Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.357
STRANA 1 OD 1
filni Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.357 06.03.2009. 13:15 T15956

status: user
broj poruka: 1218

Ima neko kljuch ili kljucheve da mi poshalje na MAIL... moj mi istekao... nije bi black listed.. al istekao :( Ako neko ima ..neka mi poshalje na mail... hvala unapred...... filnibg@yahoo.com Hvala unapred..josh jednom :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 06.03.2009. 13:33 #101005

broj poruka: 12057

Pre bi izvadio hard disk i rastavio ga ciglom nego da instaliram KAV na mašinu. Ili bilo koji K proizvod.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

TheGame Re: 06.03.2009. 13:34 #101006

broj poruka: 719
Taman vala...Ono cudo jede RAM...Jeste da pruza dobru zastitu ali...bolji je Nod 5 puta...

Independence is a state of mind

vaci KAS KIS 06.03.2009. 14:17 #101013

broj poruka: 93
Koristio sam NOD,i imam lose iskustvo sa njim.Pored njega su prolezili virusi, a da ih i ne registuje.Kao rezultat tome bilo je da su mi u toku dana prekidali download po nekoliko puta. Sa kasperskym su ti problemi mnogo redji,gotovo i da ne postoje.

http://apps.katz.cd/download/2864449/App/38-Checked-Very-Good-Keys-for-KIS-2009/

Shooter KASPERSKY 06.03.2009. 14:45 #101022

broj poruka: 52

KIS 09 BEST!
Slavuj ... 06.03.2009. 15:02 #101027

broj poruka: 2236
Stavi NOD32 2.7 ili Avast 4.8 Pro ako ne želiš da ti kompjuter radi brzo kao da je 486 na 66MHz u kućištu.

A propuste imaju svi antivirusi, jer jedni te isti ljudi prave i viruse, pa im baš i nije u interesu da ti naprave nešto 100% upotrebljivo, što posle ne možeš da nadogradiš, dobudžiš, ušareniš, promeniš po ukusu i slično.

Pošto je godišnja licenca za Kaspersky, 100-150$ ?

Glavni štab.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darkoc78 Re: 06.03.2009. 17:58 #101040

broj poruka: 467
I meni se na zalost u zadnjih mesec dana sa Nod-om desio niz propusta, kod mene i na jos dve masine kod prijatelja tako da sam bio primoran da ga promenim i predjem na Kaspera, jeste da radi ko drvo ali sta da se radi...

A godisnja licenca za KIS je ~4000 din, s time sto je za svaku sledecu godinu 70% od toga. Daleko od 100-150$.

nenika Ala ce te se iznenaditi kad 06.03.2009. 18:30 #101054

broj poruka: 1133

Instalirate ESET NOD32 Antivirus 4.0.314.0 i Spybot sd 162

sigurno ce te se iznenaditi koliko imate nezvanih gostiju

Panta019 Re 06.03.2009. 18:35 #101055

broj poruka: 1583
Mojne da mi dirate Kaspersky da ne popasete jednu disciplinsku.

filni :
Uclani se u https://www.warez-bb.org i vise neces morati da se sekiras za kljucice za KIS.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

DaSickSyst Kaspersky...ZAKON!!! 06.03.2009. 18:53 #101057

broj poruka: 2909
Koristim Kaspersky 2009 AV i nikakvih problema...Ubedljivo najsigurniji antivirus...

NOD32 sam koristio skoro ceo mesec,racunar je poceo da mi se ponasa veoma sumnjivo...Control Panel/Add Remove/ NOD 32/Remove...KAV 2009 Setup.exe/install/next/next/finish....Nasao 6 razlicitih virusa koji su se instalirali na ko zna koliko mesta,izbrisao ih...Racunar od tad ponovo radi normalno...
NOD32 Setup.exe(Shift+delete)
Vise ne menjam Kasperskog ni na ciju preporuku.

DaSickSystem

Equinoxe Re: 06.03.2009. 19:13 #101062

A što Kaspersky voli da pronalazi, to je čudo jedno. Nalazi trojance i viruse u nečemu što godinama koristim (na CD/DVD-u) gde garant ničega nema. I još se debil žali što odatle ne može da ga obriše (sa CD/DVD-a).
Ne dao vam Bog Kasperskog u workgrupama sa 20-tak računara i mapiranim diskovima, naročito ako nešto konstantno vučete sa njih. To je haos usporenosti i neoptimizovanosti koda. Usporava i smara gore od virusa.

BlueSkyNIS Re: Re: 06.03.2009. 19:29 #101070

broj poruka: 860
Xaxa na kraju anti-virus postaje nešto kao virus!

Windows-free with Fedora 10

::
:: A što Kaspersky voli da pronalazi, to je čudo jedno. Nalazi trojance i viruse u nečemu što godinama koristim (na CD/DVD-u) gde garant ničega nema. I još se debil žali što odatle ne može da ga obriše (sa CD/DVD-a)
:: Ne dao vam Bog Kasperskog u workgrupama sa 20-tak računara i mapiranim diskovima, naročito ako nešto konstantno vučete sa njih. To je haos usporenosti i neoptimizovanosti koda. Usporava i smara gore od virusa
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Panta019 Re: Re: 06.03.2009. 19:38 #101073

broj poruka: 1583
Koja je zadnja verzija Kasperskog koji si koristio i koji ti je ostavio tako gorak utisak ?

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

:: A što Kaspersky voli da pronalazi, to je čudo jedno. Nalazi trojance i viruse u nečemu što godinama koristim (na CD/DVD-u) gde garant ničega nema. I još se debil žali što odatle ne može da ga obriše (sa CD/DVD-a)
:: Ne dao vam Bog Kasperskog u workgrupama sa 20-tak računara i mapiranim diskovima, naročito ako nešto konstantno vučete sa njih. To je haos usporenosti i neoptimizovanosti koda. Usporava i smara gore od virusa
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: 06.03.2009. 19:51 #101077

Prethodni Internet Security paket, koji je na poslu ponuđen kao remote admin rešenje, i kad sam video kako upucava mašine, gde se vuku mali fajlovi stalno sa mapiranih dikosva, zlo me uhvatilo.

:: Koja je zadnja verzija Kasperskog koji si koristio i koji ti je ostavio tako gorak utisak
:: ___________________________________
:: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.
:: ::
:: :: A što Kaspersky voli da pronalazi, to je čudo jedno. Nalazi trojance i viruse u nečemu što godinama koristim (na CD/DVD-u) gde garant ničega nema. I još se debil žali što odatle ne može da ga obriše (sa CD/DVD-a)
:: :: Ne dao vam Bog Kasperskog u workgrupama sa 20-tak računara i mapiranim diskovima, naročito ako nešto konstantno vučete sa njih. To je haos usporenosti i neoptimizovanosti koda. Usporava i smara gore od virusa
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
Slavuj ... 06.03.2009. 19:52 #101078

http://usa.kaspersky.com/store/

Anti virus + Internet Security = 80+60 = 140$... šta, je l` sad nećeš da si ``bezbedan`` na internetu ?

Nije ni bitno :)

Ima i onih što stavljaju ćebe preko monitora kad je zima, da kompjuter ne dobije virus.

Glavni štab.
darkoc78 re: 06.03.2009. 20:19 #101091

Slavuj, kao prvo, ne kupuju se anti virus i internet security posebno, ako kupis IS u njemu vec imas AV. Kao drugo, mi nismo u US:

http://www.pcberza.rs/komponente/software-sigurnosne-aplikacije/429/

tu bi mogao da vidis da KAV2009 personal kosta 2.360 dinara (24,88 €), a KIS 4.301 dinar (45,34€).

Proveri prvo pre nego sto lupis tako neku glupost.

Slavuj ... 06.03.2009. 20:50 #101099

Plači.

