Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
WINFILE.EXE virus (sta god da je mnogo nervira)
STRANA 1 OD 1
Tjewap WINFILE.EXE virus (sta god da je mnogo nervira) 15.10.2008. 20:35 T12612

status: user
broj poruka: 172
Imam jos jednu zajebanciju koja se zove WINFILE.EXE. ovo je izgleda `crnogorski` virus koji samo nervira a nista ne radi. Ima ga u svakom folderu i nazvan je isto kao i folder u kome je. Obrisem ga i on je opet tu. Pokusavao sam dosta forica sa neta zone alarm, da otvorim c i d winrar-om pa da obrisem neke njegove sakrivene fajlove... ali nista. U ovom slucaju vidi se samo file autorun.inf (koji treba da obrisem) ali drugog nema (ne znam tacno kako se zove ali je neki .exe). Ako krenem da spasavam filmove i ostale gluposti koje su u folderima moram da vucem i ovog idiota.

Ako neko ima drugo resenje davaj :)

Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 15.10.2008. 20:49 #75409

broj poruka: 9121
Imao sam ja to na starom kompu, Avira ih je krcala ko stoku kad sam prebacivao sa flash-a, na novi komp, sta ti NOD prijavljuje,...

Pozdrav!

Tjewap Re: ... 15.10.2008. 20:53 #75411

:: Imao sam ja to na starom kompu, Avira ih je krcala ko stoku kad sam prebacivao sa flash-a, na novi komp, sta ti NOD prijavljuje,..
::
:: Pozdrav

Pa NOD kaze nema nista. kad se setim kod koliko sam ljudi ubacivao flesh u komp pa je lagano pretrcalo kod njih :)
MilosNBG ... 15.10.2008. 21:25 #75415

broj poruka: 1586
Skoro da je nemoguce da ga NOD ne vidi, skoro sam cistio par hardova od toga i svaki fajl je nasao. I Avira ih detektuje i cisti bez problema.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 15.10.2008. 21:28 #75416

broj poruka: 9121
Skini Aviru, ona prijavljuje i viruse koji i nisu virusi,...

Pozdrav!

vlajkic hah 15.10.2008. 22:51 #75440

broj poruka: 609

A jos gore sto taj virus pravi u svakom folderu desktop.ini fajl koji se cak ni ne vidi kroz my computer iako je ukljuceno show hiden files, nego samo total commander (naravno sa ukljucenim hiden files)...ja sam jednom popizdeo od tog virusa..a sto je najgore prenosi se putem flasha ...samo ga ubodes i on se razmnozi ko lud, u svaki folder..ja sam ga ocistio eset smart security i posle kroz total commander search desktop.ini pa ih prebacis sve u jedan prozor pa delete..aj pa tako...pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tjewap hehe 18.10.2008. 10:44 #75802

Hvala na savetu ali ziv je NOD umro nije :)

Nisam imao net duze vreme pa sam od burazera postavljao ove postove. i naravno zaboravio da NOD-a nisam naranio `apdejtovima` odavno. Sada je sys kao nov. Pobio nod govna i gotova stvar. Sjebao je i WINFILE.EXE i ovaj virus koji zeza exe fajlove koji se inace zove Virut.av
Sve u svemu nisam morao da formatiram D sto mi je mnogo vazno.

Jos jednom se NOD pokazao kao jedan od najboljih av-ova (da ga sad ne hvalim previse) a problem je bio ljudski faktor... ja :)

Pozdrav svima

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs