Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Glasanje: Eset Smart Security 4 ili Kaspersky Internet Security 2009
STRANA 1 OD 2  
ivikit Glasanje: Eset Smart Security 4 ili Kaspersky Internet Security 2009 03.04.2009. 12:37 T16571

status: user
broj poruka: 264
Koji je sveobuhvatno bolji izbor ako gledamo sve aspekte?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed ESET (Nod) ni u kom slucaju! 03.04.2009. 14:04 #106552

broj poruka: 10997

Pogotovu ako je krckrc (garant ima trulu kobilu).
Ako smem da dodam, !avast rules!
Scyter Re: 03.04.2009. 14:06 #106554

broj poruka: 8138
Oba su s*it!Avast home edition 4.8 je ubedljvo najbolji.

The Way It`s Meant To Be Played

TheGame Re: 03.04.2009. 14:29 #106562

broj poruka: 719

Najbolji Nod pa Avast pa Kaspersky....Tim redom...

Independence is a state of mind

MaliAbner Ima davitelja koji samo vrse nuzdu... 03.04.2009. 14:47 #106566

broj poruka: 7769
Konkretno pitanje je bilo koji je bolji a ne da li ima neki jos bolji od navedenih AV.

Ja unazad 7 godina koristim NOD, ali je stvarno filozofsko pitanje sta je bolje i da li je bilo koji AV dobar koliko ga hvale.

Sa ESS v4 sam u pocetku imao dosta problema jer je stvarno zaglupljivao masinu, ali sam mu onda malo olabavio rezim rada pa je sad prihvatljivo. Ne mogu da kazem da ne prepoznaje kojekakva cuda no sve jedno mislim da niko nije savrsen pa ni NOD ali cu ga i dalje koristiti pogotovu sto NE moram da ga krekujem.

A sto se pomenutog Avasta tice veci izmet od AV-a nisam skoro video pa to kad instaliras na racunar posle ne mozes ni pistoljem da ga uklonis a pri svemu tome ni ne radi, i onda se stvarno upitas cemu ovo uopste sluzi, ako ga instaliras morad da kupis REVITABION jer garantovano ima da izgubis kosu.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Ognjeni ... 03.04.2009. 14:48 #106567

broj poruka: 4518
Ranije sam se kleo u Nod ali nod je KRSH..

toliko propusta ima da to nije normalno, kasperski shit necu ni da komentarisem.....trenutno mi je najnovija Avira stavljena po preporuci , videcu kako se ponasa, za sada je bolja od Noda i svega sto sam koristio

Ajd uzdravlje

petrovski Ako bas mora od ova dva... 03.04.2009. 15:20 #106574

broj poruka: 5
NOD

Nod je malo vise busan dok je kasperski malo veci gnjavator racunara....

Za sada Avira ubedljivo na prvom mestu, zatim Avast i posle ostali. Naravno iz licnog iskustva.

imarkovic NOD32 NOD32 i NOD32 03.04.2009. 15:27 #106575

broj poruka: 18996
najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
Ognjeni Re: NOD32 NOD32 i NOD32 03.04.2009. 15:50 #106578

broj poruka: 4518
Zato sto je busan kao svajcarski sir eto zasto, sta mi bre vredi sto ne opterecuje komp i sto se updejtuje svaki dan skoro kad mu to nista ne znaci, provlace se virusi pored nod-a kao da ga ni nema, a ja sigurno ne spadam u grupu koja ne zna da podesi ili koji su kupili komp pre 1 god, tako da to otpada.

Videcu kako se ponasa 4-ka nod-a sa novim jezgrom i da li je isti shit kao prosli .

Ajd uzdravlje

:: najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
horacio nod 32 03.04.2009. 15:58 #106582

broj poruka: 117

kakav je ovaj `bullguard internet security 8.5` vidim da trosi neverovatno malo memorije
da li ga je probao neko?
doncocos Re: 03.04.2009. 16:31 #106583

broj poruka: 417
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=16458&forid=22&katid=6

SkyFire Re: Re: NOD32 NOD32 i NOD32 03.04.2009. 17:33 #106596

broj poruka: 18472
Ti si komp kupio pre dve godine tako da ti to na isto dodje.Hahahhaahhahaha...

