Avira Antivir Premium koristim i odlichan je. Security je takodje dobar i ovi programi se registruju kljuchem. Kljuch se moze naci na forumima, kako ti kazesh ilegalno, a vrlo chesto i sama Avira u promotivnom periodu zna da poklanja kljucheve. Proshle godine sam iskoristio dve promocije, gde mi je od prve kljuch vazio 6 meseci a od druge 90 dana tako da se samo izmedju promocija iscimam za kljuch. Moze se apdejtovati ruchno, na njihovom sajtu se moze skinuti update file koji se sa lakocom instalira.
dok sam koristio Aviru (zvalo se to `Filewalker`, crveno kisobrance-virusobrance). Nakon sto mi je nekoliko puta zakazao, presao sam na !avast i - dobrog igraca ne menjati. A legalno!
Koju si verziju koristio? I shta si tachno koristio?
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: :: :: :: dok sam koristio Aviru (zvalo se to `Filewalker`, crveno kisobrance-virusobrance). Nakon sto mi je nekoliko puta zakazao, presao sam na !avast i - dobrog igraca ne menjati :: A legalno!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.