Pozdrav svima.. imam proble, pazario sam neku viruscinu koju nod 32 ne vidi.. kada startujem racunar moram da cekam nekih 10ak min, a kada ga gasim ok 5-6 min.. cim pocne da se startuje, kada izbacuje informacije o racunaru izbaci negde usput i to da ima neki virus, ne secam se kako se zove, o5 kazem, skenirao sam ga nodom i ovaj ga ne vidi.. da li neko zna kako da ga se resim??
skeniraj komp: CCleaner Registry Mechanic Spybot-Search i Destroy Trojan Remover Ad-Aware i umesto nod 32 instaliraj avast home edition.Sve ovo bi trebalo da ti resi problem.
Ovo su neke od uputa kako se resiti bilo kojeg virusa ili spyware-a. 1. Ugasiti system restore 2. Page file obrisati 3. obrisati sve sa CCleaner-om, Glary Utilities, Tune UP-om 4.Dodati nove definicije za Adaware 1.06 SE od 27.05.05 5. Dodati nove definicije na Spybot Search&Destroy 1.6.0.30 i imunizirati sistem. 6.Dodati nove definicije za NOD 32 2.70.39 7. Instalirati Comodo Firewall 2.4.0.18 Ne Noviji !!!!!!!! 8. Instalirati RemoveIT Pro 4 SE sa najnovijim definicijama. 9. Skinuti Malwarebytes` Anti-Malware 1.32 sa novim definicijama i pokrenuti zastitu Veoma je vazno da se ovo uradi !!!!!!! 10. Skenirati i obrisati sve NOD-om, pa Remove IT 4-kom, Malware-om, pa onda na kraju Spybot-om i formatirati sve flash-eve. To je cista masina, bar za sada sa svim sto se pojavilo do pre 2 sata.
O moj Bože, zaboravio sam koje sve akcije treba da se preduzmu kada upadne virus. Treba baš dosta znanja i rada za odbranu od virusa i drugih štetočina.
Baš mi je drago što sam se tih briga otarasio...
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
@ eseses ovaj spaybot nisam nikad koristio.. tako da ja sad nemam pojma sta on radi.. dole u start liniji pise file skener al kad ga maximiziras otvori se prozorcic u kom sa leve strane pise komila fileova a sa desne, pored svakog od tih milion fileova pise ..waitng.. jel to on sad skenira ili sta.. to traje vec kenkih 2h.. i da.. ceo prozorcic treperi.. :D
Ovo je bilo od pomoći. Možda Sarkazam Antivirus ?!?! Evo sad će baš Lniux da instalira i da se zajebava sa gomilom poluisrpavnih alata za koje izlazi patch svakih 8 sekundi. Drajvere može da zaboravi odma ako ima nešto komplikovanije od LAN-a, al zato virusa nema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: O moj Bože, zaboravio sam koje sve akcije treba da se preduzmu kada upadne virus. Treba baš dosta znanja i rada za odbranu od virusa i drugih štetočina :: :: Baš mi je drago što sam se tih briga otarasio.. :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
:: O moj Bože, zaboravio sam koje sve akcije treba da se preduzmu kada upadne virus. Treba baš dosta znanja i rada za odbranu od virusa i drugih štetočina :: :: Baš mi je drago što sam se tih briga otarasio.. :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
koju si verziju skinuo.Pre skeniranja prvo ga updejtuj,tako i ove ostale programe updajtuj koje sam ti predlozio sem registry mechanic,njega nemoj.
Palit je zakon!
:: :: @ esese :: ovaj spaybot nisam nikad koristio.. tako da ja sad nemam pojma sta on radi.. dole u start liniji pise file skener al kad ga maximiziras otvori se prozorcic u kom sa leve strane pise komila fileova a sa desne, pored svakog od tih milion fileova pise ..waitng. :: jel to on sad skenira ili sta.. to traje vec kenkih 2h.. i da.. ceo prozorcic treperi.. : ::
Jedan ljadža šeta poljem, a druga ga pita: - A muharike? - Ne prijatelju ja sam se te napasti rešio - A i dalje okopavaš kukuruz? - Ne prijatelju ja sam se i motike rešio - Pa kako postižeš viši prinos kukuruza? - Što manje korova više kukuruza
MaliAbner thx
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
:: 8 sekundi. Drajvere može da zaboravi odma ako ima nešto komplikovanije od LAN-a, al zato virusa nema
Ne bas... Vidi sledeci slucaj: Promenio sam plocu, procesor, memoriju i grafiku (sto ce reci samo diskovi i kuciste ostali)... Winblows sam morao da reinstaliram a Kubuntu se podigao bez ikakvih problema i svi uredjaji su radili... Nema igrica (za to uzmes konzolu i ne zaj*bavas se sa drajverima itd), Office paketa (OpenOffice.org lepo obavlja vecinu stvari) i jos pored svega toga ne razmisljam o trojancima, virusima, crvima i ostaloj gamadi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.