I Want to believe - The truth is out there

:: Zato sto je busan kao svajcarski sir eto zasto, sta mi bre vredi sto ne opterecuje komp i sto se updejtuje svaki dan skoro kad mu to nista ne znaci, provlace se virusi pored nod-a kao da ga ni nema, a ja sigurno ne spadam u grupu koja ne zna da podesi ili koji su kupili komp pre 1 god, tako da to otpada
::
:: Videcu kako se ponasa 4-ka nod-a sa novim jezgrom i da li je isti shit kao prosli .
:: Ajd uzdravlje
:: :: najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
gile23 Re: Re: Re: NOD32 NOD32 i NOD32 03.04.2009. 17:36 #106598

broj poruka: 9121
Hahah, a sto se tice toga ni jedan ni drugi, AVG Free sa SpyBot Search and Destroy.

Pozdrav!

:: Ti si komp kupio pre dve godine tako da ti to na isto dodje.Hahahhaahhahaha..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Zato sto je busan kao svajcarski sir eto zasto, sta mi bre vredi sto ne opterecuje komp i sto se updejtuje svaki dan skoro kad mu to nista ne znaci, provlace se virusi pored nod-a kao da ga ni nema, a ja sigurno ne spadam u grupu koja ne zna da podesi ili koji su kupili komp pre 1 god, tako da to otpada
:: ::
:: :: Videcu kako se ponasa 4-ka nod-a sa novim jezgrom i da li je isti shit kao prosli .
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: najbolji po meni je N32, sto se Kasperkog tice, ja sam uvek imao problema, a znam i dosta ljudi koji su takodje imali jos vise problema, Avast je los, Avira je besplatan, probao sam i njega i video zbog cega je besplatan, tako da eto, mogu da kazem da sam probao te av-ove najnovije verzije, i NOD me je ubedljivo najvise zadovoljio, Ognjeni, ako mozes objasni zbog cega je krs, bas me zanima? ja ga koristim godinama i mislim da je daleko od krsa, bas super radi svoj posao, ne opterecuje sistem sa svojim resursima, kao npr Norton ili KAV, update-uje se svakog dana redovno, ne blokira sve i svasta, sto mogu reci za KAV, koji toliko filtrira mrezu do mere gde smanjuje download..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm ... 03.04.2009. 17:49 #106599

broj poruka: 1454
Kaspersky naravno.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

gilespi026 Avira 03.04.2009. 18:06 #106601

broj poruka: 214

Vrsi posao i ne davi racunar

darkoc78 re: 03.04.2009. 19:45 #106607

broj poruka: 467
Kod mene jedan primer od juce kada sam radio jedan komp, jeste da se radi o Nod-u 3 ali stvara sliku. Racunar je po navodima vlasnika pun virusa. Apdejtujem Nod i odradim ful sken, nasao je mozda 4-5 nekih trojanaca i obrisao. Nije mi dao djavo mira pa sam ga skinuo i instalirao KAV 09 cisto da bih bio siguran da je sve cisto. Djavola, KAV na ful skenu nadje jos 19 trojanaca! Tako da je Nod kod mene zavrsio karijeru, bar za neko vreme. Mislim da bi se cak i AVG bolje pokazao.
Erestun kad smo krenuli po iskustvima... 03.04.2009. 20:00 #106608

broj poruka: 1797
Matori u firmi ima KIS 09 licenciran. Donese mi juce neke filmove na stick-u i ja reko` ajd da ga pregledam cisto iz neke sigurnosti. NOD32 2.7 je nasao 2 virusa i 3 trojanca. Dok mu KIS nije nista prijavljivao. I sta sada reci? Koristicu Nod dokle budem ja osecao da mi je najsigurniji. ende...

fcb re 03.04.2009. 20:14 #106609

broj poruka: 329

NOD 32 X 100
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 03.04.2009. 20:51 #106616

znao sam da ce neko da pomene AVG, pa dobro, nije ni on los, ali nije mi jasno kako moze Avira da bude bolji, al ajde,neka bude..

