Konkretno pitanje je bilo koji je bolji a ne da li ima neki jos bolji od navedenih AV.
Ja unazad 7 godina koristim NOD, ali je stvarno filozofsko pitanje sta je bolje i da li je bilo koji AV dobar koliko ga hvale.
Sa ESS v4 sam u pocetku imao dosta problema jer je stvarno zaglupljivao masinu, ali sam mu onda malo olabavio rezim rada pa je sad prihvatljivo. Ne mogu da kazem da ne prepoznaje kojekakva cuda no sve jedno mislim da niko nije savrsen pa ni NOD ali cu ga i dalje koristiti pogotovu sto NE moram da ga krekujem.
A sto se pomenutog Avasta tice veci izmet od AV-a nisam skoro video pa to kad instaliras na racunar posle ne mozes ni pistoljem da ga uklonis a pri svemu tome ni ne radi, i onda se stvarno upitas cemu ovo uopste sluzi, ako ga instaliras morad da kupis REVITABION jer garantovano ima da izgubis kosu.
toliko propusta ima da to nije normalno, kasperski shit necu ni da komentarisem.....trenutno mi je najnovija Avira stavljena po preporuci , videcu kako se ponasa, za sada je bolja od Noda i svega sto sam koristio
najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
Zato sto je busan kao svajcarski sir eto zasto, sta mi bre vredi sto ne opterecuje komp i sto se updejtuje svaki dan skoro kad mu to nista ne znaci, provlace se virusi pored nod-a kao da ga ni nema, a ja sigurno ne spadam u grupu koja ne zna da podesi ili koji su kupili komp pre 1 god, tako da to otpada.
Videcu kako se ponasa 4-ka nod-a sa novim jezgrom i da li je isti shit kao prosli .
Ajd uzdravlje
:: najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
Ti si komp kupio pre dve godine tako da ti to na isto dodje.Hahahhaahhahaha...
I Want to believe - The truth is out there
:: Zato sto je busan kao svajcarski sir eto zasto, sta mi bre vredi sto ne opterecuje komp i sto se updejtuje svaki dan skoro kad mu to nista ne znaci, provlace se virusi pored nod-a kao da ga ni nema, a ja sigurno ne spadam u grupu koja ne zna da podesi ili koji su kupili komp pre 1 god, tako da to otpada :: :: Videcu kako se ponasa 4-ka nod-a sa novim jezgrom i da li je isti shit kao prosli . :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
Hahah, a sto se tice toga ni jedan ni drugi, AVG Free sa SpyBot Search and Destroy.
Pozdrav!
:: Ti si komp kupio pre dve godine tako da ti to na isto dodje.Hahahhaahhahaha.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Zato sto je busan kao svajcarski sir eto zasto, sta mi bre vredi sto ne opterecuje komp i sto se updejtuje svaki dan skoro kad mu to nista ne znaci, provlace se virusi pored nod-a kao da ga ni nema, a ja sigurno ne spadam u grupu koja ne zna da podesi ili koji su kupili komp pre 1 god, tako da to otpada :: :: :: :: Videcu kako se ponasa 4-ka nod-a sa novim jezgrom i da li je isti shit kao prosli . :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
Kod mene jedan primer od juce kada sam radio jedan komp, jeste da se radi o Nod-u 3 ali stvara sliku. Racunar je po navodima vlasnika pun virusa. Apdejtujem Nod i odradim ful sken, nasao je mozda 4-5 nekih trojanaca i obrisao. Nije mi dao djavo mira pa sam ga skinuo i instalirao KAV 09 cisto da bih bio siguran da je sve cisto. Djavola, KAV na ful skenu nadje jos 19 trojanaca! Tako da je Nod kod mene zavrsio karijeru, bar za neko vreme. Mislim da bi se cak i AVG bolje pokazao.
Matori u firmi ima KIS 09 licenciran. Donese mi juce neke filmove na stick-u i ja reko` ajd da ga pregledam cisto iz neke sigurnosti. NOD32 2.7 je nasao 2 virusa i 3 trojanca. Dok mu KIS nije nista prijavljivao. I sta sada reci? Koristicu Nod dokle budem ja osecao da mi je najsigurniji. ende... ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Gde je nasao viruse, u filmovima? Prvi put cujem da filmovi mogu da budu zarazeni. Ja nikoga ne primoravam da koristi bilo sta, samo kazem sta mi se juce desilo. Ni ja nisam neki ljubitelj KAV-a, a do skoro sam i sam koristio Nod. Zaista ne zelim da instaliram win svakih nedelju dana. Kao sto rece savatije, stopostotna i savrsena zastita ne postoji, samo se dzabe prepiremo.
:: Matori u firmi ima KIS 09 licenciran. Donese mi juce neke filmove na stick-u i ja reko` ajd da ga pregledam cisto iz neke sigurnosti. NOD32 2.7 je nasao 2 virusa i 3 trojanca. Dok mu KIS nije nista prijavljivao. I sta sada reci? Koristicu Nod dokle budem ja osecao da mi je najsigurniji. ende.. :: __________________________________________________________________ :: Withstand The Fall Of Tim :: ::
Na fleshku moze da zaleti koji god `oces virus, pocev od dosadnik autorun-ova, preko klasicnog multipliciranja na svaki novi storage device pa do zarazenih autorun-ova filmova. Odi na bilo koji faks tj u njihov racunarski centar i skini najobicniju jpeg sliku i dobices garant i attachment :o) free of charge :o)
Za iole pristojnu odbranu, po mom skromnom misljenju, treba eksperimentisati. Meni vec neko vreme radi NOD i Avira u tandemu i ne kolju se, dok AVG i NOD naprave dzumbus zajedno. Avast hoce lepo da saradjuje sa NOD-om i sa Avirom. Inace u detekciji na kompovima koje sam cistio, ukljucujuci tu i moj, izmedju NOD-a, Avire i Avasta (redovno update-ovanih) je mrtva trka... Sva tri su se u 99% slucajeva aktivirala gotovo istovremeno na pokusaj prolaska necega. Kasperski je samoziv i ne trpi druge AV pored, mada sam imao jedan casni izuzetak da je odlicno radio sa AVG. Jos ako se lepo ukombinuje sa Spybot S&D, AdAware i Malwarebytes, mnoooooogo treba da se ne vodi racuna pa da nesto zazivi na kompu :o) A da, mala napomena, da ne bude da glupam luposti, AV programi mi rade na zasebnoj masini predvidjenoj za ciscenje i backup podataka musterija. Dakle sistem, drajveri, programi za chupanje podataka i AV.
Uh al` sam se ja razlajao.... av ovaj, av onaj... Eto vidite sta nam rade AV proizvodjaci, pocecemo i da lajemo :o)
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Koristio sam razlicite verzije NOD-a u poslednjih 6-7 godina, i pokazao se kao najbolji. Probao sam Kaspera, AVG-a, Norton-a i ne postoji razlog zasto bih koristio ijedan od navedenih.... oni koji pljuju NOD nisu mi jasni, al` ajde, valjda su iskusni ljudi pa znaju sta ne valja. Aviru nisam probao, a najnoviju verziju Avasta bas sad koristim.... nit` smrdi nit` mirise... gusi komp vise od NOD-a, download isto... ali kao besplatno resenje bolje ne moze covek ni da dobije, ali je ipak bolji od AVG Free _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.