Komp mi se iskljucivao sam od sebe...Samo se iskljuci... Predjem sa Win XPa na Ubuntu i nije se iskljucivao vise...Prvo sam mislio da je problem u hardveru,ali ko zna sta mi se sjebalo u Win-u i instalirao sam ga ponova,ali na drugi hard i opet je bilo isto...Koristim Kaspersky i Malwarebytes Anti malware i prvo nisu nalazili viruse...Posle updejtovanja kasperskog (baze su bile stare 5,6 dana) su samo pocela da iskacu obavestenja o virusima... Izgleda da se neka opasna viruscina uvukla u sistem i pomocu ova dva cuda ne mogu da je nadjem,pa cu morati da formatiram sva tri hard diska... Da li je iko od vas imao slicnu situaciju?
To moze biti neki rootkit!!! Da li si koristio neki antirootkit program?
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Komp mi se iskljucivao sam od sebe...Samo se iskljuci.. :: Predjem sa Win XPa na Ubuntu i nije se iskljucivao vise...Prvo sam mislio da je problem u hardveru,ali ko zna sta mi se sjebalo u Win-u i instalirao sam ga ponova,ali na drugi hard i opet je bilo isto...Koristim Kaspersky i Malwarebytes Anti malware i prvo nisu nalazili viruse...Posle updejtovanja kasperskog (baze su bile stare 5,6 dana) su samo pocela da iskacu obavestenja o virusima.. :: Izgleda da se neka opasna viruscina uvukla u sistem i pomocu ova dva cuda ne mogu da je nadjem,pa cu morati da formatiram sva tri hard diska.. :: Da li je iko od vas imao slicnu situaciju :: :: Open source software rules!!!
Preporuka -program UnHack Me najjaci je... Odradi sva skeniranja iz advanced opcija i restartovace se komp vise puta da bi obavio sva skeniranja pri samom podizanju sistema...
:: Sad cu da skinem pa da vidim o cemu se radi.. :: Open source software rules!!! :: ::
Hvala puno,Doco!!! Sad cu odmah da skinem i da proverim da li sam ga vec skinuo i da skeniram and stuff... :D Hvala jos jednom... Open source software rules!!!
Ma nema na cemu...Javi jel nasao nesto...i nemoj se iznenaditi ako nadje u nekim krekovima nesto,a tvoji antivirusi,Malwarebytes-ovi i sl nisu nista detektovali,jer oni NISU sposobni da detektuju rootkit-e,jer se oni zamaskiraju sakrivaju... a omogucavaju hakeru POTPUN pristup zarazenoj masini...
:: Hvala puno,Doco!! :: Sad cu odmah da skinem i da proverim da li sam ga vec skinuo i da skeniram and stuff... : :: Hvala jos jednom.. :: Open source software rules!!! :: ::
Skinuo sam UnHack Me i SpyBot S&D i skenirao sistem sa oba i sredio sve...Mislim da vise nece da se iskljucuje i tek sad primecujem koliko mi komp brze radi... Hvala puno jos jednom!!!
Hajde ako ti nije problem da ne trazim,napisi adresu za Un Hack Me.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Skinuo sam UnHack Me i SpyBot S&D i skenirao sistem sa oba i sredio sve...Mislim da vise nece da se iskljucuje i tek sad primecujem koliko mi komp brze radi.. :: Hvala puno jos jednom!!! :: :: Open source software rules!!! :: ::
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Hajde ako ti nije problem da ne trazim,napisi adresu za Un Hack Me :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Skinuo sam UnHack Me i SpyBot S&D i skenirao sistem sa oba i sredio sve...Mislim da vise nece da se iskljucuje i tek sad primecujem koliko mi komp brze radi.. :: :: Hvala puno jos jednom!!! :: :: :: :: Open source software rules!!! :: :: :: ::
Hvala,nego ovaj program sto si mi preporucio(Ultra V.C)mi zakuca na 89.99% i to na tri razlicita filma?Jedino ako ga necima ovaj trojanac sto mi je uleteo.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Najnovija verzija :: http://r*pid*ha*e.c*m/files/189255350/UnHackMe.5.00.300.Final.ra :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :
Rasho opet ja sa mojim virusima u fajlovima i ostalim paranoicnim izjavama,ali taj link koji si dao ima nesto u sebi,nijedan program nije mogao da detektuje a skenirao sam sa 4 razlicita antivirusa,i svim mogucim antimalverima,spajverima...... I kum i ja smo instalirali fajl sa tog linka i meni i njemu je odma nakon instalacije komp poludeo,onesposobio i iskljucio nam antivirus program,i posle nekoliko restarta nam je pao sistem totalno,pa smo i kum i ja morali da dizemo nov Windows... Ne znam zasto i kako ali nesto zlocudno postoji u kreku za taj program....I ne moze se detektovati....