Glavni štab.
DaSickSyst Re: Re: 06.03.2009. 21:05 #101102

Ali zato kad nadje dezinfikuje ili obrise i kompjuter se ubraza...Tako da nema greske.
E vala Bax sad si lupio...Za mrezu su UVEK bili najbolji Kaspersky i Symantec.
Igrom slucaja brat mi je sistem administrator i znam da je uvek insistirao na kasperskom kod umrezavanja racunara zbog pouzdanosti...I kako sam kaze Kasperski odradi pola njegovog posla,jer ne mora da se smara sa trazenjem virusa u mrezi,a nasi radnici uvek donesu flesku od kuce sa nekom portabilnom igricom,video klipom,slikama i po nekim virusom...
Sada radi u Frankfurtu za Nestle isto kao sist.administrator doduse njihov sistem koristi Symantec...Upravo sam cetovao sa njim pa sam ga pitao...

DaSickSystem
DaSickSyst Re: re: 06.03.2009. 21:11 #101103

:: tu bi mogao da vidis da KAV2009 personal kosta 2.360 dinara (24,88 €), a KIS 4.301 dinar (45,34€)

KAV 2009...295 dinara licenca za mesec dana....I jos ti daju i Digital uz njega.

DaSickSystem
Equinoxe Re: Re: Re: 06.03.2009. 21:24 #101108

Ne znam zašto koristiš izraz `lupio`, kad neko nema isto iskustvo kao tvoj brat. Do te mere mi je zabadao mašine, da su bile neupotrelbjive. 100% CPU, samo dok čika kav sve iskenira, pa možeš da nastaviš....

:: :: A što Kaspersky voli da pronalazi, to je čudo jedno. Nalazi trojance i viruse u nečemu što godinama koristim (na CD/DVD-u) gde garant ničega nema. I još se debil žali što odatle ne može da ga obriše (sa CD/DVD-a)
:: Ali zato kad nadje dezinfikuje ili obrise i kompjuter se ubraza...Tako da nema greske
:: :: Ne dao vam Bog Kasperskog u workgrupama sa 20-tak računara i mapiranim diskovima, naročito ako nešto konstantno vučete sa njih. To je haos usporenosti i neoptimizovanosti koda. Usporava i smara gore od virusa
:: E vala Bax sad si lupio...Za mrezu su UVEK bili najbolji Kaspersky i Symantec
:: Igrom slucaja brat mi je sistem administrator i znam da je uvek insistirao na kasperskom kod umrezavanja racunara zbog pouzdanosti...I kako sam kaze Kasperski odradi pola njegovog posla,jer ne mora da se smara sa trazenjem virusa u mrezi,a nasi radnici uvek donesu flesku od kuce sa nekom portabilnom igricom,video klipom,slikama i po nekim virusom..
:: Sada radi u Frankfurtu za Nestle isto kao sist.administrator doduse njihov sistem koristi Symantec...Upravo sam cetovao sa njim pa sam ga pitao..
:: DaSickSystem
darkoc78 re: 06.03.2009. 21:36 #101112

Sto bih ja plakao, ja bas volim kad se neko pravi `ekspertom` pa lupi tako neku notornu glupost. Smeja nikad dosta. :))))

Ljudi da se razumemo, savrsena zastita od virusa ne postoji.
Naravno da je Kasper prava svinja sto se performansi i trosenja resursa tice, ja to nikada nisam ni probao da osporim. To je upravo jedan od razloga sto sam presao na Eset-ova resenja pre par godina. Ali dzaba mi i performanse ako svake nedelje moram da kidam zivce pokusavajuci da se resim kojekakve zgadije koja je nekako prosla zastitu.
Na kraju krajeva stvar je poprilicno relativna tako da ne vredi prepucavati se oko toga sta je bolje, nekome je mozda prihvatljivije da mu masina radi bolje ali da mu s vremena na vreme upadne neki virus, nekome je opet mozda prihvatljivo to sto mu je otislo vise resursa. Ja sam trenutno za ovu drugu varijantu.
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: 06.03.2009. 21:44 #101115

:: Ne znam zašto koristiš izraz `lupio`, kad neko nema isto iskustvo kao tvoj brat. Do te mere mi je zabadao mašine, da su bile neupotrelbjive. 100% CPU, samo dok čika kav sve iskenira, pa možeš da nastaviš...
Tvoje iskustvo je takvo,moje je drukcije...Necu da se upustam u svadju zbog gluposti.
Izvinjavam se za `lupio`...Preterao sam...

DaSickSystem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs