Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Facebook
STRANA 1 OD 2  
Zmajko Facebook 14.02.2009. 23:52 T15453

status: user
broj poruka: 1228
http://www.youtube.com/watch?v=B37wW9CGWyY

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peguar E ja nisam prijavio 15.02.2009. 00:33 #96739

broj poruka: 332
na fejsu da imam nuklernu raketu u podrumu, jedan akcelerator i 10 buradi otpada.
izmdju ostalih `hazaradous substances` a i kontaktiram sa vanzemaljcima vec neko vreme preko SMS-a ako nekom treba broj poslacu mu na e-mail.

Diorama .... 15.02.2009. 00:33 #96740

broj poruka: 140

ok sad sam se uznemirio...

pajsgudgud Zlo 15.02.2009. 01:04 #96744

broj poruka: 3741
srećom pa nemam tamo profil. Hm al imam na spejsu...

Mislim, dakle u opasnosti sam.

Equinoxe Re: 15.02.2009. 01:11 #96745

broj poruka: 12057

Glupost i totalno gubljenje vremena. Više volim sa prijatelijima uživo da pričam ili može i chat ali da mi dnevno ne dolazi 175.000 ponuda, invitacija, ljudi koje ne poznajem, reklama, imbecilnih igrica itd.

Ne želim da neko kome sam ja prijatelj i ko je nekome prijatelj i taj neko nekome....gleda moje podatke, slike, info itd ako ja to ne želim. Totalno ubijanje privatnosti. Sve to kao može da se ispodešava, ali čemu....dođem na MSN, GTalk, vatever i kucam sa kim hoće kad god hoću, ko me smara, block pa se heftaj.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

rasha44 Re: Facebook 15.02.2009. 01:15 #96747

broj poruka: 1492
Pre neki dan sam dobio mail od Facebooka, da potvrdim registraciju.
Neko me je prijavio, sa mojom Gmail adresom, sa pogrešnim imenom. Verovatno je na osnovu nika na Berzi pretpostavio da mi je to pravo ime.
Naravno da se nisam prijavio i odmah sam sve malove sa Facebook-a stavio u filter, da se automatski brišu.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: http://www.youtube.com/watch?v=B37wW9CGWy
::
trogdor E, dinosaurusi... 15.02.2009. 01:33 #96750

broj poruka: 373
Verovatno ste mnogo bitni i zivecete vecno, pa je ovo bas zajebano za vas... A bili bi prvi da je ovo vas servis... Slepci...

Go Go Go !!!

Panta019 Re 15.02.2009. 01:35 #96751

broj poruka: 1583
Nabedila me koleginica sa faksa jesenas da se uclanim u Facebook i ja sam to uradio. Video sam sta je i rekao ne hvala. Deaktivirao sam svoj account posle mesec dana a za tih mesec dana sam samo 2 do 3 puta se ulogovao na nekoliko minuta.

Bax2003 je lepo rekao sta misli a i moje misljenje o fejsbuku je u tom fazonu.
Po meni je bolje biti clan ovog foruma i uposliti sive celije dok se diskutuje o temi a ne na fejsbuku cetovati sa svim i svakim i pustiti mozak niz Dunav.

Jednostavno sam osecao neku odbojnost odprilike slicnu kao kada sam instalirao prvi World of warcraft i ubrzo sam deinstalirao jer sam uvideo da to nije za mene i da je gubljenje vremena. Tek posle sam video koliko su ljudi znali da se navuku na WOW.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

Panta019 Re: E, dinosaurusi... 15.02.2009. 01:36 #96752

Ja se izjasnjavam kao zakleti Facebook hejter. Nek se zna.

:: Verovatno ste mnogo bitni i zivecete vecno, pa je ovo bas zajebano za vas... A bili bi prvi da je ovo vas servis... Slepci...
:: Go Go Go !!
Equinoxe Re: E, dinosaurusi... 15.02.2009. 01:37 #96753

broj poruka: 12057

Ne bi mi palo na pamet da pravim nešto u šta ne verujem.
A to slepac ostavi za FaceBook kad nekom budeš slao invite...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Verovatno ste mnogo bitni i zivecete vecno, pa je ovo bas zajebano za vas... A bili bi prvi da je ovo vas servis... Slepci...
Panta019 Re 15.02.2009. 01:46 #96756

Koliko ja mogu da vidim iz ovog klipa Ujka Sem je tu malo umesao prste. Na vrhu se nalazi organizacija ciji je simbol piramida sa okom na vrhu sto je po nekima upravo simbol Masona ili Zidara.

rasha44 Re: E, dinosaurusi... 15.02.2009. 01:57 #96759

broj poruka: 1492
Američki vic:

Na utakmici NHL lige jedan student se slučajno našao među starijom publikom.
U pauzi se obrati prvom do sebe:
`Mora da vam je odrastanje bilo mnogo dosadno. Ne mogu ni da zamislim šta ste radili bez TV-a, Interneta, mobilnih telefona, Mp3 player-a...` i tu zastane da gucne pivo iz limenke.
Čovek, kome se obratio, to iskoristi i kaže mu:
`U pravu si, nismo imali sve to, pa smo zato izmislili. Sad ti meni kaži, mali arogantni
seronjo ( u originalu `You arrogant little peace of shit`), šta ti radiš za sledeće generacije?`
Usledio je gromki aplauz.

Razmisli malo o ovome, ako uspeš da uključiš mozak.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

SkyFire Uzas! 15.02.2009. 04:25 #96784

broj poruka: 18472
Prvenstveno zatupljivanje mozga i narusavanje zdravog uma !
Muka mi je kad samo pomislim na to,tacnije gadi mi se jer znam na sta se ti sajtovi tog tipa odnose i oko cega se samo vrte!Nema morala ni najmanje a clanovi su blago reci retardirani umno psihicki iskomplexirani ljudi koji svoje bolesti lece na taj nacin!
Ne kazem da nema i normalnih ljudi ali oni to verovatno ne gledaju tako vec su se nasli u nekom vidu zabave ili ti neke reklame tipa My Space!
Evo nekih diskusija vezano na ovu temu :

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=182310

I Want to believe - The truth is out there

Pisko Sloboda izbora 15.02.2009. 06:35 #96786

broj poruka: 6645
Ja sam za facebook, spacebook, facoshup, šta god, samo, da mi deca ne idu tamo i unuci, i sve ok.
Mora da ima takvih mesta, kafića gde je fajront kad se svi pobiju a pevaljka je golih sisa, televizija gde se ne biju ali su skoro svi naduvanih i izbačenih sisa... jer bi onda poklonici tumarali gde im mesto nije.
Tako nekako, za one mlađe koji to nisu mogli da primete i vas starije kojima je promaklo, nije novi dizajn sajta doveo do toga da ovde više nema smorni broj komplexaša i provokatora kao nekad, već se to desilo nekako u isto vreme kada su gorepomenuti sajtovi zaživeli.
Jednostavno, facebook i slični su nam došli kao spam+psihić filteri za ovaj forum, i ja to pozdravljam iz sveg srca.
P.S. Ako neko od stalnih članova dobije poriv da se džangrlja i vređa, ili nek ide u poslanike (što je ekonomski isplativije) ili nek se uprofiliše na tom facošupku, pa nek se tamo istrese.

Defte lai.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

DmasteRNo1 Još jedno NE za Fejsbuk 15.02.2009. 09:02 #96792

broj poruka: 6101
i slične bolšitove od sajtova. Dakle, ako hoću da se vidim i ispričam sa nekim, pošaljem mu SMS ili eventualno mejl da se dogovorimo kad i gde, a ne da se jebavam na tamo nekom sajtu ili četovanjem. Takvi vidovi komunikacije kod mene ne dolaze u obzir. A kakvi ljudi posećuju takve sajtove, beš me briga. Jednostavno nisu vredni da mislim o njima. Svoju privatnost zadržavam za sebe, i o njoj ću da diskutujem samo sa ljudima kojima mogu da verujem, a naravno i oni meni. Forumi poput ovoga, su prihvatljivi za mene, pošto se raspravlja o stvarima koje me zanimaju, a lični podaci, nacionalnost, boja kože i slično nisu važni. Međutim, ipak mora da se zna kome je duži , tj. čija je grafička jača i procesor brži.

