Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Kaspersky je na pragu pobede nad piraterijom
STRANA 1 OD 2  
Panta019 Kaspersky je na pragu pobede nad piraterijom 24.03.2009. 16:09 T16354

status: user
broj poruka: 1583
Ne pamtim ovakvu situaciju da se desila. Do sada nije bio nikakav problem naci kljuc medjutim od danas je nastala frka.

U ovom trenutku postoji samo jedan kjuc koji radi i istice 31.03.2009.godine.

Za svaki slucaj sam se pripremio za bezaniju na Eset smart security 3 ili 4.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
piki pa sad 24.03.2009. 16:22 #104948

broj poruka: 136
ako ti treba imam do avgusta i za sad radi

SaleZX Gresis silno sine... 24.03.2009. 16:30 #104949

broj poruka: 45

Nemoj da trazis kljuceve, odradi trial-reset-crack. Works forever.

p.s. sistem zastite kasperskog je isti kao i kod Al Capone-a... Znaci daj mi pare i ja cu da te stitim... (od sebe). Najveci `proizvodjaci` virusa su microsoft i antivirusne kompanije.
DO NOT GIVE THEM ANY MONEY. Neka srpski novac ostane u Srbiji.
Panta019 Re 24.03.2009. 17:25 #104959

Zaboravio sam da napomenem da koristim KIS 8. Tamo gde nalazim kljucice i oni sa KAV 8 se isto zale.

Pisko Na pragu... 24.03.2009. 17:58 #104963

broj poruka: 6645
Na pragu je da od pušenja dobije kancer.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

psihoyu re 24.03.2009. 18:09 #104964

broj poruka: 1191
zabole me za Kaspersky, sad koristim NOD, ne mogu da koristim vise tog ubicu PC-a!

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FSamir -=-=-=-=-=-=-=-=- 24.03.2009. 18:26 #104966

broj poruka: 777

Jednostavan način je da redovno kupuješ Digital! i u svakog broju dobiješ licencu za taj mesec. Ja sam se tako krpio dok ne procure nove licence.
Jedino loše je to što je sam časopis veliki šit. Do pre dva tri meseca je bio čisti ATi Bilten...u nekoliko zadnjih brojeva su se malo sredili...primećujem da onaj batica Bubanja piše po nešto pa to i liči na nešto...i još jednom reč nešto.

Alternativa ti je Avast.
Stripy HA! 24.03.2009. 18:55 #104976

broj poruka: 4163

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

MaliAbner Re: -=-=-=-=-=-=-=-=- 24.03.2009. 19:02 #104986

broj poruka: 7769
Joj nemoj tog Avasta krs nad fekalijama kakvog nisam skoro video.

Skoro sam prijatelju cistio racunar zasticen Avastom mislim sta reci svega 236 cuda koje su zdruzenim snagama uklonili NOD32 V4 i Malverbyte.

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: Jednostavan način je da redovno kupuješ Digital! i u svakog broju dobiješ licencu za taj mesec. Ja sam se tako krpio dok ne procure nove licence
:: Jedino loše je to što je sam časopis veliki šit. Do pre dva tri meseca je bio čisti ATi Bilten...u nekoliko zadnjih brojeva su se malo sredili...primećujem da onaj batica Bubanja piše po nešto pa to i liči na nešto...i još jednom reč nešto
:: Alternativa ti je Avast.
Panta019 Hey men... 24.03.2009. 19:08 #104991

...hold down your horses.

Nemojte da se ponovo pokrene neka rasprava Nod32 vs Kaspersky.

Prosli put kada se to desilo jedan Kaspersky boy se bio toliko razbesneo pa je poceo i dobro da psuje sve zivo. Od mene je popaso prijavu adminu posle cega je dobio ban.
No mercy.

