TREND ChipAwayVirus mi prijavljuje čim upalim komp. Kako da ga očistim. Kompjuter mi najavi da će se ugasiti za 60 sekundi. Mislio sam da je MSBLAST ali kada sam pokušao da uklonim prijavljuje mi da ga i nemam.... Kako se ulazi u registry da pokušama da ga tamo očistim? Hvala svima unapred....
:: TREND ChipAwayVirus mi prijavljuje čim upalim komp. Kako da ga očistim. :: Kompjuter mi najavi da će se ugasiti za 60 sekundi. Mislio sam da je MSBLAST ali kada sam pokušao da uklonim prijavljuje mi da ga i nemam... :: Kako se ulazi u registry da pokušama da ga tamo očistim :: Hvala svima unapred....
Koliko sam ja skapirao to je worm koji se dobija preko mejla,sadrzi neku obicnu poruku,kao`pogledaj attachment obavezno,super je` itd... Kada pokrenes attachment zarazio si komp,i worm tada pokusava da posalje sam sebe mejlom svima u tvom imeniku. Googlaj malo verovatno ima objasnjenja kako da ga ugazis!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.