Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Moram da uklonim
STRANA 1 OD 1
doca80 Moram da uklonim 10.12.2008. 13:55 T13674

status: user
broj poruka: 3053
poruku koja se non stop pojavljuje!!! Nod 32(verzija 2.7) svakih 5 minuta izbacuje poruku SUBMISSION OF SUSPICIOUS FILES!!! Nasao sam oko 400 virusa na hardu koji mi je doneo drug da ga ocistim od virusa,i sad Nod hoce da ih posaljem ESET-u na analizu! E ja necu da ih posaljem ali hocu da uklonim poruku koja je vise nego dosadna! Da li neko zna kako to da uradim(nemojte da mi kazete da posaljem i da ce tako nestati).

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 gde nestade poruka??? 10.12.2008. 14:29 #83059

broj poruka: 3053
sve u svemu procitao sam sta je pisalo,nasao sam opciju i bilo je dovoljno iskljuciti samo jednu opciju(never submit) i poruke vise nema! Ne mogu da verujem da je bilo tako lako a da tu opciju nisam sam pronasao....Tnx

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

rasha44 Sve može 10.12.2008. 14:36 #83060

broj poruka: 1492
Prvo, klikni na ikonu u tray-u pa u levom prozoru idi na NOD32 System Setup.
Klikni Setup, pa Threat Sense Net. Otčekuj `Enable ThreatSense.Net Early Warning System`.

E,sad, ovo drugo je malo više zezanja.
Pokreni NOD32 On Demand Scanner, pa idi na Profiles. U svakom Profilu imas opciju
Setup > Advanced. Tu čekiraj `Don`t send alert messages`. Čim pređeš na drugi profil, on će ti tražiti da potvrdiš promene. Klikni OK i to uradi za sve profile koje imas.
To ti je to.

Pozz.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs