da li neko zna (moze da preporuci) neku stariju verziju AV programa, kao i gde mogu da je skinem? Imam samo 128MB SDRAMa i neki P3 sa w2k i avast 4.8 ga ubi! Hvala.
Probaj stari AVG, 7,5 mislim da za njega još ima podrška i update, zatim Aviru, mada ne znam kako se ponaša na starim mašinama, na nekim ne baš novim, ne guši pa je sigurno bolja od avastinje, kav-a ili morontona. A, i šupljikavi NOD bi mogao da prođe, on ako se ne podesi da dobro štiti, uopšte ne smara mašinu (ali i ne štiti kako treba)... pa nađi neki kompromis.
Instalirao sam Avasta na razne mašine, koje su doduše doleko od gore navedene trojčice, ali i većina još dalje od moje `Aždahe` i nešto nisam primetio nikakvo kočenje i usporavanje sistema. Zato ga i sam koristim, jer ne volim sigurnosne programe koji mnogo konjkaju i i gnjave mašinu i ubogi OS.
Ovako ja sam imao tu Avira-u Free, antivirus je odlican, samo ima jedan bug, ako ne izlazis na net neko vreme nece uopste da se automatski updatuje, cak ni posle uninstall-acije, a ima neki sajt samo ne mogu da se setim imena gde mogu da se skinu sve starije verzije programa.
Koristim Avira premium i prezadovoljan sam, s tim shto na pochetku instalacije gasim webguard jer usporava download. Moram probati da li su ispravili taj propust u najnovijoj verziji 9, sad se setih.
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: Ovako ja sam imao tu Avira-u Free, antivirus je odlican, samo ima jedan bug, ako ne izlazis na net neko vreme nece uopste da se automatski updatuje, cak ni posle uninstall-acije, a ima neki sajt samo ne mogu da se setim imena gde mogu da se skinu sve starije verzije programa :: :: Pozdrav :: :: ::
dovoljan ti je samo firewall po izboru i povremeni sken nekim online antivirusom/antispajverom. ja sam tako vozio jedan pIII koji mi je sluzio kao ruter i nije bilo problema ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Hvala, ja sam koristio Avira Free i imala je taj problem, a probacu kada ponovo budem dizao sistem.
Pozdrav!
:: Koristim Avira premium i prezadovoljan sam, s tim shto na pochetku instalacije gasim webguard jer usporava download. Moram probati da li su ispravili taj propust u najnovijoj verziji 9, sad se setih :: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju` :: :: :: Ovako ja sam imao tu Avira-u Free, antivirus je odlican, samo ima jedan bug, ako ne izlazis na net neko vreme nece uopste da se automatski updatuje, cak ni posle uninstall-acije, a ima neki sajt samo ne mogu da se setim imena gde mogu da se skinu sve starije verzije programa :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.