prijatelj mi rece da u atachmentu koji sam mu poslao ima virusa. Kako da proverim da li mi je racunar zarazen a da ne deinstaliram Aviru premium Suite za koju imam jos licencu za 19 dana? Prilikom skeniranja mi nista ne javlja. Da li je moguce uporedo ubaciti jos jedan antivirusni program a Aviru privremeno deaktivirati? thanks
imati SAMO antivirus u kompu nije dovoljno. Moras imati neke dodatne programe jer antivirus nije sposoban da detektuje bas sve zloce na svetu. Instaliras Malwarebytes Anti-Malware,update pa FULL SCAN,zatim AdAware 2008,update pa full scan,pa Spybot Search& Destroy,update pa full scan. Iznenadices se sta sve mogu otkriti ovi programi a antivirus nije mogao. Naravno ako sumnjas na postojanje ROOTKIT-a na tvom kompu,najjaci program za to je UnHack Me,ubija gamad koju NIJEDAN antivirus,antimalware program UOPSTE ne moze da vidi. Ako nista od navedenog ne nadje nista onda 99% nemas virusa(sto je skoro nemoguce)...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: prijatelj mi rece da u atachmentu koji sam mu poslao ima virusa :: Kako da proverim da li mi je racunar zarazen a da ne deinstaliram Aviru premium Suite za koju imam jos licencu za 19 dana :: Prilikom skeniranja mi nista ne javlja :: Da li je moguce uporedo ubaciti jos jedan antivirusni program a Aviru privremeno deaktivirati :: thank ::
Brisi!!! Sta kazu ostali programi? I stvarno bi ti bilo pametno da predjes na Nod 32!!! Ako ne znas gde da ga nabavis,ostavi mail,ja ti saljem link za download sa kompletnim uputstvom za instalaciju,pravilno podesavanje....
:: Brisi!!! Sta kazu ostali programi? I stvarno bi ti bilo pametno da predjes na Nod 32!!! Ako ne znas gde da ga nabavis,ostavi mail,ja ti saljem link za download sa kompletnim uputstvom za instalaciju,pravilno podesavanje.... :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: ma dal da brisem ili ne?: :: :: :: ::
I posle kazu da nema dobrih ljudi na svetu?:) moj mail je starwriter_scg@yahoo.com u principu znam gde da skinem nod32 ali imam negativnog sikustva sto se tice licence za update antivirusne baze a i 2-3 puta sa sam krekovanim NOD-om ubacio i virus.:( Bio bih ti zahvalan da mi posaljes i kako da podesim NOD32 a takodje..da li da koristim i neki firewall? Pozz i hvala jos jednom Milan
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.