:: Najnovija verzija :: http://r*pid*ha*e.c*m/files/189255350/UnHackMe.5.00.300.Final.ra :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Hajde ako ti nije problem da ne trazim,napisi adresu za Un Hack Me :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Skinuo sam UnHack Me i SpyBot S&D i skenirao sistem sa oba i sredio sve...Mislim da vise nece da se iskljucuje i tek sad primecujem koliko mi komp brze radi.. :: :: :: Hvala puno jos jednom!!! :: :: :: :: :: :: Open source software rules!!! :: :: :: :: :: ::
i meni je unhack me totalno unistio sistem, pri skeniranju je javio da je nesto pronaso, a posle restarta nije vise hteo da podigne sistem (plavi ekran),jedva sam uspeo da ga oporavim (preko recovery konzole sam obrisao sve informacije o instaliranom softwareu,ubacio one iz repair foldera i onda vratio one podatke iz system restore-a od pre par dana). E dal je u pitanju bila losa verzija Unhack me-a ili nesto drugo neznam...
Da,samo losa verzija UnHack Me programa,inace program je majka svih mogucih antirootkit programa...Skines trial verziju,ocistis sve sto imas,jer ona je funkcionalna 30 dana,a u medjuvremenu pokusas da nadjes serial number na netu,NE CRACK U VIDU EXE FAJLA,nego samo serijski broj koji je potreban za registraciju... Logika,zasto bi neko pravio novi crack(exe fajl,gubio vreme na to da NAPRAVI crack,programiranje i ostala s*anja)osim ako u tom crack-u nema nesto od cega ce lik imati neku korist,a da bi registrovao UnHack Me moze samo sifra da se ukuca i sifra moze biti u vidu obicnog TXT fajla,zar ,ne?
:: i meni je unhack me totalno unistio sistem, pri skeniranju je javio da je nesto pronaso, a posle restarta nije vise hteo da podigne sistem (plavi ekran),jedva sam uspeo da ga oporavim (preko recovery konzole sam obrisao sve informacije o instaliranom softwareu,ubacio one iz repair foldera i onda vratio one podatke iz system restore-a od pre par dana) :: E dal je u pitanju bila losa verzija Unhack me-a ili nesto drugo neznam.. :: :: ::
Ja tu verziju nisam probao, samo sam je skinuo i proverio sa NOD32, Malwarebytes Anti-Malware i Spybot S&D.
Ima da se nađe verzija UnHackMe 4.8.4.290 sa serialom u .txt fajlu. Opet, nisam je probao, jer mi, na sreću, ne treba. Nadam se da mi neće ni trebati. Odavno mi je isključen Autorun, poštu primam preko The Bat! i odbijam sve sa nepoznatih adresa. Sve externo što priključujem na kompjuter (USB Flash, portable HDD itd.) prvo proverim sa Anti alatkama, pa tek onda otvaram. Talking about paranoia
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Znam da nisi probao,rekao si mi... Ma nije frka...Ako imas sifru (SAMO BROJEVE) za verziju 5xxx mogao bi da mi bacis na mail docanar@yahoo.com ili ako imas instalacionu verziju serije 4xxx koja provereno radi mogao bi nju da mi posaljes na mail jer imam serial za nju,ali ne mogu da nadjem na netu instalaciju za seriju 4xxx,tj mogu ali NE na njihovom legalnom sajtu,vec sve neke verzije sa krekom,cudima...sa nekih `levih` sajtova...ne verujem mnogo tome....samo sa maticnog sajta....ili vec proverena verzija koja radi....
:: Ja tu verziju nisam probao, samo sam je skinuo i proverio sa NOD32, Malwarebytes Anti-Malware i Spybot S&D. :: :: Ima da se nađe verzija UnHackMe 4.8.4.290 sa serialom u .txt fajlu. :: Opet, nisam je probao, jer mi, na sreću, ne treba. Nadam se da mi neće ni trebati :: Odavno mi je isključen Autorun, poštu primam preko The Bat! i odbijam sve sa nepoznatih adresa. Sve externo što priključujem na kompjuter (USB Flash, portable HDD itd.) prvo proverim sa Anti alatkama, pa tek onda otvaram :: Talking about paranoia :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
:: Znam da nisi probao,rekao si mi... Ma nije frka...Ako imas sifru (SAMO BROJEVE) za verziju 5xxx mogao bi da mi bacis na mail docanar@yahoo.com ili ako imas instalacionu verziju serije 4xxx koja provereno radi mogao bi nju da mi posaljes na mail jer imam serial za nju,ali ne mogu da nadjem na netu instalaciju za seriju 4xxx,tj mogu ali NE na njihovom legalnom sajtu,vec sve neke verzije sa krekom,cudima...sa nekih `levih` sajtova...ne verujem mnogo tome....samo sa maticnog sajta....ili vec proverena verzija koja radi... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Ja tu verziju nisam probao, samo sam je skinuo i proverio sa NOD32, Malwarebytes Anti-Malware i Spybot S&D. :: :: :: :: Ima da se nađe verzija UnHackMe 4.8.4.290 sa serialom u .txt fajlu. :: :: Opet, nisam je probao, jer mi, na sreću, ne treba. Nadam se da mi neće ni trebati :: :: Odavno mi je isključen Autorun, poštu primam preko The Bat! i odbijam sve sa nepoznatih adresa. Sve externo što priključujem na kompjuter (USB Flash, portable HDD itd.) prvo proverim sa Anti alatkama, pa tek onda otvaram :: :: Talking about paranoia :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
Mislio sam samo ako imas sifru za seriju 5xxx jer sam seriju 5xxx skinuo sa sajta greatis-a. A sifru za seriju 4xxx vec imam ali nemam instalacionu verziju programa (oko 4mb) jer ne mogu da je nadjem na greatis-ovom sajtu,tamo nadjem seriju 5xxx instalacionu verziju...
:: Evo ti direktan link za Evaluation verziju sa njihovog sajta :: http://www.greatis.com/unhackme.zi :: To je verzija 5. :: Pogledaj ovde šta sve ima :: http://www.2baksa.net/index.php?query=UnHackMe&amount=0&blogid= :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Znam da nisi probao,rekao si mi... Ma nije frka...Ako imas sifru (SAMO BROJEVE) za verziju 5xxx mogao bi da mi bacis na mail docanar@yahoo.com ili ako imas instalacionu verziju serije 4xxx koja provereno radi mogao bi nju da mi posaljes na mail jer imam serial za nju,ali ne mogu da nadjem na netu instalaciju za seriju 4xxx,tj mogu ali NE na njihovom legalnom sajtu,vec sve neke verzije sa krekom,cudima...sa nekih `levih` sajtova...ne verujem mnogo tome....samo sa maticnog sajta....ili vec proverena verzija koja radi... :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Ja tu verziju nisam probao, samo sam je skinuo i proverio sa NOD32, Malwarebytes Anti-Malware i Spybot S&D. :: :: :: :: :: :: Ima da se nađe verzija UnHackMe 4.8.4.290 sa serialom u .txt fajlu. :: :: :: Opet, nisam je probao, jer mi, na sreću, ne treba. Nadam se da mi neće ni trebati :: :: :: Odavno mi je isključen Autorun, poštu primam preko The Bat! i odbijam sve sa nepoznatih adresa. Sve externo što priključujem na kompjuter (USB Flash, portable HDD itd.) prvo proverim sa Anti alatkama, pa tek onda otvaram :: :: :: Talking about paranoia :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.