Inace, za svaki slucaj, voleo bih da znam koliko je kvalitetan Eset smart security 3 i 4 firewall.

savatije ajde razmisli drugacije.... 24.03.2009. 20:12 #105017

broj poruka: 1121

skupite se braco vas petoro, desetoro... (od poverenja), odvojte po 20 evrica za godinu dana i kupite brate key sa 5 licenci...verujte mi da je to jeftinije, nego ucestalo blokiranje iskopanih kljuceva.....s obzirom koliko svi parica trosimo na idiotske stvari i hardver...ipak je to relativno mala para....p.s. ne radim ni za singi niti za jednu firmu koja se bavi prodajom ovakvih stvari....
Mashinac Reshenje 24.03.2009. 20:20 #105019

broj poruka: 192
Traziti na vishe mesta,mozda se i nadje .)
Ognjeni Re: ajde razmisli drugacije.... 24.03.2009. 20:21 #105020

broj poruka: 4518
Pre cu da se njakam 5 x toliko nego da dajem pare na BILO koji software !!!! mamicu im svima.....za 20e cu da uzmem jos 2gb memorije i da imam neke koristi od toga.

Kad nam plate budu bile 2-3 000 e ko u normalnim zemljama e onda mozda pocnem da kupujem software.

Ajd uzdravlje

:: skupite se braco vas petoro, desetoro... (od poverenja), odvojte po 20 evrica za godinu dana i kupite brate key sa 5 licenci...verujte mi da je to jeftinije, nego ucestalo blokiranje iskopanih kljuceva.....s obzirom koliko svi parica trosimo na idiotske stvari i hardver...ipak je to relativno mala para....p.s. ne radim ni za singi niti za jednu firmu koja se bavi prodajom ovakvih stvari...
savatije pa sa ovolikom platom... 24.03.2009. 20:26 #105021

i tim rezonom ja bih jos uvek sedeo za 486-ticom, a memorija ce ti za godinu dana i onako biti matora...
Ognjeni Re: pa sa ovolikom platom... 24.03.2009. 20:31 #105025

a tebi je rezon znaci ono extra bez uvrede.

sa 2 gb memorije cu lakse obaviti sve poslove koje radim i otplatiti tu memoriju za 2 sata i zaraditi zbog nje a sa nodom , avirom, kasperskim ili nebitno kojim AV-eom to necu i ne mozes uraditi....

a naci licencu najmanji problem, za 2 minuta za poslednju verziju bilo kog programa.

Ajd uzdravlje

:: i tim rezonom ja bih jos uvek sedeo za 486-ticom, a memorija ce ti za godinu dana i onako biti matora..
Equinoxe Re: Re: pa sa ovolikom platom... 24.03.2009. 20:34 #105027

broj poruka: 12057

Da sine, ali ti nisi to platio, a on jeste, znaš koja je to razlika, njemu će da radi lepo a tebi ne jer ti si debil pa nisi platio (nadam se da se razumemo). Da platim Kasperskom licencu....moram da ustenem da bi se ljudski ismejao.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: a tebi je rezon znaci ono extra bez uvrede
:: sa 2 gb memorije cu lakse obaviti sve poslove koje radim i otplatiti tu memoriju za 2 sata i zaraditi zbog nje a sa nodom , avirom, kasperskim ili nebitno kojim AV-eom to necu i ne mozes uraditi...
:: a naci licencu najmanji problem, za 2 minuta za poslednju verziju bilo kog programa
:: Ajd uzdravlje
:: ::
:: :: i tim rezonom ja bih jos uvek sedeo za 486-ticom, a memorija ce ti za godinu dana i onako biti matora..
Ognjeni Re: Re: Re: pa sa ovolikom platom... 24.03.2009. 20:51 #105029

sunce mu njegovo i ti si poceo po jamajcanskim travicama ,

kako god da radi i koliko god `losije ` da radi nego original opet cu pre uzeti nesto drugo.....ne inatim se ja, naprotiv...neka me plate 3k mesecno, odmah cu da kupujem originale, no problemo...a do tada nek se teraju da ih ne gledam.

