Pošto ga je preporučilo više ljudi na forumu (Doca posebno, ako ne grešim) odlučio sam da ga isprobam i evo 3-4 nedelje radi lepo. Juče me je rešio neke bede, koja mije usporavala podizanje Windowsa. Interesantno da kada ga je našao Malwarebytes, našao ga je i Avast i momentalno elimisao. Tako da, valjda, radi.
Toliko puta je resio problem koji NI JEDAN antivirus cak nije ni detektovao,odlican,temeljan kad ga stavis na FULL SCAN,i u kombinaciji sa programima poput Spybot Search&Destroy,Adaware,i UnHackMe,dobijas skoro neprobojnu zastitu. Samo jednom mi se desilo da nije uspeo da resi problem koji je nasao,ali gamad je vec toliko duboko usla u sistem da mu nije bilo spasa. U svakom slucaju,preporuka za ovaj program...
Kad `kupiš` najoviju verziju 1.34, podesi mu na dugmetu Protection da startuje sa Windowsom. Onda imaš real-time zaštitu i od njega. Ne svađa se sa AV programima, bar ne sa NOD32 koji ja imam. Do sada su gotovo istovremeno skakali na gamad koja je pokušavala da se ubaci u komp.
I, naravno, za svaki slučaj drži instalirano SpyBot Search & Destroy i Ad-Aware i bar jednom nedeljno proveri da li imaju update definicija.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.