Da li neko moze da mi preporuci AV softver (prost kao Nod32) koji je lako crackovati? Do skora sam (godinama) koristio pomenuti programcic od nekih 11mb i pokazao se i vise nego xtra. Ali, onda sam promenio kompletnu makinu, stavio winxp64 sa ugradjenim sp2 (koji radi kao zmaj), medjutim, nod32 je poceo da mi trazi sifru (koju do sada nije trazio). Ako neko moze da mi preporuci nesto tako (moze i nod32-64 neku verziju) ili slicno prosto, mnogo bi mi znacilo. Ako je zabranjeno takve stvari `reklamirati` preko PCB, onda mi posaljite na email ime pa cu da ga skinem.
Skini samo obican home edition 4.8 i na njihovom sajtu imas da trazis da ti daju licencu koja ce ti stici na mail.Besplatna je.Inace program je odlican!Do sad mi nijedan virus nije usao u komp.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Hahaha, svaka cast na brzini! Hvala ti mnogo! A jel moze i Home Pro edition 4.8 (ili 4.8.2090 new full ili nesto slicno :: :: life`s a bitch...and then you die :: :: :: Avast Home edition 4.8 :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
na !avast. Imam 16 midi tower razloga da stojim iza ove tvrdnje (moj komp + 15 komada koje sam do sada snabdeo !avastom i koji odolevaju napadima kojekakvih zvekana).
NOD32 je godinama `dolazio` sa krekom koji je sadrzavao trojanac - najverovatnije i dan-danas mnogi ga imaju instalisanog na svojim masinama, ne sluteci u kakvoj su opasnosti.
Ako treba da upadneš na vašar u susednom, neprijateljskom selu, ebeš im svima kewu i dodeliš im titulu derposa, najbolje je da uz sebe imaš SAMO švajcarski nož, sa USB-om. Pištolji, sačmare i minigun-ovi su shit, švajcarac je dokazano zakon. Otvarao sam sa njim desetine konzervi, čačkao nokte, odšrafio x kućišta i oglodao licnastih žica... a, da li to može utoka? Jok, naravno... Ako treba nešto da kresneš, a frka ti od side jer je 90% zaražena, najbolje je da uzmeš od cige na ulazu u bljuvak, jedan proveren primerak prezervativa koji je on već overio, a i mnogi pre njega. Što da kupuješ? Trafike su demode. Nema rupe, majke mu. Uzeti razbijenu zaštitu, to je tako pametno. Ali, za onu glavu(icu) dole što je nosimo i držimo i nema pravo glasa... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.