Vucem ovo s**nje vec par meseci na kompu. Nista zivo ga ne prepoznaje. Koristim Nod i Spyware Terminator i probao mnogo drugih antivirusa i programa ali nista. Ne postoji u nikakvom obliku fajla (bar ga ja nisam video) ali kod nekih exe fajlova kada ih pokrenem izbaci da je `file corrupted` ili tome slicno. U principu neke .exe ne mogu da pokrenem. Neke mogu ali ovu poruku izbace kada pokrenem instaliran program a neki rade bez problema. Dajte ljudi neko resenje da ubijem ovog skota. Unapred fala!
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Ako nije virus, ondai imaš verovatno neki zajebani rootkit. Probaj neki rootkit revealer i počni sa kopanjem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst
Prvo vidi sta imas u STARTUPU.Ako je nesto sumljivo ti to ODSTRIKLIRAJ.Anda ukljuci HijackThis,sve sto ti je sumljivo ubrisi sa njime ,samo oprezno.Onda instaliraj Malwarebytes_Anti-Malware i sa njime skeniraj ceo racunar.
:: Vucem ovo s**nje vec par meseci na kompu. Nista zivo ga ne prepoznaje. Koristim Nod i Spyware Terminator i probao mnogo drugih antivirusa i programa ali nista. Ne postoji u nikakvom obliku fajla (bar ga ja nisam video) ali kod nekih exe fajlova kada ih pokrenem izbaci da je `file corrupted` ili tome slicno. U principu neke .exe ne mogu da pokrenem. Neke mogu ali ovu poruku izbace kada pokrenem instaliran program a neki rade bez problema. Dajte ljudi neko resenje da ubijem ovog skota :: Unapred fala! :: :: :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata
ne znam koji si virus ili sta vec zakacio ali sam imao veoma slicnih problema sa jednom gamadi cije ime je u naslovu... elem, ako si procesljao forum ove berze vezan za viruse verovatno si naleteo na:
koji najverovatnije sadrzi resenje tvog problema. Procitaj ga pazljivo i pridrzavaj se onog sto je Pisko napisao. Inace, ja sam problem i nervozu resio ipak reinstalacijom sistema. Ako ti ne upali predlozeno prioni na format.
:: Znas li samo koliko puta si mogao da reinstaliras sistem za tih par meseci umesto sto se smaras da resavas problem :: :: Brute force i cao.. :: :: ::
Pa znam... ja sam i formatirao par puta C ali virus ili sta vec ostaje na D i kaci se ponovo na sve zivo. A D je 140gb mnogo bitnih stvari koje ne mogu da formatiram :)
Zahvaljujem se svima sad cu da poskidam sve sto ste naveli pa da isprobavam valjda ce da uspe
Probao sam program koji si naveo ali nije nasao nista. Izgleda da nije rec o Jeefo virusu. Sada imam jos veci problem. Imam jos jednu zajebanciju koja se zove WINFILE.EXE. ovo je izgleda `crnogorski` virus koji samo nervira a nista ne radi. Ima ga u svakom folderu i nazvan je isto kao i folder u kome je. Obrisem ga i on je opet tu. Pokusavao sam dosta forica sa neta zone alarm, da otvorim c i d winrar-om pa da obrisem neke njegove sakrivene fajlove... ali nista. U ovom slucaju vidi se samo file autorun.inf (koji treba da obrisem) ali drugog nema (ne znam tacno kako se zove ali je neki .exe). Ako krenem da spasavam filmove i ostale gluposti koje su u folderima moram da vucem i ovog idiota. Trenutno mi je ovo najveci problem pa cu posle lako format c pa i d ako treba :)
3. Deinstaliras AV koji imas na kompu, instaliras Avast! Home Edition i pustis ga da skenira pre dizanja sistema (sam te pita prilikom instalacije, a ti samo prihvati). Pronalazi sve zivo i mrtvo u poslednje vreme.
Samo pazi ! Ako brises inficirane sistemske fajlove (upitace te Avast posebno za njih ako nadje nesto u posebno vaznom folderu), neces moci da pokrenes Windows anymore !!!
4. Odskeniraj sistem sa Advanced Windows Care V2 (pusti sve automatski da odradi osim Startup Manager).
4. Ako ovo ne upali, slobodno obrisi sve particije, formiraj nove i instaliraj W XP `od nule`.
5. Pre nego sto bilo sta od backup-ovanog vratis na komp, odskeniraj sve sa Avast i Malwerbytes` dok je jos na CD-u.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
:: 1. Uradis backup podataka obavezno !! :: :: 2. Poslusaj sta kaze Nenika :: :: 3. Deinstaliras AV koji imas na kompu, instaliras Avast! Home Edition i pustis ga da skenira pre dizanja sistema (sam te pita prilikom instalacije, a ti samo prihvati). Pronalazi sve zivo i mrtvo u poslednje vreme :: :: Samo pazi ! Ako brises inficirane sistemske fajlove (upitace te Avast posebno za njih ako nadje nesto u posebno vaznom folderu), neces moci da pokrenes Windows anymore !! :: :: 4. Odskeniraj sistem sa Advanced Windows Care V2 (pusti sve automatski da odradi osim Startup Manager) :: :: 4. Ako ovo ne upali, slobodno obrisi sve particije, formiraj nove i instaliraj W XP `od nule` :: :: 5. Pre nego sto bilo sta od backup-ovanog vratis na komp, odskeniraj sve sa Avast i Malwerbytes` dok je jos na CD-u :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: : Hvala na savetu ali ziv je NOD umro nije :)
Nisam imao net duze vreme pa sam od burazera postavljao ove postove. i naravno zaboravio da NOD-a nisam naranio `apdejtovima` odavno. Sada je sys kao nov. Pobio nod govna i gotova stvar. Sjebao je i WINFILE.EXE i ovaj virus koji zeza exe fajlove koji se inace zove Virut.av Sve u svemu nisam morao da formatiram D sto mi je mnogo vazno.
Jos jednom se NOD pokazao kao jedan od najboljih av-ova (da ga sad ne hvalim previse) a problem je bio ljudski faktor... ja :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.