Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0 x64
STRANA 1 OD 1
MIGOSA ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0 x64 24.01.2009. 23:36 T14865

status: user
broj poruka: 280
Treba mi pomoc oko ove verzije.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
richiezr ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0 x64 25.01.2009. 00:05 #91907

broj poruka: 30
Kakva pomoc?

MIGOSA ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0 x64 25.01.2009. 00:50 #91918

A sta ti mislis?!

U ovom slucaju mi samo `narodna medicina` pomaze! U vidu link-a ili e-mail-a.
doca80 Re: ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0 x64 25.01.2009. 00:56 #91920

broj poruka: 3053
`el znas da ta verzija nod-a blokira odredjene internet stranice, a bas te stranice mnogi ljudi vole da posecuju i skidaju kojekakve `legalne` stvari... Najjaca verzija nod-a je 2.7,ona nista od tih stranica ne blokira,a ako ti treba link sa sve narodnom medicinom,detaljjnim uputstvom za lecenje i podesavanje...javi pa saljem link na mail...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: A sta ti mislis?!
::
:: U ovom slucaju mi samo `narodna medicina` pomaze! U vidu link-a ili e-mail-a.
MaliAbner Re: Re: ESET NOD32 Antivirus 3.0.669.0 x64 25.01.2009. 01:30 #91927

broj poruka: 7769
Nije tacno...
U excluded addres ukucati sledece:

https://www.warez-bb.org*

Po istom primeru ` * ` na kraju adrese i otvara sve sajtove koje narod voli a NOD-u se ne dopadaju.

Jos nesto za njegovo koriscenje ti ne trebaju nikakvi krekovi i kojekakve precrack zajebancije ( e zamisli samo program koji treba da te stiti od svega i svaceka je krakovan ) samo na mrezi potrazi user i pass kad ih nadjes probaj ih neki ce sigurno raditi bar par meseci a kad on kao istekne ti ponovi pretragu i ukucavanje.

Sto se verzije 2.7.39 tice mislim da je poprilicno prevazidjena i da ne moze da se nosi sa novim virusima i sandzamama.

Ja evo furam 3.0.684 vec par meseci i dva puta sam morao da obnovim licencu i da ga ne ureknem.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: `el znas da ta verzija nod-a blokira odredjene internet stranice, a bas te stranice mnogi ljudi vole da posecuju i skidaju kojekakve `legalne` stvari... Najjaca verzija nod-a je 2.7,ona nista od tih stranica ne blokira,a ako ti treba link sa sve narodnom medicinom,detaljjnim uputstvom za lecenje i podesavanje...javi pa saljem link na mail..
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: A sta ti mislis?!
:: ::
:: :: U ovom slucaju mi samo `narodna medicina` pomaze! U vidu link-a ili e-mail-a.
MIGOSA Salji druze. 25.01.2009. 01:33 #91928

Odoh da spavam.

Ako me ujutru pozitivno ne iznenadi rezultat Jankoviceve, bar da se radujem tvom mailu!

MilosNBG stara verzija 25.01.2009. 02:05 #91934

broj poruka: 1586
MaliAbner

Mogu ti reci da se stari 2.7 dobro drzi, jos uvek je na burazerovom kompu, redovno se updateuje i tesko da mu sta prolazi. Meni je dovoljan dokaz da je dobar kada ista stvar aktivira i moj 3.0.684 i njegov 2.7.32 bez izuzetka za sada :o)

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

rasha44 Re: stara verzija 25.01.2009. 02:21 #91936

broj poruka: 1492
Sve update definicije su iste za sve verzije NOD32. Prema tome, ako se NOD32 2.70.39 konfiguriše kako treba (za to ga treba dobro proučiti i pročitati neka uputstva) radi kao sat, ne gnjavi sistem i ne tebaju mu nikakva dodavanja web stranica koje nećeš da blokira.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: MaliAbne
:: Mogu ti reci da se stari 2.7 dobro drzi, jos uvek je na burazerovom kompu, redovno se updateuje i tesko da mu sta prolazi. Meni je dovoljan dokaz da je dobar kada ista stvar aktivira i moj 3.0.684 i njegov 2.7.32 bez izuzetka za sada :o
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
MaliAbner Re: Re: stara verzija 25.01.2009. 18:44 #92039

broj poruka: 7769
Ja nisam mislio na definicije virusa nego na algoritme otkrivanja !!!

A sto se tice 2.7.39 verzije i nju sam koristio bez kreka, kad prestane free update dainstaliram je i ponovo instaliram i tako u nedogled.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Sve update definicije su iste za sve verzije NOD32. Prema tome, ako se NOD32 2.70.39 konfiguriše kako treba (za to ga treba dobro proučiti i pročitati neka uputstva) radi kao sat, ne gnjavi sistem i ne tebaju mu nikakva dodavanja web stranica koje nećeš da blokira
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: :: MaliAbne
:: :: Mogu ti reci da se stari 2.7 dobro drzi, jos uvek je na burazerovom kompu, redovno se updateuje i tesko da mu sta prolazi. Meni je dovoljan dokaz da je dobar kada ista stvar aktivira i moj 3.0.684 i njegov 2.7.32 bez izuzetka za sada :o
:: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs