Jel mozes da udjes na particije na desni klik na particiju pa explore?
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: nemogu da udjem u particje stalno mi izbacuj :: C/recysled/ntldr is not valid win32 aplicatatio :: nod,avast,bit defender....ne pomaz :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
Prikopcaj hard na drugi komp i prebaci ntldr sa drugog harda u sam root c diska i sve reseno... Oce to tako i kad ofmatizujes stare hardove iz fat u ntfs!!!
Ntldr mozes da nadjes kad prikazes skrivene sistemske fajlove i moras da otkacis da ti prikaze skrivene fajlove...
:: Jel mozes da udjes na particije na desni klik na particiju pa explore :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: nemogu da udjem u particje stalno mi izbacuj :: :: C/recysled/ntldr is not valid win32 aplicatatio :: :: nod,avast,bit defender....ne pomaz :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
kazem ti sta da uradis... ako mi ne verujes probaj da restartujes komp pa vidi oce se upaliti... sto pre kod komsije i ubacuj to na disk!!! pisace ti ntldr is missing...
:: nece ni da defragmentuje,ni disk clea :: kao da c particija ne postoj :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
To mi lici na jos jednog trojanca iz Vundo familije(opet ),ili na Kryptik trojanca,imao sam prilike da vidim to u praksi da rade istu stvar kao i tebi,mada ne mora da znaci da su ova dva u pitanju... Sta kazu nod i ostali programi sa kojima si skenirao...jel nadju neku napast,ime virusa bi pomoglo u resavanju problema...
:: jedino tako i mogu da udjem u particij :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Jel mozes da udjes na particije na desni klik na particiju pa explore :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: nemogu da udjem u particje stalno mi izbacuj :: :: :: C/recysled/ntldr is not valid win32 aplicatatio :: :: :: nod,avast,bit defender....ne pomaz :: :: :: :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna
nijedan av mi ne pokazuje nikakvu napast... imao sam i kuci takav problem ali sam samo inst.nov win i vozio dalje ali ovde nemogu izgubicu softwere za telefone sto je najgore
Pregledaj dobro da ti nije kojim slucajem taj virus ONESPOSOBIO antiviruse,ili im iskljucio neku od funkcija(amon kod nod-a ...),ili im obrisao definicije virusa(program files,eset,updfiles) ti treba da budu definicije ako je verzija nod-a 2.7,ili mozda da je virus ONEMOGUCIO da urdis update svih antivirusa... Ako je sve ok,nista nije iskljuceno i sl. stara dobra metoda- Malwarebytes AntiMalware,update,full scan,pa AdAware 2008,update,full scan,Spybot Search&Destroy,update,full scan, za kraj kao poslednja nada UnHack Me... Ako nista od ovoga ne pomogne...ili rucno brisanje,drndanje,trazenje,cimanje,zezanje...ili papa softveri za fonove
:: nijedan av mi ne pokazuje nikakvu napast.. :: imao sam i kuci takav problem ali sam samo inst.nov win i vozio dalj :: ali ovde nemogu izgubicu softwere za telefone sto je najgor :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
Ako si na poslu a nisii u prilici da nabavis ili skines potrebne programe,javi mi,ja dolazim do grada oko 13h,pa ti mogu ostaviti sve u firmi...svakako prolazim tuda...
:: probac :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
Ja sam ima u potpunosti isti problem. Resio sam ga instalacijom programa Combo Fix. Znaci samo ga instaliras i sacekash 20minuta i posle toga sve radi super.
Kao sebe da slusam,izvinjavam se sto se nisam javio povodom ovog problema.E sad ako je vundo najverovatnije ces ga ubiti sa novim win-om,medjutim particije ce ti i dalje ostati zakljucane zbog autorun-a(ini).Samo sto se u ovom slucaju(bez vunda)UnHackMe da ti to odradi za tili cas.
@Doca-Ka osto sam rekao UnHackMe resava problem ali samo ako nema doticnog trojanca,jer ako je prisutan program je ne upotrbljiv.U svakom slucaju hvala za savet sa moje teme.
@Nenika-Ultra video konverter razbija MKV perfektno(Thanx).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: prebacio sam podatke na externi hard i krece instalacija novog x :: u svakom slucaju hvala vam mnogo... :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
:: Kada sam ima ovaj problem, reinstalirao sam windows ali i dalje nisam mogo da udje u particije. Taj problem sa resio programom Combo Fix... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.