Conflicker (Downup) je, za one koji ne znaju, izbacio još jednu verziju i očekuje se nov napad za 1. april. Na ovom sajtu imate kompletan tekst, kao i linkove za free AV programe pravljene za uklanjanje Conflickera.
i neki će pomisliti da sam paranoičen Ali, u poslednje vreme je bilo toliko postova tipa `Virus?`, `Šta da radim?` itd, a sve u opisu problema je ukazivalo na jednu od varijanti Conflickera.
Ne pokušavam da oživim temu, već zaista mislim da je ovo ozbiljno upozorenje, posebno za one koji se sete da zaštite kompjuter tek kad im ga neki viru s*ebe.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
pa necemo koristiti internet 1. aprila.Samo PC Berza
:: Conflicker (Downup) je, za one koji ne znaju, izbacio još jednu verziju i očekuje se nov napad za 1. april :: Na ovom sajtu imate kompletan tekst, kao i linkove za free AV programe pravljene za uklanjanje Conflickera :: :: http://www.windowssecrets.com/2009/03/30/01-Run-a-Conficker-removal-tool-before-April- :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Da, i onda će 2. aprila neko da nas iznenadi `neočekivanim` pitanjem `Blokira mi se komp, šta da radim?`
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: pa necemo koristiti internet 1. aprila.Samo PC Berz :: :: :: :: Conflicker (Downup) je, za one koji ne znaju, izbacio još jednu verziju i očekuje se nov napad za 1. april :: :: Na ovom sajtu imate kompletan tekst, kao i linkove za free AV programe pravljene za uklanjanje Conflickera :: :: :: :: http://www.windowssecrets.com/2009/03/30/01-Run-a-Conficker-removal-tool-before-April- :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Procene oko 1 aprila su samo mamac a hackeri vec napadaju ovog trena..Muahahahaha...Cuvajte svoj sistem,odose podatci na Face Book i Red Tube javno iz vase privatne kolekcije..Hehhehehe.Malo sale.Nego malo pre sam ocistio par novih virusa Nodovcem,mogu se zakleti da nikad nisam cuo za ove koje sam upravo ocistio!
jeste Conflicker na neki nacin najsavrseniji do sad i stvarno svaka cast coveku ili timu ljudi koji su ga napravili. Ne znam da li ste citali na net-u ali dosta je interesantan i sam se unapredjuje i vise vidova distribucije na druge racunare. Posto koristimo F- Secure u firmi vec duze vreme tako da idemo na edukacije i pimamo biltene i sve u svemu svi sumnjaju da ce biti `Cyber Pearl Harbour` kao sto neki najavljuju vec da cemo postati armija bot-ova. :o) Mada postoje nivoi zastite. Zatvori se par portova, zategne se firewall, update-uje se win i ogranici se surf na max (ionako je ogranicen na par sajtova) i sve bi trebalo da prodje bez nekih vecih problema. Mada je dosta evoluirao od pojavljivanja prve verzije. Mada ce mnogi iskoristiti tu frku oko njega da prodaju svoj AV software i pojavio se vec i lazni AV software koji je bas `namenjen` uklanjanju njega itd, itd. Sve u svemu mnogo frke ali nista tako strasno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.