Haha, upozorenje od Nortona, pa to sr@nje od antivirusa nikad nije uspelo da zaustavi virus. Bilo koje vrste. Ne zna se da li je gori on ili McAfee. Microsoftove rupčage neću ni da pominjem.
Ako stvarno neko otvori mail koji je u spamu, ne zna od koga je i sa takvim imenom, treba odma da ide na lečenje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ne mogu da verujem da je svet postao toliko okrutan, zao i surov. `Ajde sto ubi ova ekonomska kriza, `ajde sto nece biti bolje, `ajde to sto ratuju na skoro svakom delu planete, `ajde to sto deca umiru od gladi (a vidim da cemo i mi svi ostali uskoro)... ali da neko izmisli ovakvu gadost i da mi unisti sve sto imam na kompjuteru... to stvarno ne znam kako bih podneo! Strasno...
To kako bi ja kaznio te iskopmleksirane retard-programe nije za javnost. Odveo bi ih u šumu, vezao za drvo i ....... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ne mogu da verujem da je svet postao toliko okrutan, zao i surov. `Ajde sto ubi ova ekonomska kriza, `ajde sto nece biti bolje, `ajde to sto ratuju na skoro svakom delu planete, `ajde to sto deca umiru od gladi (a vidim da cemo i mi svi ostali uskoro)... ali da neko izmisli ovakvu gadost i da mi unisti sve sto imam na kompjuteru... to stvarno ne znam kako bih podneo! Strasno...
Bože bax...pa šta bi im radio tako vezane za drvo??? Nisi valjda zastranio........
Windows-free with Fedora 10
:: :: To kako bi ja kaznio te iskopmleksirane retard-programe nije za javnost. :: Odveo bi ih u šumu, vezao za drvo i ...... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ne mogu da verujem da je svet postao toliko okrutan, zao i surov. `Ajde sto ubi ova ekonomska kriza, `ajde sto nece biti bolje, `ajde to sto ratuju na skoro svakom delu planete, `ajde to sto deca umiru od gladi (a vidim da cemo i mi svi ostali uskoro)... ali da neko izmisli ovakvu gadost i da mi unisti sve sto imam na kompjuteru... to stvarno ne znam kako bih podneo! Strasno...
Ja u Gmail nisam dobio spam ne pamtim ,zato sto gmail ima rigoroznu spam zastitu,drugo tu treba zaobici mnogo mnogo toga,tako da mi ovo upozorenje vise lici na SF.U svakom slucaju preporucujem za password emaila sto vise karaktera ,znaci kombinacija slova,brojeva i znakova interpunkcije tipa ^&@!.
Ista fora kao ono sto je kruzilo sa porukama, JAT dobicete 100 dinara ako ovo posaljete na 10 brojeva, ko ce da se ispali na takve mail-ove, a ako se nesto desi ja odmah za utikac, i svako miran on moze da se slika, iako je usao u komp, disc od windows-a format i vozdra, a onda tom caru posaljem poruku veze nemas :).
Maratonci...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bože bax...pa šta bi im radio tako vezane za drvo??? Nisi valjda zastranio....... :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: :: :: To kako bi ja kaznio te iskopmleksirane retard-programe nije za javnost. :: :: Odveo bi ih u šumu, vezao za drvo i ...... :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Ne mogu da verujem da je svet postao toliko okrutan, zao i surov. `Ajde sto ubi ova ekonomska kriza, `ajde sto nece biti bolje, `ajde to sto ratuju na skoro svakom delu planete, `ajde to sto deca umiru od gladi (a vidim da cemo i mi svi ostali uskoro)... ali da neko izmisli ovakvu gadost i da mi unisti sve sto imam na kompjuteru... to stvarno ne znam kako bih podneo! Strasno...
Sta znam ja imam neka svoja pravila na X$ i toga se drzim.Popio sam3 4 puta virus i to na moju nepaznju,ne volim ono cupanje istog iz sistema tako da odma ga dezinfikujem jednim instalom,i onako mi je neka praksa na 3 meseca da ga podignem iznova. Linux mi je za sve nekako drazi . . . a i nema viruse
:: :: Maratonci..... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Bože bax...pa šta bi im radio tako vezane za drvo??? Nisi valjda zastranio....... :: :: :: :: :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: :: :: :: :: :: To kako bi ja kaznio te iskopmleksirane retard-programe nije za javnost. :: :: :: Odveo bi ih u šumu, vezao za drvo i ...... :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne mogu da verujem da je svet postao toliko okrutan, zao i surov. `Ajde sto ubi ova ekonomska kriza, `ajde sto nece biti bolje, `ajde to sto ratuju na skoro svakom delu planete, `ajde to sto deca umiru od gladi (a vidim da cemo i mi svi ostali uskoro)... ali da neko izmisli ovakvu gadost i da mi unisti sve sto imam na kompjuteru... to stvarno ne znam kako bih podneo! Strasno...
@totrtojed.Znam za Clam ali koja mu je svrha :)Koliko LInux ima virusa? Koristim ja i X$ ali idem samo gde znam da je sigurno a malove otvaram samo od koga znam. I onako koga ne znam nije mi bitan
xexe, prekjuce sam lecio koleginicu koja je nasela na isto
http://img18.imageshack.us/img18/984/slavkinkomp.jpg ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.