Nego, SkyFire, otkud ti znas kad sam ja kupio komp? :)
inace, prvi p3 koji sam kupio sam imao 2000. godine,doduse,tada sam imao virusa kolko` oces`

savatije eh .......ma svaki je busan na svoj nacin 03.04.2009. 21:02 #106617

broj poruka: 1121
nema boljeg ili najboljeg, niti samostalnog....

imarkovic .. 03.04.2009. 22:20 #106626

i to sto kazes, to je i najrealniji odgovor...danas ne postoji stvar koja nema baG!
darkoc78 Re: kad smo krenuli po iskustvima... 04.04.2009. 00:52 #106650

broj poruka: 467
Gde je nasao viruse, u filmovima? Prvi put cujem da filmovi mogu da budu zarazeni.
Ja nikoga ne primoravam da koristi bilo sta, samo kazem sta mi se juce desilo. Ni ja nisam neki ljubitelj KAV-a, a do skoro sam i sam koristio Nod. Zaista ne zelim da instaliram win svakih nedelju dana.
Kao sto rece savatije, stopostotna i savrsena zastita ne postoji, samo se dzabe prepiremo.

:: Matori u firmi ima KIS 09 licenciran. Donese mi juce neke filmove na stick-u i ja reko` ajd da ga pregledam cisto iz neke sigurnosti. NOD32 2.7 je nasao 2 virusa i 3 trojanca. Dok mu KIS nije nista prijavljivao. I sta sada reci? Koristicu Nod dokle budem ja osecao da mi je najsigurniji. ende..
:: __________________________________________________________________
:: Withstand The Fall Of Tim
MilosNBG ... 04.04.2009. 08:08 #106660

broj poruka: 1586
Na fleshku moze da zaleti koji god `oces virus, pocev od dosadnik autorun-ova, preko klasicnog multipliciranja na svaki novi storage device pa do zarazenih autorun-ova filmova.
Odi na bilo koji faks tj u njihov racunarski centar i skini najobicniju jpeg sliku i dobices garant i attachment :o) free of charge :o)

Za iole pristojnu odbranu, po mom skromnom misljenju, treba eksperimentisati. Meni vec neko vreme radi NOD i Avira u tandemu i ne kolju se, dok AVG i NOD naprave dzumbus zajedno. Avast hoce lepo da saradjuje sa NOD-om i sa Avirom. Inace u detekciji na kompovima koje sam cistio, ukljucujuci tu i moj, izmedju NOD-a, Avire i Avasta (redovno update-ovanih) je mrtva trka... Sva tri su se u 99% slucajeva aktivirala gotovo istovremeno na pokusaj prolaska necega. Kasperski je samoziv i ne trpi druge AV pored, mada sam imao jedan casni izuzetak da je odlicno radio sa AVG. Jos ako se lepo ukombinuje sa Spybot S&D, AdAware i Malwarebytes, mnoooooogo treba da se ne vodi racuna pa da nesto zazivi na kompu :o) A da, mala napomena, da ne bude da glupam luposti, AV programi mi rade na zasebnoj masini predvidjenoj za ciscenje i backup podataka musterija. Dakle sistem, drajveri, programi za chupanje podataka i AV.

Uh al` sam se ja razlajao.... av ovaj, av onaj... Eto vidite sta nam rade AV proizvodjaci, pocecemo i da lajemo :o)

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

philaemos /// 04.04.2009. 17:03 #106729

broj poruka: 2743
Koristio sam razlicite verzije NOD-a u poslednjih 6-7 godina, i pokazao se kao najbolji. Probao sam Kaspera, AVG-a, Norton-a i ne postoji razlog zasto bih koristio ijedan od navedenih.... oni koji pljuju NOD nisu mi jasni, al` ajde, valjda su iskusni ljudi pa znaju sta ne valja. Aviru nisam probao, a najnoviju verziju Avasta bas sad koristim.... nit` smrdi nit` mirise... gusi komp vise od NOD-a, download isto... ali kao besplatno resenje bolje ne moze covek ni da dobije, ali je ipak bolji od AVG Free

Equinoxe Re: 04.04.2009. 17:18 #106730

broj poruka: 12057

NOD32 2.70.39, još uvek.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Milan249 avast 4.8 home 04.04.2009. 18:48 #106733

broj poruka: 8

a i to je usvrsheno m onako mislim avast je super,mljih uuuf :D

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs