Uleteo je devojci na racunar. Smejao sam se pola sata gore navedenom virusu.... preuzeo je ceo racunar pod svoje... Uzeo IE pod svoje Command Prompt pod svoje Ne moz da radi ni jedan drugi Browser ..... mrzi me da pisem o njemu. .... pasce format.... neko *ebo njegovu poruku day of judgment :)
Mnooooogo zajeban ali mnoooogo, pazi taj gad ti ulazi u ZERO sektor HDD-a, te s toga predlazem LOW LEVEL, ili ako imash Hyren Boot, reshicesh problem. Smejao se ti ili ne tom zloci, zajeban je. A jesi li video kad otvorish MY COMPUTER - properties shta pishe. Registrovan je kao ANTICHRIST i ono CRVENO OKO koje debilno blene... SHOW bate SHOW!!!
Dobija se putem e-mail-a u vidu poruke SURPRISE! kad se paket otvori VIRUS se automatski pokrene bez znanja korisnika i instalira pa blokira racunar i preuzne delimichno kontrolu nad njim. Takodje, automatski sa zarazenog racunara salje na nekoliko e-mail adresa iz address book-a poruku sa vec pomenutim naslovom SURPRISE i tako se shiri. Mada recimo, moj ortak ga je dobio preko USB-a od kolega sa masinskog fakulteta. Tamo nekoliko njih ima isti virus i ne moze da ga se reshi...
:: da pripazimo i koji je av koristila :: a sta ti ja znam.. :: ::
:: Dobija se putem e-mail-a u vidu poruke SURPRISE! kad se paket otvori VIRUS se automatski pokrene bez znanja korisnika i instalira pa blokira racunar i preuzne delimichno kontrolu nad njim. Takodje, automatski sa zarazenog racunara salje na nekoliko e-mail adresa iz address book-a poruku sa vec pomenutim naslovom SURPRISE i tako se shiri. Mada recimo, moj ortak ga je dobio preko USB-a od kolega sa masinskog fakulteta. Tamo nekoliko njih ima isti virus i ne moze da ga se reshi.. :: :: :: :: da pripazimo i koji je av koristila :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
f / mbr ja mislim da je tako, s tim shto meni nije hteo da odradi na taj nacin jer se virus bash dobro zaglavio... pa sam morao HYREN. Javi mi se slobodno, pa cu ti negde dobaciti CD ako si u gradu pa formatiraj i igraj se... 063/7260006
:: kako bese komanda za low level format :: MDBR?! tako nesto.... nemam hirens :: :: :: - - - - :: ::
Najzajebaniji virus ikad vidjen. Reinstaliran win, a pre toga sa D diska izbrisan svaki *exe,dll .... Ugasen Sys Restore da izbrise Sys Volume Inf.
Podigoh novi Win sa formatiranjem C diska (nije quick format). Instalirao sve drivere i posle restarta govno se opet javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nervni slom u trenutku! Aj reko da izbrisem sva govna iz startup-a (msconfig). Kad ono posle restarta ugasenih tih 5 unknown procesa i ispod njih opet istih 5 upaljeni. Nervni slom 2 ! ! ! ! Posle googlanja i precesljanih kasperski i ostali foruma nasao sam jedva resenje na nasem forumu ! http://www.mycity.co.yu/Arhiva-Ambulante/antichrist.html
Decko sa mycity-ja svaka ti se dala !!! Ziv bio !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.