Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
AVG internet scurity 8.5
STRANA 1 OD 1
bunjevac AVG internet scurity 8.5 25.03.2009. 18:31 T16375

status: user
broj poruka: 578

DA li ga neko koristi i kakva su mu iskustva.Pošto je koristim free veriju i prezadovoljan sam da li ima smisla da ga menjam.Koliko sam video osnovna razlika je u firewolu.Ako neko ima serial key nek mi javi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilespi026 Glupost 25.03.2009. 18:38 #105159

broj poruka: 214
Bez uvrede ali vecu glupost u zivotu nisam video.Imam ga na poslu i to na par racunara i to sto on vidi tj nadje bi imoja baba videla onako polucorava.Na stranu sto usporava racunar

darkoc78 re: 25.03.2009. 18:43 #105161

broj poruka: 467
Moja iskustva su polovicna, bas sam pre par dana isprobao 8.5 i mogu da kazem da zesce usporava racunar. E sad, nalazi dosta stvari koje dugi ne nalaze sto je i dobro i lose, mora da se pazljivo prati da ne bi obrisao nesto sto nije virus.

CaleBG Re 25.03.2009. 18:54 #105168

broj poruka: 41

Koristim Avg8 Free, nisam primetio da mi guši sistem. Naravno ne dopuštam mu da skenira kad on to želi, već kad mu ja to naredim. Inače imam ga i na Pentiumu2 450MHz sa 320Mb RAMa i Win2k, malo je sporiji, ali mi ne ubija mašinu, možda je verzija 8,5 zahtevnija. Detektuje više stvari zato što je i antispyware, sve je u podešavanjima.
Djuraway Re: AVG internet scurity 8.5 25.03.2009. 19:33 #105183

broj poruka: 202

Skinuo sam i koristim AVG Anti-Virus 8.5...Koristio sam i ranije verzije...Uglavnom je OK
Ali pazi, drugo je AVG Internet Sesuriti, njega nisam nikad koristio, on je uglavnom za internet i firewall
a ovaj prvi je kompletna zastita
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs