Ovo mi izlazi: ATTENTION!If your computer is struck by the spyware,you could suffer data loss,erratic PC behaviour,PC freezes and creahes. Detect and remove viruses before they damage your computer! Antivirus 2009 will perform a 100% FREE and quick scan of your computer for Viruses,Spyware and Adware. Do you want to install Antivirus 2009 to scan your computer for malware now(Recommended)internet explorer.ver.6.0.2900,mi je bukvalno neupotrebljiva zbog ove rogue napasti!Kako ga skinuti?Probao sam da je skinem sa programom Xsoftspyse,
Probao sam da skinem sa programom xsoftspyse,ver.4.33,program je dobar,ali ne vidi ovu rogue napast.Internet explorer mi je fakticki neupotrebljiv,pa sam na mozili 3.0.Ima li resenja?
Skinuo sam malwarebytes,i fantastican je,skinuo sam ga https://www.download.com,i program je potpuno free,ocistio mi je komp,od onog sranja,ali sad imam drugi problem sa enternet explorerom,malo radi pa odjednom nestane,tj.ugasi se sam od sebe,sad sam pustio da se skine nova verzija e.explorera,a do tad koristim mozilu koja je neprikosnovena,i radi potpuno ok!
Skinuo sam najnoviji internet explorer,ver 8.x.x,i instalirao,sve radi ok,jedino kada hocu na ovaj sajt pcberze,dobijem ekran send i don`t send,i pukne mi i.exp.neverovatno,a nije moglo ni sa starom verzijom i.exp.ista stvar,isto probam da udjem na pc berzu i pukne browsver!Sa Mozilom ulazim bez problema.
da zaboravis sve verzije IE-a i da ostanes na Mozili a ako ti treba jos neki pretrazivac tu ti je Opera.Mislim da ce se vecina sloziti samnom da su i Mozila i Opera mnogo bolje od IE-a.Ja sam moj IE odavno izbrisao.
Lepo ti ljudi kazu da se manes IE-a i uzmes Firefox ili Operu, a ako bas insistiras, onda uzmi IE7, nemoj osmicu jer je jos uvek u beta fazi! Pored vec navedenih bezbednosnih alata mozes se opremiti i Ad-Aware-om i Spybot-om!
malo kolateralne koristi: presao si na pravi browser (FFox).
Dakle: proveri i sve start up stavke. Posle toga pokreni regedit i trazi da ti nadje (`find`) sve unose koji imaju veze sa onim $ranjem. Rucno ih obrisi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.