Nikako , antivirus baza se ne moze preneti sa kompa na komp u nod-u. Mora imati pristup netu za update...makar dial up..nisu velike antivirus definicije.
...ustvari ima, ja sam svojevremeno updateovao NOD32 tako, sto sam na komp koji ima pristup netu instalirao istu verziju kao na komp koji nema, posto je bila updateovana, pokrenuo sam Windows bez neta u SafeMod-u (sa F8 posle BIOS-a) i prekopirao koplet folder `C:/Program Files/ESET/`!
Probaj, mozda uspes, znam samo da tako prekopirana verzija NOD32 ne prijavljuje trenutni datum, ali ima sve definicije virusa...
Bas se pricalo o tome na forumu i da posle toga ili ne radi ili pobrljavi nod....ali probaj u safe modu ako je covek vec radio.
Ajd uzdravlje
:: ...ustvari ima, ja sam svojevremeno updateovao NOD32 tako, sto sam na komp koji ima pristup netu instalirao istu verziju kao na komp koji nema, posto je bila updateovana, pokrenuo sam Windows bez neta u SafeMod-u (sa F8 posle BIOS-a) i prekopirao koplet folder `C:/Program Files/ESET/` :: :: Probaj, mozda uspes, znam samo da tako prekopirana verzija NOD32 ne prijavljuje trenutni datum, ali ima sve definicije virusa.. :: :: Pozz...
:: baza *MOZE* da se prenese sa jednog kompa na drugi i to uz pomoc programa kog mozes da nadjes na ovom sajtu :: :: http://nodview.net.ru/index_en.ph :: :: naravno, na kompu sa kog uzimas update moras da imas pristup internet :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.