS 4 i sad cu da ga instaliram. Reci mi samo koji si od onih programa uzeo da bi `legalizovao` ess :: :: mkuki :: :: :: :: :: :: kad instaliras onda reset pa probaj da ga updejtujes ako nece javi mi ako nedobijes serijski ili gde da skines serijski.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.