Vidim da svi hvale Comodo firewall pa me zanima sta mislite o Comodo internet security-ju i kakva su vam iskustva sa njim. Trenutno koristim Eset smart security pa me zanima jel vredi prelaziti na Comodo? mkukic
Firewall je vrlo dobar,dok za antivirus nisam bio siguran kakav je do juce kada sam video sta je sve uslo u sistem kod mog prijatelja a nije isao ni na jednu sumljivu adresu ikada.Nakon ovih 30ak trojanaca sto je propustio i ne mogucnosti da detektuje koji su prakticno ubili sistem,rekao sam `vise nikada` antivirusu. :(
Pa ne znam da li se isplati jer ne poznajem ESet, ali comodo je sasvim korektan. Doduše, firewall i defence+ dosta smaraju stalnim pitanjima ali je to dobro ako želiš da imaš potpunu kontrolu. Kad jednom definišeš trusted aplikacije neće više smarati. Kao antivirus je dobar i ne guši mašinu previše. Nemam loših iskustava kao duchman, nijedan virus do sada se nije probio a stalno idem po warez i crack siteovima
Možda radi, ali, koliko samo kenja o tome, to je strahota. Program je pravi smor, imbecilan do bola sa pitanjima i, kao, restrikcijama.... ma, iznervirao me samo tako, ali, priuštio mi je dobru količinu zadovoljstva kad sam ga deinstalirao, pa mu opraštam. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
identicno iskustvo sa comodo firewall-om. 2 dana ` ko pita ne skita` .samo da te nesto pitam pa nastavi sa surfom` i onda u najnezgodnijem trenutku u cod 4 se javi ko da nesto prijavi. exit iz igre i neces ga majci sine vise..
:: Možda radi, ali, koliko samo kenja o tome, to je strahota :: Program je pravi smor, imbecilan do bola sa pitanjima i, kao, restrikcijama.... ma, iznervirao me samo tako, ali, priuštio mi je dobru količinu zadovoljstva kad sam ga deinstalirao, pa mu opraštam :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.