sumnjam na virus,tacnije crv! Putanja je HKEY CURRENT USER SOFTWARE MICROSOFT WINDOWS CURRENT VERSION EXPLORER ADVANCED da li tu treba da bude HIDEFILEEXT REG DWORD 0x00000001 (1) i SUPERHIDDEN REG DWORD 0X00000000 (0)??????? Os je Glista ultimate.
da sam zarazu pronasao u ELEPHANTU koji je skinut sa linka koji je bio postavljen ovde na PC BERZI pre par meseci dok je Elephant bio aktuelan kad je citao one kuce i mace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znaci SVAKO ko je skinuo tu verziju `Slona` popas`o je ovo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel to bese onaj (E)lepant SK ili tako nesto... Pre neki dan sam ga raspakovao i ESS 3.067 je uradno prijavio da je nasao maliciozni kod trojan variant...
Znaci nije da ga ne otkriva ni jedan AV, nije nod sveta krava ali tu i tamo radi svoj posao.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: da sam zarazu pronasao u ELEPHANTU koji je skinut sa linka koji je bio postavljen ovde na PC BERZI pre par meseci dok je Elephant bio aktuelan kad je citao one kuce i mace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znaci SVAKO ko je skinuo tu verziju `Slona` popas`o je ovo!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: ::
Jeste to je taj Elephant. Ali taj Elephant sto je kod mene na hardu vec mesecima je proveren nekoliko puta antivirusom u poslednjih par meseci i skeniranje NIJE pokazalo NISTA.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Jel to bese onaj (E)lepant SK ili tako nesto.. :: Pre neki dan sam ga raspakovao i ESS 3.067 je uradno prijavio da je nasao maliciozni kod trojan variant.. :: :: Znaci nije da ga ne otkriva ni jedan AV, nije nod sveta krava ali tu i tamo radi svoj posao :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: da sam zarazu pronasao u ELEPHANTU koji je skinut sa linka koji je bio postavljen ovde na PC BERZI pre par meseci dok je Elephant bio aktuelan kad je citao one kuce i mace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znaci SVAKO ko je skinuo tu verziju `Slona` popas`o je ovo!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.