juce sam na flesu doneo speed fan.instalirao ga kad odjednom mi se pojavi cudna ikonica na desktopu,meni se cini da je na njoj ikonica muskarca a ispod pise gej fetish,pokusam ja da je izbrisem,posle par sekundi eto je opet,i sve tako. odjednom windows security alert,zatim jedan fini restart,pa plav ekran,pa se sistem opet sam podigao i poceo mi izbacivati :abnormal internet conection,low cpu activity,program not responding,i tako bla,bla,bla nijedan antivirus nije pronasao nista (nod32,spyboot,adware2007) ali je fresh windows sve resio virusi majku vam jeb..
a okle si doneo speedfan??? sad lepo odes tamo sa tim istim flesom, zabodes ga vlasniku u.... kompjuter i lepo mu se na.... objasnjavas kako se ponasa na netu ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa mi ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu pa da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.