Imam sledeci problem.Pre neki dan sam skinuo novi eset 4 i deshava mi se da se protection status menja sam od sebe,chas je na max a chas kaze da nije.Sa prethodnim Nodom nisam imao preblema,u pitanje je verzija 3.Interesuje me zashto se ovo deshava,od chega zavisi i da li postoji nachin da se namesti na MAXIMUM PROTECTION stalno?I josh jedno pitanje da li vredi preci na eset 4 ili ne?Sa eset 3 sam bio zadovoljan.Da napomenem da se lepo apdejtuje bez problema. Hvala unapred
Ja licno sa prvom verzijom ESSa4 sam imao velikih problema jer je blokirao internet protok dok sa ovom drugom sto je izasla pre nekoliko dana ne blokira ali drasticno usporava.Tako da sam se vratio na ESS3 koji mi radi perfektno.Sto se tice tih napomena u vezi protekcije obrati paznju sta ti ispod pise sta je u pitanju,jer ESS4 napominje ako ti je nesto od sigurnosnih opcija u windowsu iskljuceno npr. windows firewall,Automatic updates i tome slicno.Sto ti realno ne utice na stvarnu protekciju.Ta upozorenja mozes iskljuciti u `Advanced Setup` i vise te nece zezati.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.