Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
GameGuard? Nikad koristio.
STRANA 1 OD 1
operator GameGuard? Nikad koristio. 01.04.2009. 19:27 T16537

status: user
broj poruka: 4262
Kakav je?
Iskustva?
Misljenje?
Da li je pouzdan i d ali ima neki `skriveni` dodatak prilikom startovanja i nadgledanja host fajlova po korisniku i po admin nalogu?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Imao sam ga na 02.04.2009. 10:38 #106381

broj poruka: 2157

Maple story mmorpg igri i ima hakera koji su ga zaobisli a kako neznam nisa ni trazio da vidim posto MRZIM ljude koji varaju u multiplayer igrama koje igraju zivi ljudi.Ili si bolji ili nisi nema druge ako nisi vezbaj pa ces da budes.

P.S.: A sta ce ti to uopste ako smem da pitam ?
operator re 02.04.2009. 21:19 #106454

broj poruka: 4262
Treba mi da znam kakav je da ja nemoram da ga testiram narednih 5-6 dana, jer nemam toliko vremena.
Bitno mi je da li je u stanju da ostane siguran, tj. da li je u stanju da filtrirane host-ove korisnika zastiti od doticnih adresa, jer ni jedan drugi program nije danas u stanju. To je ono sto nme interesuje.

tortojed Re: Imao sam ga na 03.04.2009. 00:21 #106479

broj poruka: 10997

::
:: Maple story mmorpg igri i ima hakera koji su ga zaobisli a kako neznam nisa ni trazio da vidim posto MRZIM ljude koji varaju u multiplayer igrama koje igraju zivi ljudi.Ili si bolji ili nisi nema druge ako nisi vezbaj pa ces da budes
:: P.S.: A sta ce ti to uopste ako smem da pitam
Bravo ICEsd! Kada bi to moglo da se objasni noobovima na COD4 i BF2 serverima, online gaming bi resio jedan od svojih najvecih problema.

By the way: postojeci Punkbuster ni za dedin k***c nije.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs