Dans sam skinuo neki exe od 50-ak KB koji kada sam pokrenuo (misleci da je rutina za download onoga sto sam hteo da skinem) on iskopira neke gluposti na desktop i u startmeni, pobrisem ja to...ali imam problem a to je a sada mi sve explorer aplikacije startuju dugo (cukne MyComputer i onda cekam da se podigne 2 min) dok sve ostalo radi normalno. Azuriran NOD32 2.70.39 + COMODO Firewall, nista ne nalazi ni AVZ...zna li neko o cemu je rec???
mozda ti pomogne meni jeste kad sam imao neki malware koji nista nije moglo da izbrise ni NOD ni Lavasoft Ad Aware a ovo je naslo sve viruse i pobrisalo ih.
NOD mi ga detektuje kao virus :( inace ni Avast FreeCleaner i F-Secure RootKit nista ne nalaze :( a sve sto ima veze sa explorerom startuje dugo, tj. krene pa ne radi nista tj ima zadrsku pa onda izbaci najednom. A primetio sam kada se krecem kroz foldere (ulazim izlazim) on mi izbaci prozorce neko sa crvenim kruzicem i belim X (kao error) imam OK i cancel ali nikakvog opisa, nista...Da li je neko ovo iskusio
Najbolji program za pregled aktivnih procesa i šta je vezani za šta je Proces Explorer. Probaj čišćenje sa Webroot SpySweeperom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma nista usmnjivo...ali sam primetio da kada otvorim MyComputer npr. on u procese podigne nekih 10 IEXPLORER.EXE WTF??? A ne digne prozor InternetExplorera...samo u procese. U SafeMode radi sve, ucitava odmah i ne daje gresku pri vrsljanju kroz nivoe foldera...dakle ili Registry ili Processi ali ne mogu da isteram nacistac sta je...
P I L G R I M
:: :: Najbolji program za pregled aktivnih procesa i šta je vezani za šta je Proces Explorer. Probaj čišćenje sa Webroot SpySweeperom :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.