Znaci da li neko zna resenje za ovaj trojanac?Koristim win 2000 sa najnovijim service packom, kasperski i keryo personal firewall ali vec drugi put u tri nedelje kacim ovaj maligni program koji izaziva shutdown sistema.Nista ne pomaze osim formatiranja farda i nove instalacije,ako neko ima resenje bio bih mu veoma zahvalan!
do pre par meseci stalno mi ga je kasperski odbijao a ovaj se vracao ali mi nije gasio sistem , posle kad sam stavio ZA isti ga je sprecio da komunicira s netom i posle me vise nije davio i konekcija mi je bila stabilnija , sve to na XP sp1
Sad, da sam neki, ja bi pljuvao Kaspersky, kao korisnik AVG-a i poštovaoc NOD-a.... lsass je ORIGINALNI i autentični windows (2000 i XP) servis, koji kad ukokate, ukokate i windows... zato ga se ne možete rešiti nikakvom reinstalacijom ili antivirusom... Tačno je da postoji i virus koji se maskirao kao lsass servis, ali mislim da odavno nije u modi.... a i pored toga: kako ste bogati mislili da ste se zarazili odmah nakon reinstalacije? Da je skriptovan u instalaciji xp-a, ili 2000-arke? Mislim da se ovo zove Hoak...., sad još treba da vam neko provali kako je explorer.exe virus, pa navalite...
znam da je to neophodan program za funkcionisanje windowsa,tacnije nalazi se u winnt/sistem32/.. bez njega puca sistem,samo ovo nije issas.lssas ili isa exe. vec trojanac tj. nije virus tako da od antivirusnih programa nema vajde ili mozda win2000 ima sigurnosni propust koji nema XP sve je moguce,posto vecina ljudi koristi ovaj potonji verovatno je to razlog sto se retko javlja u zadnje vreme.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.