Ajd uzdravlje

:: Da sine, ali ti nisi to platio, a on jeste, znaš koja je to razlika, njemu će da radi lepo a tebi ne jer ti si debil pa nisi platio (nadam se da se razumemo). Da platim Kasperskom licencu....moram da ustenem da bi se ljudski ismejao
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: a tebi je rezon znaci ono extra bez uvrede
:: :: sa 2 gb memorije cu lakse obaviti sve poslove koje radim i otplatiti tu memoriju za 2 sata i zaraditi zbog nje a sa nodom , avirom, kasperskim ili nebitno kojim AV-eom to necu i ne mozes uraditi...
:: :: a naci licencu najmanji problem, za 2 minuta za poslednju verziju bilo kog programa
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: ::
:: :: :: i tim rezonom ja bih jos uvek sedeo za 486-ticom, a memorija ce ti za godinu dana i onako biti matora..
savatije pa da vam ponudim.... 24.03.2009. 20:52 #105030

ciscenje virusa sa vasih HDD-a, od razno raznih sigurnih a-vir-ova ...skromna cena...2 HDD-a, za jednogodisnju moju licencu....cena prava sitnica...toliko koliko se time ne moze zaraditi...da se i ja pridignem da bi se slatko nasmejao....
Ognjeni Re: pa da vam ponudim.... 24.03.2009. 21:04 #105031

bas mi je drago koliko se kolektivno smejemo...to je dobro za dravlje a i druzimo se..samo jedno pitanje...

to isto nisi mogao da uradis bez licence ? sa full nodom sa neta ili nekim drugim....racunica je da imas 20e manjak u dzepu od te zarade.....

Ajd uzdravlje

:: ciscenje virusa sa vasih HDD-a, od razno raznih sigurnih a-vir-ova ...skromna cena...2 HDD-a, za jednogodisnju moju licencu....cena prava sitnica...toliko koliko se time ne moze zaraditi...da se i ja pridignem da bi se slatko nasmejao...
savatije eh ta dva minuta za nalazenje... 24.03.2009. 21:14 #105033

zato se i ne brijem(mozda tako ustedim 20e), al mi je draze tih 2 minuta slobodnog vremena nego 20e za godinu dana....

Panta019 Pojavili su se alternativni kljucici... 24.03.2009. 21:15 #105035

...i neki serial za online aktivaciju (koji sam drage volje iskoristio) tako da sam za sada miran.

vladarko Kaspersky i ostali rusi... 24.03.2009. 21:30 #105039

broj poruka: 4228
Koga mrzi da traži, ili ko ne zna gde da traži, ili ko ne zna šta traži, ili ko nema nikog da mu da, ili ko neće, ili koga to smara, ili ko ne zna kako da koristi krek, peč, generator, šta, kada, ili ko mora, ili ko hoće, ili mu je to jeftinije - on kupuje licencirani softver

Kupovinom licenciranog softvera kupuje se ne-baš-bog-zna-kakva podrška, ali se smanjuje mogućnost da ćete se nervirati ili doći u gore navedene situacije.

Pozdrav!

Vlada
CrowBgd ... 24.03.2009. 23:00 #105054

broj poruka: 1376

E zato sam ja digao ruke od Xp-a. Stavio Linux brdo rama,na Linux Wine i sta mi treba iz Xp-a emuliram u Linuxu sa sve virusima. Jebes viruse
blackwolf - - - - - - 25.03.2009. 00:17 #105061

broj poruka: 1504
Danas mi ga blacklistovao našao sam jedan koji radi bez problema do 11.1.2010 mada teško da će izdržati toliko.
Black Wolf

BlueSkyNIS ... 25.03.2009. 00:21 #105063

broj poruka: 860
Zbog ovoga sam i ja pobegao od Windowsa...nek` se nosi sa njegovim virusima!

Windows-free with Fedora 10

psihoyu re 25.03.2009. 00:23 #105065

broj poruka: 1191
sta mislite da je bolje KAV ili NOD ? :) hahhaha

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs