Znam da imam tu još istomišljenika ali i onih koji su protiv ili ne misle o tome... Radi se o upotrebi hackovanih programa koji bi trebali da štite upravo od toga, antivira, antimalware-a, spyware-a. bot-ova, troyančadi i sličnih rutavihkita, koji su RAZBIJENI, da se džabaka koriste... Recimo ovako: imaš kondome u trafici, legalne i skupe, imaš kondome na bljuvaku, jeftinije, al` sumnjivog kvaliteta, skoro džabe... i, imaš kondome ispred bljuvaka, daje ti garavi lično svoj, oproban, već ga koristio, super je kaže, neprobojanm, NEMA RUPA.... I ti sad nas pitaš di je taj garavi da i tebi da.... Počeši se malo, pre nego te zasvrbi... al` radi kako misliš da je najbolje. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Sine trazim .txt fajl ili web adresu na kojoj pise neko ime i neki brojici...Nista drugo ne prihvatam za ovaj program. Dupe mi je spasao i ne zelim da se sjebe na takav nacin o kom ti pricas... Tako da ako imas to neko ime+neki kod slobodno podeli:)!!! PoZ
========== BLEJA:)))
:: Znam da imam tu još istomišljenika ali i onih koji su protiv ili ne misle o tome... Radi se o upotrebi hackovanih programa koji bi trebali da štite upravo od toga, antivira, antimalware-a, spyware-a. bot-ova, troyančadi i sličnih rutavihkita, koji su RAZBIJENI, da se džabaka koriste.. :: Recimo ovako: imaš kondome u trafici, legalne i skupe, imaš kondome na bljuvaku, jeftinije, al` sumnjivog kvaliteta, skoro džabe... i, imaš kondome ispred bljuvaka, daje ti garavi lično svoj, oproban, već ga koristio, super je kaže, neprobojanm, NEMA RUPA.... I ti sad nas pitaš di je taj garavi da i tebi da... :: Počeši se malo, pre nego te zasvrbi... al` radi kako misliš da je najbolje :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ne skidajte nikakve verzije sa torenta,rapida i sl.ja sam skinuo gomili i svaka je imala neko sranje u sebi,ni jedna nije bila `cista`,jedna verzija je oborila sistem i meni i kumu nakon sto smo je instalirali,a pre instalacije je proverena sa 4 antivirusa i svim mogucim antimalware,antispyware i slicnim programima,i sve je bilo ok,ni jedan program nije nasao nista,ali ocigledno je bilo nesto maliciozno u instalaciji ili kreku...Objasnjavao sam nedavno u jednoj temi da je za registraciju UnHack Me programa potrebna SAMO sifra koja se moze nalaziti u najobicnijem txt fajlu,pa zato kad vidite CRACK za UnHack Me u vidu EXE fajla bezite dalje,to je navlakusa...Sto bi neko PRAVIO exe fajl,programirao,gubio vreme na sve to,kad je mogao da spici samo sifru u vidu tXT fajla i program postaje trajno registrovan.
ja imam sifru za verziju 4XXX,ali ne mogu da nadjem da skinem INSTALACIJU verzije 4XXX!!! Ako neko ima instalaciju verzije 4 nek je baci na rapid,ja cu upload-ovati sifru i postaviti link!!!
pa o tome pricam-NE skidati sa nekih sajtova,cuda,easyshare,rapidshare...nego ako neko ima verziju koju je skinuo sa MATICNOG sajta(www.greatis.com)ili verzija 4xxx ili verzija 5xxx,jedino takva verzija je cista...Ne znam zasto ali UnHack me program je posebno zanimljiv hakerima da u njega ubacuju kojekakva cuda,viruse...
Stavis ko covek software za virtuelnu masinu - recimo besplatni VirtualBox, napravis virtuelni OS i na njega instaliras sve sumnjive software-e, a pratis sta rade uz pomoc sysinternals alata filemon, regmon, procmon (sada su kod cika bilija ali se i dalje zovu sysinternals, al imaju I agree kod prvog startovanja).
Pa prvo moras ostaviti mail da bi neko znao gde da ti posalje program!! a i jednostavnije resenje je da kucas u google unhackme i skines program za cas posla,iako nije registrovan program je potpuno funkcionalan 30 dana...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Je li mozete da meni bacite na mail ceo program jer me muce rootkit-i i ostale gadosti :: Please
ako moze i meni na mail ako ima neko serial..zavaljujem
Ajd uzdravlje :)
:: Pa prvo moras ostaviti mail da bi neko znao gde da ti posalje program!! a i jednostavnije resenje je da kucas u google unhackme i skines program za cas posla,iako nije registrovan program je potpuno funkcionalan 30 dana.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Je li mozete da meni bacite na mail ceo program jer me muce rootkit-i i ostale gadosti :: :: Please
Pa, eto to i ja savetujem, imate 30 dana probe kod ovog programa, full-funkcional, bolje se zezati s` time ispočetka... a i taj txt SN prolazi, nisam ja ovde mislio samo na unhackme, već i na antiviruse i ostalo koje ljudi krekuju... pa nek` svako proceni šta je bezbedno a šta ne. Moje je da pretim i pozivam na mućkanje glavom. Činjenica je samo, da nakon više godina benignih virusa, rootkit-a i troyančadi, sada ima tušta i tma veoma malignih, koji kokaju operativni sistem, fajl sistem, hard i sistemske fajlove, pa nije baš kao do pre godinu, baš me briga za sve, kad se pojavi ja očistim.... jednostavno će da nas nateraju da furamo stalnu zaštitu antivira, antimalware-a, zaštite registra itd. itd. jer, kad već ima 4 jezgre, što ih ne usporiti? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.