Danas se pojavilo prvi put dok sam na yahoo-u igrao poker. Sta se desava?
Izbaci na sred ekrana mali prozorcic i to uz neki zvucni signal (kao ring tone telefona) i pise current captcha: i neki broj ili slova(4 znaka). Mogu da stisnem ok ili cancel, ali je potpuno svejedno sta stisnem. To nestane i posle nekog neodredjenog vremena se opet pojavljuje. I tako ceo dan. Loooodim.
Skenirao sam sa NOD 32, zone alarmom, ad aware-om, malwarebytes anti malware, spywareterminator-om i nista nisu pronasli, a ova zaraza me i dalje proganja.
Da li je neko imao slican problem? Ima li nekog resenja osim reinstalacije win-a?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
Jel` imas instaliran neki downloader tipa jdownloader ili cryptload?
:: Danas se pojavilo prvi put dok sam na yahoo-u igrao poker. Sta se desava :: :: Izbaci na sred ekrana mali prozorcic i to uz neki zvucni signal (kao ring tone telefona) i pise current captcha: i neki broj ili slova(4 znaka). Mogu da stisnem ok ili cancel, ali je potpuno svejedno sta stisnem. To nestane i posle nekog neodredjenog vremena se opet pojavljuje. I tako ceo dan. Loooodim :: :: Skenirao sam sa NOD 32, zone alarmom, ad aware-om, malwarebytes anti malware, spywareterminator-om i nista nisu pronasli, a ova zaraza me i dalje proganja :: :: Da li je neko imao slican problem? Ima li nekog resenja osim reinstalacije win-a :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we lie
Ali koristim ga vec 7 meseci i nikakav problem nisam imao do sad.
edit:
Jaooooo, brate u pravu si :)
Do sad sam skidao samo sa rapidshare, a danas sam prvi put ubacio nesto sa megauploada i sad provalih da mi zbog toga izbacuje ovo.
Hvala puno. Malo je falilo da odradim ghost :)
Pozdrav
:: Jel` imas instaliran neki downloader tipa jdownloader ili cryptload :: :: :: :: Danas se pojavilo prvi put dok sam na yahoo-u igrao poker. Sta se desava :: :: :: :: Izbaci na sred ekrana mali prozorcic i to uz neki zvucni signal (kao ring tone telefona) i pise current captcha: i neki broj ili slova(4 znaka). Mogu da stisnem ok ili cancel, ali je potpuno svejedno sta stisnem. To nestane i posle nekog neodredjenog vremena se opet pojavljuje. I tako ceo dan. Loooodim :: :: :: :: Skenirao sam sa NOD 32, zone alarmom, ad aware-om, malwarebytes anti malware, spywareterminator-om i nista nisu pronasli, a ova zaraza me i dalje proganja :: :: :: :: Da li je neko imao slican problem? Ima li nekog resenja osim reinstalacije win-a :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we lie
Ako dugo nisi update-ovao j uradi to (iskljuci/ukljuci), trebalo bi da nova verzija ne izbacuje captcha na sred ekrana nego da radi `tiho`.
:: Koristim JDownloader :: :: Ali koristim ga vec 7 meseci i nikakav problem nisam imao do sad :: :: :: edit :: :: Jaooooo, brate u pravu si : :: :: Do sad sam skidao samo sa rapidshare, a danas sam prvi put ubacio nesto sa megauploada i sad provalih da mi zbog toga izbacuje ovo :: :: Hvala puno. Malo je falilo da odradim ghost : :: :: Pozdra :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: :: Jel` imas instaliran neki downloader tipa jdownloader ili cryptload :: :: :: :: :: :: :: Danas se pojavilo prvi put dok sam na yahoo-u igrao poker. Sta se desava :: :: :: :: :: :: Izbaci na sred ekrana mali prozorcic i to uz neki zvucni signal (kao ring tone telefona) i pise current captcha: i neki broj ili slova(4 znaka). Mogu da stisnem ok ili cancel, ali je potpuno svejedno sta stisnem. To nestane i posle nekog neodredjenog vremena se opet pojavljuje. I tako ceo dan. Loooodim :: :: :: :: :: :: Skenirao sam sa NOD 32, zone alarmom, ad aware-om, malwarebytes anti malware, spywareterminator-om i nista nisu pronasli, a ova zaraza me i dalje proganja :: :: :: :: :: :: Da li je neko imao slican problem? Ima li nekog resenja osim reinstalacije win-a :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: that here obedient to their laws we lie
Bas tako. Uz prakticno svaki downloader dobijas adaware (po tom pitanju najgori je Elephant). Navodno da ti napasnici nisu maligni, ali ipak necemu sluze, cim su `prikaceni`...
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Poludeo mi dzej skroz. I dalje mi posle svakog skinutog fajla trazi onaj captcha i zvrji ko lud. U `configurations` mi je namesteno na automatic i do sad nisam imao problema (7 meseci ga koristim) i samo odjedanput juce poce da izbacuje. Ponavljam, nisam nista cackao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.