Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Ljudi, da li je neko otkrio caku?
STRANA 1 OD 1
PCoprema Ljudi, da li je neko otkrio caku? 27.03.2009. 17:45 T16418

status: user
broj poruka: 292
Koja je opcija u pitanju kod Eset Smart Security 3 i 4 a koja zeza menije (start meni i kontekst menije, kada otvorim neki podmeni ponekad se ceka par desetina sekundi, ili ze zaglupi neko vreme, nije uvek tako ali se desava, kada upucam av sve je u redu) kao i padanje bafera na rezacu prilikom rezanju raznih fajlova? Probao sam i na slabim i na jakim masina i isto je. nod32 serija 2 podesena na maksimum nije imala takvih problema dok 3 i 4 podesene na maksimum imaju ove tripove. Zna li neko u cemu je kvaka?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Lako je 27.03.2009. 17:56 #105554

broj poruka: 6645
Sada bi mi lako bilo da ispljujem nod i eset jer imam podlogu u tvom nezadovoljstvu i efektima dotičnog... ali, stvar je u bušnom winodowsu. Jednostavno, da bi osigurali neki uverljiv procenat zaštite u real-time situacijama, to je izgleda jedini način da zakrpe sve moguće rupe autorun-a i ostalih zloća koje sve više napadaju windows. Drugi avp-ovi, ili to rade pametnije, ili ga iskuliraju... tj. čekaju zloću na nekom drugom mestu. Na taj način su kaspersky i moronton davno postali daveži operativnih sistema.... dok se za to vreme nod hvalio `brzinom`.... .
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

PCoprema Automatic Windows u-p-d-a-t-e 27.03.2009. 18:25 #105558

broj poruka: 292
Da li je pozeljno da imam najnovije zakrpe za win? Da li ce mi se usunjati ona autentikaciona zvezda koja smara je da je win ilegalan ako ga apdetujem preko my computer?
gman za ss 27.03.2009. 20:09 #105573

broj poruka: 1111
prvo podesi na advanced mode
pa setupadvanced setupuser interface (to ti je u onom tree meniju sa desne strane)context menu i tu kliknes na integrate into the context menu
i to ti je to
ja inace ne volim integrate into shell, pa gasim to u svim programima

ulsi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs