Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
AVG-problem zaostali fajlovi....
STRANA 1 OD 1
banea AVG-problem zaostali fajlovi.... 05.12.2008. 12:23 T13568

status: user
broj poruka: 118
Imam AVG internet security 8 zaštitni softver,hteo sam da ga deinstaliram i postavim Kasperski 2009 internet security.Posle deinstalacije AVG-a obavezno zaostaju repovi u Program files koje nikako nemogu da uklonim i koji onemogućavaju instalaciju KIS-a.Probao sam da AVG uklonim standardno i pomoću programa Your uninstaler(najnovija verzija)i u oba slučaja je rezultat isti,odnosno fajlovi zaostaju.
Zna li neko kako da ih uklonim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 05.12.2008. 12:31 #82046

broj poruka: 12057

Ako je uninstall AVG-a prošao kako treba (bez nekih grešaka), a retard nije sve obrisao, skini Unlocker program i pogledaj šta te fajlove koristi kad ne možeš da ih obriešeš. Ako je idiot ostavio neke servise, onda ćeš morati to đubre da ponovo instaliraš i deinstaliraš ponovo nadajući se da će tada odraditi posao temeljno.

http://ccollomb.free.fr/unlocker/
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

banea Re 05.12.2008. 19:03 #82097

Bax,u svakom slučaju hvala ti,ali ništa nisam postigao,i dalje isti problem.Unloker nefunkcioniše. Ljudi ima li ko još kakvu ideju?

vladarko Kakav problem ti javlja 06.12.2008. 00:50 #82135

broj poruka: 4228
Kaspersky?

Pozdrav!

Vlada

banea Re.... 06.12.2008. 04:03 #82153

Vladarko,nemogu uopšte da instaliram Kasperskog jer se buni zbog AVG-ovih zaostalih fajlova,repova koje nemogu da uklonim iz Program filesa! Razumeš priču sad?

vladarko Razumem 06.12.2008. 20:27 #82288

Koji fajlovi ti smetaju? I kad kažeš da se buni, koju poruku ti javlja?

Pozdrav!

Vlada

banea Odgovor.... 06.12.2008. 22:51 #82330

Vidi Vlado,zaostaje mi ceo folder Notification koji u sebi sadrži 15 fajlova koji se nikako nedaju obrisati posle deinstalacije AVG-a internet security.
Kasperski mi krene u instalaciju i samo u jednoj fazi izbaci informaciju da deinstaliram AVG koji je uzgred već deinstaliran,ali zaostaju repovi koje Kasperski prepoznaje kao konkurentski softver.Naravno zatim sledi prekid instalacije!
Da stvar bude gora večeras sam čuo od jednog poznanika informaciju da AVG menja i pojedine fajlove u windows sistem 32 koje je takođe teško oporaviti.

vladarko Probaj 07.12.2008. 18:55 #82533

da promeniš ime folderu Notification ili da ga prebaciš na neki drugi folder. Da li možeš da vratiš `restore point` sa Sistem Restore u vreme pre AVGa?

Pozdrav!

Vlada
banea Neide...... 07.12.2008. 23:27 #82634

Neide,sve ovo što si predložio Vlado probao sam.Rename nemože da se sprovede kod osnovnih fajlova koji su u folderu Notification,dok sam dotični folder je moguće preimenovati,ali je nemoguće ga obrisati i tako preimenovanog.Takođe je nemoguće izvršiti ni restauraciju na prethodnu tačku,jednostavno izlazi obaveštenje da restauracija nije moguća i kraj! Strašno,prosto nemogu da shvatim da ako si jednom postavio jedan softver više nikad nemožeš koristiti drugi ! Ipak neverujem da je jedino reinstalacija sistema izlaz iz ove priče!?
Molio bih da se još neko uključi u problem ako ima kakav pametan savet.
Machine šta ti misliš?

rasha44 Ugasi servise 07.12.2008. 23:49 #82640

broj poruka: 1492
Start-Run pa ukucaj services.msc. Pogledaj koje servise je ostavio aktivne i ubi ih. Desni klik na servis, properties, Disable. Restartuj kompjuter i obriši folder. Takođe u registry-ju pobriši sve što se se odnosi na AVG u sekcijma Run.
HKEY_CURRENT_USER-Software-Mocrosoft-Current version-Run i Run Services.
To isto u HKEY_LOCAL_MACHINE.

To bi moralo da ti reši problem. Trebalo bi i očistiti Registry od svih upisa za AVG.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs