Pozdrav ljudi. Prošle nedelje sam imao problem sa mojom mem. karticom, a sada mi se slično desilo i sa Sony mem. stick pro. U pitanju je isti crv. Kliknuo sam izleči u AVG i sad je folder ne čitljiv odnosno ne vidljiv. Kada ubacim memaru u komp on vidi zauzeće memare, ali kada otvorim karticu nema ništa. Folder nije namešten na hidden proverio sam. Kada vratim karticuu aparat slike se vide normalno. Kada pokušam da napravim DCIM folder javlja da isti već postoji. Ne smem da lupim format pre nego li skinem slike. Postoji li neki program kojim bih mogao da pristupim fajlu? Nasiljem protiv argumenata...
Namjestis da se vide i sistemski fajlovi a ne samo hidden files... Ne znam bi drugo moglo da bude, ne moze on tako sakriti fajlove a da ih fotoaparat vidi normalno i da postoji zauzece i na kartici a i da se ne moze napraviti fajl sa tim imenom !
Gde to i kako? Javljam se oko ponoći! Nasiljem protiv argumenata...
:: Namjestis da se vide i sistemski fajlovi a ne samo hidden files.. :: Ne znam bi drugo moglo da bude, ne moze on tako sakriti fajlove a da ih fotoaparat vidi normalno i da postoji zauzece i na kartici a i da se ne moze napraviti fajl sa tim imenom :: :: Nista drugo mi nije logicno.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Otvori prozor windows explorera, idi na tools-folder options-View... I čekiraj/otčekiraj sve što je inače skriveno, a ima potrebe: čekiraj: - Show hidden files and folders, Display the contents of system folders, a odčekiraj da skriva zaštićene sistemske fajlove (to je otprilike, ono što ti se dešava), na engleskom to je: Hide protected operating system files (`recomended`)... treba da se otčekira. Ako koristiš Commander (a, trebao bi...), podešavanja su u samom meniju Total Commander-a, sa istim forama kao i za windows explorer.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.