Da li je moguce da pri skeniranju ``proguta`` 1GB i vise RAM-a?!
Na Vista x64 S.P.1 mi totalno `ubije` masinu. Imao sam nekakvih problema sa restartovanjem masine, pa mi najlakse bilo da prvo promenim AV i umesto NOD-a instalirah ovaj Kaspersky. HDD na kome mi je sistem (RAID zapravo) preskenira ok, ali kada krene da skenira druga 2 HDD, pocinje sa gutanjem RAM-a sve dok ne zabode. Dogura do nekih 90-tak posto i tu mu je kraj. U SAFE modu ista situacija?!
1. Instaliraj Malwerbytes, update, full scan CELOG hard diska. 2. Deinstaliraj Kaspersky (ili koji vec sada imas antivirus), stavi najnoviji Avast, pa ga pusti da uradi boot scan. 3. Proveri stanje hard diska (check disk for errors). 4. GoldMemory upotrebi da proveris stanje RAM-a. 5. Ocisti sistem od smeca i sredi registry bazu (npr. Advanced System Care).
Posle, ako zelis, deinstaliraj Avast i stavi antivirus koji hoces.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.