Nikako ne instalirati oval lazni antivirus koji NE MOZE DA SE UNINSTALL Nudi da platis pa ce ti kao unistiti viruse koje u stvari i nemas Ako neko zna kako vec ga skinuti evo teme
Web korisnici su upozoreni na delovanje online kriminalaca koji reklamiraju lažni proizvod sa namerom da ohrabre naivne korisnike da kupe lažnu sigurnosnu aplikaciju nazvanu Anti-virus-1. Ova aplikacija je jedan od onih lažnih sigurnosnih proizvoda koji obećavaju da će obezbediti zaštitu protiv najnovijih online pretnji a umesto toga dizajnirani su da šire malware. Ali ukoliko po internetu potražite informacije o Anti-virus-1, postoji šansa da ćete pronaći veliki broj tekstova koji veličaju njegove funkcije jer ovaj alat ima opciju za postavljanje lažnih članaka online koji su uspeli da se infiltriraju na brojne poznate tehnološke sajtove uključujući i PC Advisor.
Lepo je što pokušavaš da nas spaseš, ali, za razliku od AMD-ATI-INTEL-NEVIDIJA razmirica, ovde je totalno saglasje da je najbolje koristiti krekovani antivirus, i to još nod trtitu. Šta je sigurno - sigurno je. Mi se na to ne pecamo. Krek je krek, reče žaba pre nego je progutala roda. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Idem i kao popravljam po gajbama Cujem u toku ova 2 dana da svi ludaci koji su instalirali surfujuci po spec. exploreru -ja to ne radim-samo mozila i inst ovo njesra Ne mogu da se skinu To je jedno 5-6 ljudi koji barataju tako-tako sa kompom Pa sam se raspitao na jedno 3-4 strane i niko ne zna A svi se zale-tj ne znaju sta da rade On ti kao trazi pare da bi ti skinuo kao trojance-warm i tako to Jos niko nije uspeo da ga sjeb. To je prica Svi kao probaj sa ovim-onim ja probao par akcija ali nista Aj saddd Cak se neki pohvalili iz nekih vecih firmi pa kao+moze i da preko usb da neko sa zarazenog Pca da prenese u sis.Mada za ovo bas i ne verujem
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.