Ocito je v3 bila losa cim se zadrzala godinu dana...evo nove Beat ver pa ko je rad nek ga stavi i podesi pa neka javi utiske...ja sam ga instalirao...ima nekih komzetickih promena ali sta je ispod haube ne znam, vreme ce pokazati
probao najpre novu v3 azuriranu i ovu v4 i obe buguju na SP3...ocito imaju ozbiljnih problema koji nisu ispravljeni a morali bi biti a simptomi su: cesto guse menije, foldere, otvaraju ponekad dugo iste, mv2player duze ucitava film...toga sa v2 nem uopste...dakle, nije trip...v3 i v4 imaju mnogo decjih bolesti :(
Nisu trebali da pipnu intefejs NOD-a 2. Sve je bilo čisto, jasno i jednostavno. Nataknem ih na antispyware, firewall i šugavi WEB access protection. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Gde si ti to nasao, gledam na njihovom sajtu, zadnja je verzija 3?!
:: Ocito je v3 bila losa cim se zadrzala godinu dana...evo nove Beat ver pa ko je rad nek ga stavi i podesi pa neka javi utiske...ja sam ga instalirao...ima nekih komzetickih promena ali sta je ispod haube ne znam, vreme ce pokazat :: :: http://www.9down.com/ESET-Smart-Security-4-0-68-BETA-42321 :: :: probao najpre novu v3 azuriranu i ovu v4 i obe buguju na SP3...ocito imaju ozbiljnih problema koji nisu ispravljeni a morali bi biti a simptomi su: cesto guse menije, foldere, otvaraju ponekad dugo iste, mv2player duze ucitava film...toga sa v2 nem uopste...dakle, nije trip...v3 i v4 imaju mnogo decjih bolesti : :: :: :: P I L G R I M ::
Pa imas link u postu, ja instalirao, stvarno v4 beta, izmenjen interfejs a unutra ocito isto sranje :( back to the drawing boards
P I L G R I M
:: Gde si ti to nasao, gledam na njihovom sajtu, zadnja je verzija 3? :: :: :: :: Ocito je v3 bila losa cim se zadrzala godinu dana...evo nove Beat ver pa ko je rad nek ga stavi i podesi pa neka javi utiske...ja sam ga instalirao...ima nekih komzetickih promena ali sta je ispod haube ne znam, vreme ce pokazat :: :: :: :: http://www.9down.com/ESET-Smart-Security-4-0-68-BETA-42321 :: :: :: :: probao najpre novu v3 azuriranu i ovu v4 i obe buguju na SP3...ocito imaju ozbiljnih problema koji nisu ispravljeni a morali bi biti a simptomi su: cesto guse menije, foldere, otvaraju ponekad dugo iste, mv2player duze ucitava film...toga sa v2 nem uopste...dakle, nije trip...v3 i v4 imaju mnogo decjih bolesti : :: :: :: :: :: :: P I L G R I M :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.