Šefe, koji ti je vrag?

peguar Mislim da nema potrebe za paranoju 15.02.2009. 09:59 #96796

Ako svi znate da ste slike ili bilo koju drugu informaciju postavili na fejs svojom voljom i naravno se podrazumeva da se procitali sve `legal agreements` koji fejs trazi da se procitaju mislim da covek vec na pocetku moze da odredi sta ce i kako ce postupati na fejsu, druga stvar svaka aplikacija koja postoji na fejsu uvek postavi pitanje da li dozvoljavas tu aplikaciju i ako dozvoljavas sve informacije koje tu postavis ce biti DELJENE sa drugima.

Ne bi valjalo zavaravati sebe da ce `agencija` imati koristi od toga sto zna moje hobije, prijatelje i tako to. Nemojte misliti da ce se americka vlada ,kao da i druge vlade ne bi to radile, sad da kopaju po fejsu da li rasha44 ili bax2003 npr. rade nesto protiv `amerikanca`, ko zna mozda jednog dana vas zovne direktor CIA-e na partiju golfa. :)

Hocu da kazem da bezveze paranoisete ako stvarno nemate sta da krijete onda fejs nije losa stvar.

Ako vas jednostavno ne zanima fejs onda je to vec nesto drugo.

piki ma djubre 15.02.2009. 10:26 #96798

broj poruka: 136
mislim kada bi ovim novim generacijama ukinuli sva ova sranja da bi usledilo masovno samoubistvo toliko su postali bre dileje da je to nemoguce .
Jebo vas i wow i spejs i fejs i virtuelne ribe i virtuelno pivo i sva ostala sranja bre pa vi niste za zivot, sto kazu bax, rasa i panta da pridodam samo, PIVO u jednu, ribu u drugu ruku i da vidis uzivancije a ne imam hiljadu prijatelja na fejsu,dve na spejsu ma batina leci sve bre!!!!!!!!
p.s. ma treba uvesti zakon ako nemas 30 ortaka i drugarica s kojima se aktivno vidjas i druzis UZIVO nema za tebe kompa pa ti gledaj sta ces, jebote al me iznervira mali seronja

gile23 ... 15.02.2009. 11:13 #96803

broj poruka: 9121
Facebook, jeste velika njesra, kako je krenulo niko se nece druziti normalno nego virtuelno, imam facebook oko godinu dana, dosadio mi, samo idem na njega zbog dve aplikacije car madness i motorcycle madness!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peguar @piki 15.02.2009. 12:17 #96809

I RELAX
II Kad pominjes ribice i ortake - 70% `prijatelja` koje ja imam na fejsu na ulici nemogu ni zdravo da mi kazu znaci licimeri a ribice jedno pricaju uzivo a drugo kad su na fejsu.
III Kad zatopli neverujem da ce iko sedeti pred kompom i blejati u fejs.

U sustini jesi u pravu i ja se slazem al se netreba nervirati, u zivotu ima bitnijih stvari od jednog je*e*og fejsa.

Ognjeni Re: E, dinosaurusi... 15.02.2009. 12:51 #96813

broj poruka: 4518
Opasna ova danasnja decurlija

Ajd uzdravlje :)

NMY Re: Uzas! 15.02.2009. 13:17 #96818

broj poruka: 1509
Slazem se, nikada nisam, i nikada necu tamo da se `uclanim`, jednostavno, sve sto zelim da kazem i da se cujem sa nekim, IMAM TELEFON i email za takve stvari, necu da se dopisujem sa 15000 likova koje ne poznajem, koristim msn, imam oko 70 kontakata koje sve licno i personalno poznajem, nema svrhe dopisivati se sa nekim koga nikada u zivotu nisam vidio, a kamoli popricao rijec dvije sa njim...

Nisam ja samo FB `hejter` nego i svih ostalih Social Networks-a !
Posto sam ja iz Republike Srpske, ne mogu a da ne spomenem debilni DERNEK shit ...

PS: Drago mi je da se ovjde vecina nas slaze da su to gluposti ...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: Prvenstveno zatupljivanje mozga i narusavanje zdravog uma
:: Muka mi je kad samo pomislim na to,tacnije gadi mi se jer znam na sta se ti sajtovi tog tipa odnose i oko cega se samo vrte!Nema morala ni najmanje a clanovi su blago reci retardirani umno psihicki iskomplexirani ljudi koji svoje bolesti lece na taj nacin
:: Ne kazem da nema i normalnih ljudi ali oni to verovatno ne gledaju tako vec su se nasli u nekom vidu zabave ili ti neke reklame tipa My Space
:: Evo nekih diskusija vezano na ovu temu
:: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18231
:: I Want to believe - The truth is out there
MaliBaneBG Mislim da malo preterujete... 15.02.2009. 13:24 #96821

broj poruka: 487
Mislim, svi ste u fazonu-imam telefon, prijatelje itd.
Ta sranja (jesu sranja, tu se slazem, imao sam space godinu ipo dana) ipak sluze za upoznavanje...Mislim, ja sam barem upoznao par skroz cool ljudi preko Spacea. Ne znam sta je problem u upoznavanju novih ljudi. I nije bas beskorisno, skroz je gotivno za kontakte, npr. moze veoma lako da se dodje u kontakt sa nekim bendom, a to je pogotovo korisno za underground metal scenu. Lakse se dogovoris za svirke itd...
Mislim da je ok ako hoces da upoznas nekog novog. Licno-uvek sam vise gotivio live upoznavanje po kafanama/klubicima/svirkama ali ovo je OK ako hoces da ostanes u kontaktu i da se ponekad dopisujes sa nekim.
Mislim da preterujete, nije to toliko zlo.

PoZ

==========
BLEJA:)))

io62s .... 15.02.2009. 13:32 #96824

broj poruka: 371
Kako vi svi pametno zborite...bre ko ce da se pravi baja po fejsu i da ima hiljadu prijatelja neka ima...ko ide sa ribom na pivo neka ide bre zivi i pusti druge da zive...ja jednostavno imam ne jebavajuci stav prema tim stvarima, a sada napusaviti ove sto koriste fejs da su debili ili ove sto ispred prodavnice cirkaju pivo, sto je isto propast...nema smisla...radi sta hoces, ako si ti srecan i ja sam

MaliBaneBG Re: .... 15.02.2009. 13:33 #96825

broj poruka: 487
E,e,e,e,e...
Necemo sada da diramo one koji piju ispred prodavnice:)!!!
Ko to nije osetio nema pojma sta je zivot, bitna je dobra ekipa!!!
XD
P.S. Ja sam ozbiljan:)!!!

==========
BLEJA:)))

:: Kako vi svi pametno zborite...bre ko ce da se pravi baja po fejsu i da ima hiljadu prijatelja neka ima...ko ide sa ribom na pivo neka ide bre zivi i pusti druge da zive...ja jednostavno imam ne jebavajuci stav prema tim stvarima, a sada napusaviti ove sto koriste fejs da su debili ili ove sto ispred prodavnice cirkaju pivo, sto je isto propast...nema smisla...radi sta hoces, ako si ti srecan i ja sam
io62s .... 15.02.2009. 13:35 #96826

broj poruka: 371
Ma to sam samo u sali pomenuo....ko to nije prosao , ne zna sta je zivot

SkyFire Poenta 15.02.2009. 18:18 #96851

broj poruka: 18472
Je sledeca da danasnje drustvo vodi totalno nezdrav zivot i kako generacije na generaciju dolaze ljudi se sve vise kvare!
Um se truje a najveca zalost je sto ta populacija danasnje omladine nece videti ni P od pravog ,zdravog i srecnog zivota..
Nemoras da budes bogat da bi bio srecan i zadovoljan,male stvari cine zivot..
Danasnji klinci su totalno isfrustrirani,iskomlexirani,iskvareni a sve je zbog sistema u koji su uleteli ,tj masovnog drustva koji ih okupira.Jedna krajnje odvratna i bolesna masinerija koja vlada putem ovakvih vidova `komunikacije` i ostalih i ostalih drugih virtuelnih sranja koje isprase mozak danasnjim generacijama!Svet je i onako postao iskvaren i bolestan,ovo samo dodje kao slag na tortu da naciju satre skroz!
Najgore od svega je sto se to veze podsvesno i ti postajes zavistan kao narkoman i kasnije ces samo da buljis u monotor provodeci sate i sate jedva cekajuci da ti neko ostavi poruku i slicne gluposti!
Ko je pametan radije ce procitati neku lepu knjigu,pogledati neki poucan film ili u najboljoj varijanti podeliti svoje vreme sa nekom dragom osobom!

I Want to believe - The truth is out there

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs