Nesto cudno se desava sa ovim Antivirusom.Imam osecaj kao da mi je malo sistem podgusio ali malo..Ono sto mi je cudno zbog cega sam najvise temu i postavio je da non stop trazi neki win update tj zakrpe za win.Kakve sad to ima veze sa NOD-om?Nikad nemam naviku da skidam update i iskljucen mi je automatic update..Zasto sada u ovoj verziji trazi da to bude upaljeno i uvek me opominje da ne radi ispravno jer mu fale te zakrpe?!
:: Nesto cudno se desava sa ovim Antivirusom.Imam osecaj kao da mi je malo sistem podgusio ali malo..Ono sto mi je cudno zbog cega sam najvise temu i postavio je da non stop trazi neki win update tj zakrpe za win.Kakve sad to ima veze sa NOD-om?Nikad nemam naviku da skidam update i iskljucen mi je automatic update..Zasto sada u ovoj verziji trazi da to bude upaljeno i uvek me opominje da ne radi ispravno jer mu fale te zakrpe? :: :: I Want to believe - The truth is out there :: ::
Prva verzija ESS4 mi je blokirala protok dok ova druga (4.0.417) ne blokira ali usporava osetno protok.Vratio sam se verziji 3 koja radi perfektno i drzacu je dok ne porave ovu novu. ESS3 i 4 ne treba krekovati posto je dovoljno samo naci validne seriale i to je to.
Kod mene je 4.0.314 verzija.Nisam skidao jos noviju.
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Jel ti to c*ackovana verzija NOD-a :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Nesto cudno se desava sa ovim Antivirusom.Imam osecaj kao da mi je malo sistem podgusio ali malo..Ono sto mi je cudno zbog cega sam najvise temu i postavio je da non stop trazi neki win update tj zakrpe za win.Kakve sad to ima veze sa NOD-om?Nikad nemam naviku da skidam update i iskljucen mi je automatic update..Zasto sada u ovoj verziji trazi da to bude upaljeno i uvek me opominje da ne radi ispravno jer mu fale te zakrpe? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
se tiče NOD-a jedina verzija koja je meni radila (i radi) je stara 2.5. U kombinaciji sa Malverbajtovim anti malverom mi se pokazalo kao najbolje rešenje. Verzije nod-a 3 i 4 mi nisu pružile bolju zaštitu od verzije 2.5, čak, šta više, radile su lošije.
Ok pomislio sam da je lecena verzija,jer su se pojavile verzije c*ackova koje imaju neki maliciozni kod u sebi koji ti preotme browser pa se stalno kao nesto update-uje za ovo ili ono,a u stvari ti skrece browser na hakerske sajtove gde ti ufuraju jos zilion virusa u komp dok kazes keks. Padanje sistema se meri u minutima od momenta kad te browser skrene na sajt,a antivirus ne vidi taj maliciozni kod. Moja preporuka ti je da se vratis na stariju verziju,dok ne isprave greske u novoj verziji...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Nije lecena verzija.Ubacio sam samo serial :: :: Kod mene je 4.0.314 verzija.Nisam skidao jos noviju :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Jel ti to c*ackovana verzija NOD-a :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Nesto cudno se desava sa ovim Antivirusom.Imam osecaj kao da mi je malo sistem podgusio ali malo..Ono sto mi je cudno zbog cega sam najvise temu i postavio je da non stop trazi neki win update tj zakrpe za win.Kakve sad to ima veze sa NOD-om?Nikad nemam naviku da skidam update i iskljucen mi je automatic update..Zasto sada u ovoj verziji trazi da to bude upaljeno i uvek me opominje da ne radi ispravno jer mu fale te zakrpe? :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Ma jasno je meni da NOD nije najsigurnija zastita ali sam navikao na njega.Evo sad mi upravo prijavljuje neki virus koji ne moze da ocisti! Ono sto je interesantno,postavlja se pitanje kako se virus uopste zadobije.Nit saltam po nekim sumnjivim sajtovima,ne skidam koje kakva govn@ i sl i opet se odnekud pojavi..Glupost!
ComboFix.Trazice da iskljucis anti virus pa ce skinuti sa Microsoftovog sajta fajlove koji fale ili su osteceni.I sredice tvoj windows a posla ukljuci nod ako uspe ComboFix da ti sredi Windows.
Imam trojku licenciranu (platio 3200 din za godinu dana, stvarno dzabe), pa sam skinuo verziju 4, sto znaci da nije trial, ili crackovano neko cudo, radi normalno, brzina mi se cini ista kao verzija 3, a da li je sigurniji jos nisam ustanovio. Koristim Vistu x64 SP1 Za ljubitelje Avast-a i AVG-a: mogu slobodno da kazem da ih NOD jede za dorucak.
_________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
NIJE ESS 4 KRIVA NIZASTA.KRIVI SU KORISNICI,PROGRAMI I VIRUSI. 4 JE BOLJA OD 3.AKO NEKOM NESTO NERADI KAKO TREBA NEKA VIDI ZASTO. NOD NEKOCI NI NA JEDNOM RACUNARU AKO JE SVE ISPRAVNO I PODESENO.
Upravo kao sto je Nenika naveo. 4-ka je do sada najbolja i najpotpunija verzija NOD-a, nista ne koci nista ne zeza normalno u slucaju da nisi nesto pogresno podesio.
Mada kad je sve na MAX-u zna da ucini sistem tromim, meni su se pojedini programi zaista sporo podizali dok nisam malo olabavio setovanja.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: NIJE ESS 4 KRIVA NIZASTA.KRIVI SU KORISNICI,PROGRAMI I VIRUSI. :: 4 JE BOLJA OD 3.AKO NEKOM NESTO NERADI KAKO TREBA NEKA VIDI ZASTO. NOD NEKOCI NI NA JEDNOM RACUNARU AKO JE SVE ISPRAVNO I PODESENO ::
Skinuo sam ComboFix i nesto je odradio..Ali kad smo vec tu.Jedno pitanje.Od kako sam mesao ATI i nVidia drivere i brisao ih sa Platinum Cleanerom dobijam ovaj error po dizanju sistema :
:: ComboFix.Trazice da iskljucis anti virus pa ce skinuti sa Microsoftovog sajta fajlove koji fale ili su osteceni.I sredice tvoj windows a posla ukljuci nod ako uspe ComboFix da ti sredi Windows.
Sky, ti si bar stari vuk. Ukucaj u Google serch polje MOM.Implementation i dobices puno linkova. To je ATI-jeva funkcija. Procesljaj linkove i naci ces resenje.
Kad je rec o NOD32, ja imam licencu (3800 RSD za 2 godine) i još uvek koristim verziju 2.70.39. Uz Malwyrebytes real-time protection, nikad nisam popio virus.
Savet za sve koji koriste USB Flash. Napravite folder Autorun.inf i ostavite ga praznog. Conflicker pravi fajl Auorun.inf i folder u kome je .exe sa virusom. Sve je sa atriburima Read only i Hideen, tako da AV ne moze da ih obriše.Fajl ne moze da overwrite istoimeni folder, tako da vam je to dobra preventiva.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Skinuo sam ComboFix i nesto je odradio..Ali kad smo vec tu.Jedno pitanje.Od kako sam mesao ATI i nVidia drivere i brisao ih sa Platinum Cleanerom dobijam ovaj error po dizanju sistema :: :: http://img9.imageshack.us/my.php?image=errorkoy.pn :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ComboFix.Trazice da iskljucis anti virus pa ce skinuti sa Microsoftovog sajta fajlove koji fale ili su osteceni.I sredice tvoj windows a posla ukljuci nod ako uspe ComboFix da ti sredi Windows.
Ko ce drugi nego Rasha.Cekao sam da se javis jer znam da si ti potkovan ovim informacijama.U pravu si za google ali veruj mi nekad mi bude mrsko da trazim i citam pa mi lakse bude da pitam ovde. Evo sad upravo gledam..
:: Sky, ti si bar stari vuk :: Ukucaj u Google serch polje MOM.Implementation i dobices puno linkova. To je :: ATI-jeva funkcija. Procesljaj linkove i naci ces resenje :: :: Kad je rec o NOD32, ja imam licencu (3800 RSD za 2 godine) i još uvek koristim verziju 2.70.39. Uz Malwyrebytes real-time protection, nikad nisam popio virus :: :: Savet za sve koji koriste USB Flash. Napravite folder Autorun.inf i ostavite ga praznog. Conflicker pravi fajl Auorun.inf i folder u kome je .exe sa virusom. Sve je sa atriburima Read only i Hideen, tako da AV ne moze da ih obriše.Fajl ne moze da overwrite istoimeni folder, tako da vam je to dobra preventiva :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Skinuo sam ComboFix i nesto je odradio..Ali kad smo vec tu.Jedno pitanje.Od kako sam mesao ATI i nVidia drivere i brisao ih sa Platinum Cleanerom dobijam ovaj error po dizanju sistema :: :: :: :: http://img9.imageshack.us/my.php?image=errorkoy.pn :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: ComboFix.Trazice da iskljucis anti virus pa ce skinuti sa Microsoftovog sajta fajlove koji fale ili su osteceni.I sredice tvoj windows a posla ukljuci nod ako uspe ComboFix da ti sredi Windows.
Kao sto sam jednom vec napisao napisacu jos ako treba koji put.JA ZNAM DA NIJEDAN PROGRAM NIJE SAVRSEN. U TVOM SLUCAJU TREBA DA INTEZIVNO KORISTIS ACRONIS TRUE IMAGE.NAMESTI JEDAN WINDOWS BEZ DRAJVERA ZA GRAFICKU ALI SA SVIM PROGRAMIMA ZA TESTIRANJE HARDWERA.JEDAN NAMESTI ZA INTERNET.PA KAD TI NESTO NERADI DOBRO VRATIS NA PREDHODNI BACKUPI NEMA NIKAKVIH REPOVA U REGISTRIMA.STAVIS ATI KARTICU INSTLIRAS DRAJVERE ZA ATI.IZVADIS ATI STAVIS nVIDIJU VRATIS NA PRETHODNI KAD NISI IMAO DRAJVERE PA INSTALIRAS ZA nVIDIJU I NEMA MESANJA ATI I nVIDIJINIH DRAJVERA. A KAD UPADNE NEKI VIRUS SAMO LEPO VRATIS NA PREDHODNI WINDOWS I NEMAS NIKAKVIH PROBLEMA SA ODRZAVANJEM WINDOWSA ILI MESANJE DRAJVERA.
To kocenje je iskljucivo do ESS4 ni do cega drugog,bez ikakvog diranja on zeza.Taj problem ima dosta ljudi bar sam ja nailazio na dosta takvih slucajeva kao sto je moje sa ESS4.Po novoj verziji se vidi da rade na tome samo sto jos nije u potpunosti resen problem.
Nema,svaka ti je na mestu.Ni sam ne znam zasto to nikad nisam uradio.Cenim da znas kako recimo overklokom za cas mozes da ubijes win plus razni driveri ,testovi i sl..E zato treba imati backupovan win bas u te svrhe koje si ti naveo i nikad i ne mozes imati problema.Definitivno cu se uzeti u pamet da mi to predje u naviku kao jedna veoma korisna stvar.
:: :: Kao sto sam jednom vec napisao napisacu jos ako treba koji put.JA ZNAM DA NIJEDAN PROGRAM NIJE SAVRSEN. U TVOM SLUCAJU TREBA DA INTEZIVNO KORISTIS ACRONIS TRUE IMAGE.NAMESTI JEDAN WINDOWS BEZ DRAJVERA ZA GRAFICKU ALI SA SVIM PROGRAMIMA ZA TESTIRANJE HARDWERA.JEDAN NAMESTI ZA INTERNET.PA KAD TI NESTO NERADI DOBRO VRATIS NA PREDHODNI BACKUPI NEMA NIKAKVIH REPOVA U REGISTRIMA.STAVIS ATI KARTICU INSTLIRAS DRAJVERE ZA ATI.IZVADIS ATI STAVIS nVIDIJU VRATIS NA PRETHODNI KAD NISI IMAO DRAJVERE PA INSTALIRAS ZA nVIDIJU I NEMA MESANJA ATI I nVIDIJINIH DRAJVERA. A KAD UPADNE NEKI VIRUS SAMO LEPO VRATIS NA PREDHODNI WINDOWS I NEMAS NIKAKVIH PROBLEMA SA ODRZAVANJEM WINDOWSA ILI MESANJE DRAJVERA :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.