Ljudi zna li ko šta je ovo i kako se boriti protiv nakaze?Naime skinuo sam najnoviji winrar i instalirao ga,naravno pre instalacije proverio sa KIS 2009 i pored toga izgleda da sam nešto pazario! Naime sad koji god eksplorer za internet da uključim šalje me na majkrosoftovu stranicu gde mi preporučuju da kupim Microsoft Antispyware 2008 softver jer mi je komp kao zaražen sa tom TRENDERDIOM.Napominjem da mi je google po difoltu na netu,a sad imam microsoft i njihovo obaveštenje uvek kad uđem na internet. Već sam probao sa Spajver terminatorom i Ad awareom,ali ništa nisu pomogli.
: Malwarebytes Anti-Malware takodje unistava ovu browserotimacku nakazu. Inace nemoj dugo cekati jer trenderia dovlaci druge viruse u zarazeni komp!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Ljudi zna li ko šta je ovo i kako se boriti protiv nakaze?Naime skinuo sam najnoviji winrar i instalirao ga,naravno pre instalacije proverio sa KIS 2009 i pored toga izgleda da sam nešto pazario! Naime sad koji god eksplorer za internet da uključim šalje me na majkrosoftovu stranicu gde mi preporučuju da kupim Microsoft Antispyware 2008 softver jer mi je komp kao zaražen sa tom TRENDERDIOM.Napominjem da mi je google po difoltu na netu,a sad imam microsoft i njihovo obaveštenje uvek kad uđem na internet. Već sam probao sa Spajver terminatorom i Ad awareom,ali ništa nisu pomogli :: Malwarebytes Anti-Malware
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.